Distrează-te acasă într-o sâmbătă seară

Poate că ești rupt și ieșirea din această săptămână nu este în ea. Poate ai arest la domiciliu. Poate că trebuie să stați acasă pentru o noapte pentru a vă reîncărca bateriile. Oricare ar fi motivul, te vei găsi acasă singură în noaptea de sâmbătă. Cu Netflix și Maxdome chiar sub vârful degetelor dvs., această situație ar putea deveni cu ușurință un maraton "Breaking Bad". Nu trebuie să fie. În timp ce cheltuiți bani puțin sau deloc, puteți să vă investiți în voi în schimb. Există nenumărate moduri de a te distra singur într-o sâmbătă seara acasă. Iată câteva pentru începători.

metodă

Metoda 1
Ignorați scânteia creativă

Imagine intitulată Distrează-te acasă pe o sâmbătă Noaptea Pasul 1
1
Pune o petrecere de dans doar pentru tine. Dansul nu numai că vă îmbunătățește bunăstarea fizică și încrederea, ci vă ajută să vă relaxați mușchii creativi. Porniți melodia preferată și începeți să vă mutați.
 • Aveți libertatea de a încerca noi mișcări fără incertitudinea pe care o puteți simți atunci când dansați în public.
 • Imaginea intitulată
  2
  Scrie o scrisoare. Într-o lume a facturilor și a publicității, oamenii iubesc să primească o scrisoare scrisă de mână. Dar beneficiile nu se opresc aici. Studiile au arătat că scrierea expresivă vă poate ajuta chiar să obțineți o viziune mai pozitivă asupra lumii.
  • Puteți scrie la cineva care trăiește foarte departe sau pe cineva pe care îl vedeți în fiecare zi. Scrisul vă oferă posibilitatea de a vă exprima într-un mod care este posibil să nu puteți să faceți în conversațiile zilnice. Vrei să lași pe cineva să știe că îl iubești cu adevărat? Veți spune cineva despre lupta dvs. cu o decizie dificilă, cum ar fi: care ar trebui să fie următorul obiectiv de carieră sau la ce universitate doriți să mergeți? O scrisoare scrisă de mână nu creează numai o legătură mai intimă între dvs. și destinatar, ci vă poate ajuta să vă procesați mai bine gândurile.
  • Dacă vă puteți exprima mai bine cu imagini decât cu cuvinte, de ce nu trageți o fotografie și trimiteți-o la cineva? Cine nu ar dori să primească o lucrare de artă special pregătită pentru el?
 • Imaginea intitulată Să se distreze la domiciliu pe o noapte de sâmbătă 3
  3
  Imaginați-vă! Indiferent cât de vechi sunt, colorarea este cea mai recentă nebunie. Din ce în ce mai mulți oameni descoperă avantajele împrăștierii creioanelor vechi.
  • Puteți cumpăra cărți de colorat pentru adulți în librării și magazine de artizanat, dar puteți găsi, de asemenea, mii de pagini gratuit pe Internet.
 • Imagine intitulată Distrează-te acasă într-o Sâmbătă Noapte Pasul 4
  4
  Treceți prin planurile Pinterest. Pinterest poate fi un cimitir pentru proiecte de tip "do-it-yourself". Scapati-va prin panouri, cautand un proiect pe care doriti sa-l faceti de mult.
  • Faceți o decorare de perete a florilor dvs. din ziua nunții sau faceți ceară de albine de casă.
  • Coaceți o pâine de pâine de casă sau optați pentru o altă rețetă Pinterest. Nimic nu are un gust mai bun decât o pâine proaspătă din cuptor. Totul poate dura ceva timp, motiv pentru care mulți preferă să cumpere o pâine cumpărată. Dar din moment ce nu aveți nimic mai bun de făcut toată noaptea, de ce să nu încercați? Pâine de usturoi și rozmarin sună - și miroase - ca un vis!
 • Imaginea intitulată A se distra la domiciliu într-o noapte de sâmbătă Pasul 5
  5
  Ține un jurnal. Singurul timp este o mare oportunitate de a vă descoperi - departe de tot zgomotul speranțelor și așteptărilor pe care alții le pun în voi.
 • Metoda 2
  Stick la clasice

  Imaginea intitulată A se distra la domiciliu într-o noapte de sâmbătă 6
  1
  Urmăriți un film. Da, total previzibil, dar există întotdeauna ceva pe Netflix sau Maxdome pe care nici măcar nu l-ați privit - și este doar un clic distanță. Dar nu pierdeți zilele când ați fost la filme pentru un film?
  • Creați-vă creativitatea cu gustările dvs. Gatiti putin ciocolata topita peste popcorn. Pentru. Die. Bine.
 • Imaginea intitulată Să se distreze la domiciliu într-o etapă de sâmbătă noaptea
  2
  Răsfățați-vă. În timpul săptămânii, este greu să vă tratați cu o baie cu bule frumoase. Dar astăzi aveți timp pentru asta toată noaptea.
  • Se amestecă o ceașcă de sare Epsom, o ceașcă de lapte praf, un sfert de ceașcă de bicarbonat de sodiu, o ceașcă de flori de lavandă și patru picături de ulei de lavandă. Puneți o ceașcă de amestec în baie cu apă fierbinte și depozitați restul mai târziu într-un recipient etanș. Bucurați-vă de baia relaxantă.
  • Ai grijă de unghiile tale. Știți că ar trebui să-ți tăieți degetele de la picioare mai des decât tu, așa că ajungi la sarcină.
  • Gatiți o ceașcă de ceai favorit, stați-vă confortabil, beți-o și nu faceți nimic altceva. Ne obișnuiam să bem cafeaua și ceaiul prea repede. Bucură-te doar de existența ta pentru un moment.
 • Imagine intitulată Distrează-te acasă într-o etapă de sâmbătă noaptea 8
  3
  Somn. Uneori trebuie să te duci la culcare, sâmbătă la ora 21:00. Chiar și la ora 20.30, dacă aveți o săptămână deosebit de lungă în spatele tău. Nu există motive să se simtă rău în privința asta. Studiile au arătat că cei dintre noi care se culcă devreme în weekend se bucură de o varietate de beneficii. Esti bine odihnit si gata pentru saptamana inainte de tine.
 • Imaginea intitulată
  4
  Schimbă-ți camera. Oricât de simplu ar fi, poate fi o mare satisfacție să mutați canapeaua dintr-o parte a camerei în cealaltă. Imaginati-va ca toate posibilitatile pot fi distractive, iar un aranjament bun de mobilier poate improspata putin camera voastra veche.
  • Deși organizarea nu este activitatea preferată a tuturor, mulți se bucură de ea. Dacă vă place să puneți lucrurile în locul lor, profitați de ocazia de a vă curăța un sertar sau dulap.
 • Imagine intitulată Distrează-te la domiciliu pe un pas de sâmbătă noaptea 10


  5
  Apelați la un prieten sau la un membru al familiei și discutați. Bunica ta te iubește! Într-o cultură în care suntem în permanență în mișcare și ocupați, uneori este greu să găsim timp pentru oamenii pe care îi iubim cu adevărat, mai ales când nu fac parte din viața noastră de zi cu zi. O casă de noapte fără planuri este momentul perfect pentru a ridica telefonul și a lua legătura cu unii dintre acești oameni importanți.
 • Metoda 3
  Investiți în creșterea personală

  Imaginea intitulată Să se distreze la domiciliu în etapa de sâmbătă noaptea 11
  1
  Găsiți muzică nouă. Rămâneți la aceeași muzică în același timp? Apoi mergeți la Spotify și explorați un pic. Tastați un artist care vă place și răsfoiți lista artiștilor similare. Lăsați-vă să vă pierdeți în zona minunată a muzicii.
 • Imagine intitulată Distrează-te acasă într-o etapă de sâmbătă noaptea 12
  2
  Ridică-te în timp ce citești. Dacă vii acasă de la serviciu sau la școală, lectura este poate ultimul lucru pe care vrei să-l faci pentru a te relaxa. Dar ca și dr. Seuss spuse: "Cu cât citești mai mult, cu atât vei ști mai mult. Cu cât învățați mai mult, cu atât mai multe locuri veți vedea. "După ce vă reveniți din săptămâna dvs. de vineri, sâmbătă seara este momentul perfect pentru a deschide definitiv cartea care a stat de mult timp pe masa de noptieră.
 • Imagine intitulată Distrează-te acasă într-o etapă de sâmbătă noaptea 13
  3
  Aflați o nouă abilitate. Poate părea intimidant pentru începători, așa că poate că nu ați încercat să învățați să desenați, chiar dacă ați încercat-o mult timp. Dacă a trecut mult timp să învățați o anumită abilitate, atunci poate merită o încercare.
  • Încercarea de ceva nou vă poate stimula creativitatea și încrederea. Desigur, veți face greșeli - aceasta face parte din procesul de învățare. Dar odată ce ți-ai dat seama de eșecuri, vei fi mereu curajos și vei încerca lucruri noi.
 • Metoda 4
  Planificați ceva distractiv pentru viitor

  Imagine intitulată Distrează-te acasă într-o etapă de sâmbătă noaptea 14
  1
  Gândiți-vă la o călătorie pe care doriți să o luați. Chiar dacă nu îți poți permite călătoria în prezent, să o introduci singur, poate fi aproape la fel de distractivă. Du-te la Pinterest și treci prin locuri frumoase și îndepărtate.
  • Dacă vă puteți permite o călătorie, începeți planificarea! Planificarea unei călătorii necesită mult timp, chiar dacă este distractivă. Gândiți-vă la mijloacele de transport, la mâncare și cazare și pierdeți-vă în toate aventurile pe care doriți să le experimentați în călătoria voastră.
 • Imagine intitulată Distrează-te la domiciliu într-un pas de sâmbătă noaptea 15
  2
  Planificați darurile de Crăciun sau le faceți. Vacanțele într-un fel reușesc să ne furișăm - și ne cumpărăm fără griji cadouri, doar ca să reușim.
  • Scrieți o listă de persoane cărora doriți să le oferiți ceva.
  • Decideți dacă doriți să faceți sau să cumpărați propriile tale cadouri. Cei mai mulți oameni iubesc cadouri personalizate, deci dacă aveți o abilitate ca tricotarea sau tâmplăria, folosiți-o pentru a face ceva cu adevărat special.
 • Imagine intitulată Distrează-te la domiciliu într-o etapă de sâmbătă noaptea
  3
  Proiectați-vă costumul de Halloween. Chiar dacă ne putem pregăti pentru tot anul, se poate întâmpla repede că Halloween este la ușă și nu avem planuri. Vechiul tău costum de fantomă cu o jumătate de suflare devine plictisitor. Luați în considerare un costum din cartea sau filmul preferat sau gândiți-vă la o poveste amuzantă din știrile de anul trecut.
 • Metoda 5
  Includeți și alții

  Imagine intitulată Distrează-te acasă într-o etapă de sâmbătă noaptea 17
  1
  Invită-ți prietenii. Cine a spus că o noapte acasă ar trebui să fie o noapte singuratică? Invită-ți prietenii să te țină companie în aventurile de sâmbătă seara. Prietenii dvs. chiar vă pot extinde lista de planuri creative pentru noapte.
  • În loc să recurgeți la noaptea obișnuită a filmului, invitați-vă prietenii pentru o noapte de joc de masă. Adresați-vă fiecăruia dintre prietenii dvs. să aducă jocul preferat și gustările preferate.
 • Imaginea intitulată Să se distreze la domiciliu într-o etapă de sâmbătă de noapte 18
  2
  Au o seară de întâlnire la domiciliu. A rămâne acasă vă poate ajuta să creați o legătură mai intimă între dvs. și partenerul dvs. decât masa obișnuită de seară urmată de o vizită la cinema. Și nu cheltuiți aproape atât de mulți bani!
  • O seară de fondue. Puteti topi ciocolata intr-un aragaz lent sau chiar pe aragaz si dipul se trateaza in ea. Pe Internet veți găsi grămezi de rețete fondue, de la ciocolata clasică până la sosuri mai neobișnuite de brânză.
 • 3
  Voluntar pentru copilul prietenilor. Copiii își urmează instinctele și sunt creativi naturali. Dacă nu petreceți prea mult timp cu copii, babysitting ocazional poate fi distractiv! Îmbrățișează simțul minunat al copilului și curiozitatea - acest lucru vă va ajuta să vă faceți timpul mai creativ.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit