Cum să vă decorați casa de Crăciun

Decorarea casei dvs. în perioada premergătoare Crăciunului pregătește cel puțin aceeași bucurie ca deschiderea cadourilor în ajunul Crăciunului. Fie ca ai planifica o petrecere de Crăciun cu oaspeții cu tine sau doriți doar să aibă doar frumos confortabil - În acest articol veți afla cum puteți evoca o atmosfera foarte frumos de Crăciun, cu decor tradițional, decoratiuni pe casa si accente mici in casa.

metodă

Metoda 1
Decorare tradițională

Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 1
1
Decorați un pom de Crăciun. Pentru mulți, un pom de Crăciun este o necesitate absolută în timpul Crăciunului. Dacă nu planificați o decorare mare, obțineți un pom de Crăciun! Alegeți între un arbore real sau un arbore artificial. Așezați-o în încăperea unde sunt prezentate și despachetate cadouri. Decorați copacul în funcție de gustul personal. Iată câteva idei festive:
 • Puneți o lumină de basm. Un copac cu lumini albe sau colorate este frumos pentru a vedea în timpul sezonului de Crăciun. Luminile mici, albe, sunt deosebit de populare, dar puteți atasa lumini de zăpadă albă, albastră, roșie sau colorată la pomul de Crăciun. Începeți cu acesta în partea de jos a copacului. Asigurați-vă că cablul este suficient de lung pentru a conecta șirul de lămpi la o priză. Așezați lanțul într-o spirală în jurul copacului. Atașați capătul lanțului la o ramificație de pe vârful copacului.
 • Utilizați decorațiuni de Crăciun. Puteți face propriile dvs. bijuterii cu aluat, butoane și cristale. Acest lucru conferă copacului o atingere personală. Dar puteți cumpăra și bilele clasice și elementele de bijuterii. Distribuiți bijuteriile uniform pe arbore. Asigurați-vă că nu există pete de chelie.
 • Atașați un vârf de copac. De cele mai multe ori se folosește o stea, care simbolizează Steaua lui David, care a condus cei trei înțelepți la nou-născutul Isus. Puteți folosi, de asemenea, un înger, o fulg de zăpadă sau alte ornamente festive.
 • Decorează și partea inferioară a pomului de Crăciun. Puteți cumpăra o cârpă albă și o puteți împodobi în jurul trunchiului. Dacă încă mai scuturi sclipici alb pe ea, se pare ca ar fi fost doar ninsoare. În plus, darurile pot fi plasate sub copac, care vor fi distribuite în ajunul Crăciunului.
 • Imagine cu titlul Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 2
  2
  Închide ciorapi. Ciorapii puteți cumpăra fie în magazin sau tricot singur. Ele sunt atârnate peste șemineu, într-o fereastră sau într-o altă încăpere potrivită. Acesta este de obicei același lucru cu pomul de Crăciun. Utilizați șirul roșu sau verde pentru a închide ciorapi. Fiecare membru al familiei ar trebui să-și facă propria stocare.
 • Imagine cu titlul Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 3
  3
  Nu uitați de vâsc. Această tradiție devine din ce în ce mai populară și în Germania. Există ramuri proaspete de vâsc în grădiniță sau poate chiar în grădina ta. Dar, de asemenea, puteți să vă întoarceți pe o ramură artificială și să o atașați la un cadru de ușă. Fixați un cârlig mic peste trecerea dintre două camere. Dacă folosiți o panglică roșie mică pentru a atașa ramura, totul pare mai festiv. Și, bineînțeles, ar trebui să încurajați oamenii să se sărute reciproc de îndată ce sunt împreună sub vâsc.
 • Metoda 2
  Decorarea în aer liber

  Imagine cu titlul Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 4
  1
  Decorează-ți ușa cu o coroană adventă. Puteți să le cumpărați sau să vă creați cu un brad proaspăt care să se atașeze la ușa casei sau apartamentului tău. O coroană oferă oaspeților un sentiment acasă și prezintă trecătorii, prin care tu și familia ta sunteți în spiritul Crăciunului.
  • Dacă doriți o coroană care durează mai mult de un sezon, utilizați conuri de pâslă sau pin în loc de brad proaspăt.
  • De asemenea, puteți cumpăra o coroană de sârmă sau plastic pentru ao folosi în fiecare an.
 • Imaginea intitulată Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 5


  2
  Atașați iluminatul exterior. Dacă aveți copaci mici sau arbuști în grădina dvs., le puteți decora cu lămpi de exterior adecvate. Luminile care sunt legate împreună ca o plasă sunt deosebit de potrivite pentru arbuști. Bineînțeles, puteți atașa și lămpi tradiționale din jurul copacilor. În plus, puteți atasa lămpile de basm în jurul ușii din față sau a ramei.
  • De asemenea, puteai cumpăra lumini care sunt în formă de gheață și atârnă peste ușa din față.
  • Unele lumini au un cronometru, deci se opresc automat după un timp. Acest lucru este deosebit de convenabil peste noapte.
 • Imagine cu titlul Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 6
  3
  Construiți o scenă de Crăciun în aer liber. Dacă sunteți nebun în legătură cu Crăciunul, aveți posibilitatea să plasați figuri din plastic sau gonflabile în curtea ta. Trecătorii și vecinii vor fi cu siguranță uimiți. Sunt disponibile următoarele opțiuni:
  • pat de copil de Crăciun. Puteți să-l păstrați puțin mai ușor și doar să creați figuri ale Mariei, Iosifului și ale copilului Isus. Dacă doriți să construiți un peisaj mai elaborat, puteți include și înțelepții, animalele și îngerii.
  • Mos Craciun și ren. Cumpărați un Mos Craciun să se umfle sau plastic și pune-l pe o sanie. Poți să faci asta cu opt ren, plus Rudolph, cerbul cu șuvoi roșii.
  • Scena amuzantă de iarnă. Cumpără un Moș Crăciun pentru a umfla sau plastic, ferma și Ruprecht sau alte caractere de Christmassy și a le pune în curtea ta. În ultimii ani globurile de zăpadă gonflabile au devenit din ce în ce mai populare ca decor pentru grădină.
 • Metoda 3
  Celebrități accentuate

  Imagine cu titlul Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 7
  1
  Puneți lumânări în fereastră. Dacă preferați un stil de decorare mai subtil, puteți plasa o lumânare electrică în fiecare fereastră de acasă sau de acasă. Porniți-l pe timp de noapte pentru a fi văzut din exterior. Aceasta este o modalitate foarte bună de a decora Crăciunul și, în același timp, discret, fără a fi nevoie să cheltuiți prea mulți bani.
 • Imagine cu titlul Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 8
  2
  Bastle fulgi de zăpadă din hârtie. Mai ales copiii iubesc să taie modele complicate pentru fulgii de zăpadă de hârtie. Poți să faci tăiat fulgii de zăpadă chiar mai festive, acoperindu-le cu un strat subțire de clei limpede și stropit cu sclipici. După uscare, le puteți atașa pereților și ferestrelor cu o bandă dublă și transparentă.
 • Imagine cu titlul Decorați-vă casa la Crăciun Pasul 9
  3
  Setați accentele roșii și verzi. Roșu și verde sunt cele două culori tipice de Crăciun. Tot ce se încadrează în această schemă de culori va face casa ta chiar mai festivă. Puteți crea aranjamentele roșii și verzi din gospodăria dvs.. De asemenea, puteți întreba copiii dvs. dacă doresc să facă decorațiuni roșii și verzi și să le închidă. Iată câteva sfaturi pentru setarea accentelor roșii și verzi în casa dvs.:
  • În timpul sezonului de Crăciun schimbați pernele normale pentru canapele pentru roșu și verde.
  • Rotiți roșii și verde arcuri în jurul ușii de ușă din casa ta. De asemenea, puteți atârna câte puțin clopote de Crăciun pe ea.
  • Cu prosoape de ceai roșu și verde aduceți spiritul de Crăciun în bucătăria dvs.
  • Cumpărați o poinsetție pentru a aduce mai multe roșii și verde natural în casa dumneavoastră.
  • Puneți lumanari roșii și verzi pe mese și rafturi.
 • Sfaturi

  • Dacă locuința ta este cel puțin puțin religioasă, folosește numai lumini albe. Dacă vă place colorat, utilizați faruri de zână colorate.
  • În lămpile de zăpadă, au fost dovedite aspirațiile. Deci, nu trebuie să găuriți în rame pentru a atașa faruri de zână.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit