Apărând cu încredere și vorbind cu oameni intimidanți

Ai fost vreodată tăcut de o persoană intimidantă și nu ai avut curaj să vorbești? Asta se va schimba acum.

metodă

Imagine cu titlul Vorbește cu încredere pentru a intimida oameni Pasul 01
1
Consolidați-vă încrederea în sine. Sunt aceste „oameni intimidează„într-adevăr mai importante decât tine? Ce este atât de special despre ei? Dacă ei au numai lucruri superficiale, cum ar fi bani, putere sau popularitate, iti vei da seama repede că acestea nu sunt atât de importante. Ceea ce este important? Popularitate în școală, care deține un cuplu de ani, sau o personalitate frumoasă viață? Recunoaste calitățile tale deosebite, și veți vedea că virtuțile tale reale sunt mai importante decât o mulțime de bani sau de popularitate.
 • Imaginea intitulată Vorbește cu încredere pentru a intimida oamenii Pasul 02
  2
  Arătați că sunteți încrezător în sine. Acum, că vă dați seama cât de important sunteți într-adevăr, este timpul să arătați că sunteți încrezător în sine. Aveți o poziție confortabilă și confortabilă în timpul mersului pe jos. Du-te normal, nu îndoiți!
  • Asigurați-vă un contact vizual atunci când fac - nu vă fie teamă să le priviți în ochi. Acest lucru îi va face să știe că nu vă este teamă de contactul vizual cu ei. Acest lucru nu vă va oferi nici o șansă să continuați să vă intimidezi. Ei vor face fie anumite mișcări ale corpului care vă vor arăta că se simt inconfortabil, fie că vor evita contactul vizual cu voi, așa că ați câștigat.
 • Imagine cu titlul Vorbește în mod confident cu privire la intimidarea persoanelor Pasul 03
  3


  Uitați-le drept în ochi pentru a arăta că nu vă este frică și vorbiți cu ei. Contactul vizual direct este înțeles ca o provocare. Dacă arăți că nu ți-e frică, ai putea să-i împiedici de orice intimidare. Privind departe, când vin la tine să vorbească cu tine, îți va arăta că nu ești suficient de curajos să vorbești cu ei.
  • Dacă cineva încearcă să vă provoace, priviți persoana respectivă direct în ochi. Pe măsură ce continuă să strige, ar trebui să te uiți drept în ochii lor. Lăsați-o să meargă, dar nu reacționați. Doar când se pare că te-au făcut să spargi, doar să zâmbești. Nu face nimic altceva - persoana va fi confundată întrebându-se de ce nu plângeți, țipând sau pierzându-vă calmul. Aceasta îi determină pe persoana să pună la îndoială acțiunile lor. Și chiar dacă nu, va deranja persoana atât de mult încât să puteți ajunge la un demn.
  • Rigid persoana în ochi, utilizați o voce tare și tensionați-vă umerii. Nu vă împingeți pieptul și nu vă comportați. Fii tu insuti, dar arata-ti partea ta "rea".
 • Imaginea intitulată Vorbiți cu încredere în intimidarea oamenilor Pasul 04
  4
  Spune clar. Nu mumble și nu vorbi prea liniștit. În acest fel, intimidarea oamenilor va înțelege ceea ce spuneți. Dacă vă uitați direct în ochii lor, spuneți-le ce le place sau nu. Dacă încearcă să te enerveze, ridică-te și spune-le că nu sunt viața ta și că nu sunt mai buni decât oricine altcineva.
  • Vorbiți clar, cu voce tare, dar nu prea tare. Lăsați-i să audă ce aveți de spus și spuneți-i cu o atingere de agresivitate. Acest lucru ar permite să cunoască, să creadă că acestea sunt greșite, că ești o persoană slabă, și că ești un luptător și pe cineva care de luptă în școala vieții și este chiar mai puternică în cele din urmă.
 • Imagine cu titlul Vorbește cu încredere pentru a intimida oamenii Pasul 05
  5
  Uneori este bine să spun ceva frumos, doar pentru a arăta că ești persoana matură. Să presupunem că persoana intimidantă are o cămașă frumoasă sau că o culoare este foarte bună pentru ea, doar spune-i. Dar nu face asta prea des, așa că nu crede că ești ciudat sau încearcă să te alunți în ea.
 • Sfaturi

  • Nimeni nu este mai bun sau mai rău decât alții. Așa că fii tu însuți și ține minte că ești o persoană minunată în felul tău. Nu lăsa pe nimeni să te bată sau să te oprească.
  • Fiți drăguți și politicoși, dar nu vă lăsați să vă păcăliți pe nas și nu mințiți cuvintele.
  • Nu încercați să impresionați astfel de oameni, pentru că cu cât încercați mai mult, cu atât vor fi mai neimpresionați.
  • Dacă te uiți sau te angajezi în ceva neimportant în timp ce vorbești, te poți învăța pe adversar că are o importanță mai mică decât sarcina pe care o ai. pentru a slăbi ego-ul său în acest fel se poate da mai târziu le un avantaj atunci când l-ai confrunta pe deplin herstellst contactul vizual, spune opinia dumneavoastră, etc Fiți atenți atunci când slăbi ego-ul lor nu te va lăsa în mod neașteptat în timp ce te prind! De asemenea, nu dăruiți oamenilor așa cum vă va arăta că credeți că sunt mai buni sau că nu puteți să le faceți fără ei. Dacă pleci, vei descoperi că fug după tine.
  • Aveți dreptul să înspăimântați o persoană intimidantă atunci când încercați să exercitați o influență inhibitoare asupra dvs. Trebuie să arătați că nu vă este frică.
  • Nu devii ciudat. Dacă ești arogant, ar fi bine să încerci asta.
  • Dacă totul nu reușește și cineva încearcă în mod constant să vă intimideze, evitați persoana cât mai mult posibil și ignorați-o.

  avertismente

  • Nu urăște persoana. Doar pentru că este intimidantă, nu trebuie să o răsfățați.
  • Nu vorbiți ca și cum ați avea întotdeauna dreptate.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit