Senzație de încredere

Poate că ați citit și ați învățat cum să deveniți încrezători, dar dacă nu vă simțiți complet în siguranță? Uneori sentimentele tale au nevoie de puțin timp pentru a-ți recupera gândurile, dar iată cum să mergi. Emoțiile sunt involuntare. Prin urmare, a fi timid este un proces inconștient. Dar poate fi depășită de anumiți pași. În acest articol veți învăța cum să construiți mai multă încredere în tine.

metodă

 1. 1
  Dovedeste un curs de retorica. Poate că vă urăști să vă puneți în fața oamenilor, dar nu există o modalitate mai bună de a săriți să vă începeți încrederea în sine decât să vă convingeți că aveți ceva de spus și că oamenii vă ascultă.
 2. 2
  Modificați aspectul. Indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie, o tinuta și o coafură nouă vă vor face să arătați proaspeți, reci și încrezători în sine. Dacă faceți asta, asigurați-vă că faceți acest lucru, nu alții.
 3. 3
  Acționați ca și cum ați fi deja încrezători. Dacă v-ați dorit vreodată să deveniți actor, utilizați această motivație acum. S-ar putea să știți că sunteți capabil și competent, dar vă simțiți destul de nesigur, dar pretinzând că sunteți deja încrezători, puteți să vă convingeți. Întrebați-vă, ce ar face noul eu, încrezător, alt ego? Cum ar merge el? Cum va vorbi? Practica!
 4. 4
  Găsiți confirmări care vă vor ajuta și le veți spune singuri.
 5. 5


  Confirmările sunt foarte eficiente și trebuie exprimate ca și când ar fi avut deja loc. Spune-ti, "Sunt o persoana foarte increzatoare, pot obtine orice daca vreau".
 6. 6
  Imaginați-vă că ați fost felicitați pentru ceva ce visezi să realizați. Imaginați-vă o persoană care vă scutură mâna și spune: "Bine." Imaginați-vă că sunteți o persoană de succes și este absolut posibil ca aceasta să devină realitate.
 7. 7
  În fiecare noapte, chiar înainte de a vă culca, gândiți-vă cel puțin de zece ori: "Sunt o persoană sigură". Acest lucru lasă o atitudine pozitivă în tine și te face să te aștepți cu mai multă încredere în ziua următoare.
 8. 8
  Faceți ceva de care vă este frică, cum ar fi Conducerea unei mașini, vorbind în public etc. Vincent van Gogh a spus odată: "Dacă auziți o voce interioară care vă spune:" Nu puteți să pictați ", apoi continuați și folosiți-o pentru a tăcea acea voce.

Sfaturi

 • Zâmbiți și relaxați-vă, nu vă faceți griji.
 • Nu credeți că audiența dvs. vă așteaptă mult de la dvs.
 • Să presupunem că ești la egalitate cu toți în public acum.
 • A face munca voluntară în organizația dvs. este o modalitate de a face pe oameni respect și încredere în sine.
 • Fiti mereu cinstiti si credeti in voi insiva. Dacă nu, nimeni altcineva nu o va face.
 • Nu vă subestimați doar pentru că sunteți mai tineri sau mai mici.
 • Dacă cineva te expune sau te distrează de tine, gândește-te cât de prost a fost comentariul. Luați-o ca o glumă și nu veți lua în serios comentariul.
 • A fi neconfidentată este uneori asociată cu un tipar mic de comportament intelectual care stimulează sistemul nostru nervos autonom, care la rândul lui afectează stima noastră de sine. Acest model de comportament poate fi depășit și puteți înflori din interior în timp ce studiați și reevaluează-vă. [Vezi: Laughing Sun: Dr. Shriniwas Kashalikar]

avertismente

 • Nu este corect să fii obsedat și deprimat pentru că nu ești "încrezător". Toată lumea poate câștiga încredere în sine.
 • Credința orb și dispunerea fanaticii pot face pe cineva încrezător. Dar asta poate fi distructiv.
 • Prin urmare, în loc să faceți eforturi disperate de a fi "într-un anumit fel de încredere", explorați și îngrijiți-vă de sinele vostru adevărat. Sinele tău adevărat este nobil și demn. Explorarea și cultivarea dvs. va duce la o revitalizare și o apariție naturală și plină de sentiment a sentimentului de încredere în sine. [Vezi: Stres: Înțelegere și management: Dr. Ing. Shriniwas Kashalikar]
 • Nu fiți rău pentru alți oameni sau faceți-i răi, doar pentru a-ți crește încrederea, după ce nu vrei să fii tratat în acest fel și oamenii nu te vor mai iubi.
 • Fii tu! Nu încercați să fiți pe cineva pe care nu sunteți, doar să vă aduceți încrederea voastră interioară, este în voi și asta sunteți voi! Nu uita asta!
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit