Organizați o petrecere de Crăciun

Vrei să organizezi o petrecere de Crăciun la tine acasă? Iată câteva sfaturi despre cum să pregătiți o petrecere plăcută.

metodă

Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 1
1
Fixați o dată. Săptămânile înainte de Crăciun sunt de obicei foarte agitate, așadar este recomandabil să stabiliți o dată cât mai curând posibil.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 2
  2
  Trimiteți invitații la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie sau invitați-i pe invitați prin telefon sau prin e-mail. Oferiți invitațiilor dvs. abrevierea "u.A.w.g.", astfel încât să știți cât de mulți oaspeți trebuie să vă așteptați.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 3
  3
  Planificați-vă meniul delicios de noapte la timp. Gândiți-vă dacă doriți să pregătiți o masă mai formală sau un bufet mai informal. Scrieți o listă de cumpărături și respectați-o. Pregătiți cât mai mult cu o zi înainte, astfel încât să nu vă faceți panică în ultimul moment. Gatiti un meniu care este sigur de a reusi si nu este prea generos, nu doriti sa petreceti tot timpul in bucatarie in timp ce oaspetii se bucura de ei insisi fara tine.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 4
  4
  Pregătiți zona de petrecere. Zona de petrecere ar trebui să fie curată, ordonată și primitoare. Spațiu valoroase sau fragile elemente din cale și asigurați-vă că aveți o mulțime de locuri.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 5
  5
  Primiți oaspeții. Salută-ți oaspeții la ușă, scoate hainele și jachetele și le escortează în zona de petreceri. Dacă invitații nu se cunosc, se introduc între ei și fac discuții. Delegați băuturile unui oaspete, de exemplu, cineva care este foarte timid, deoarece sunteți foarte ușor să discutați unul cu altul când vărsați.


 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 6
  6
  Pune muzica pe. Muzica are o mare influență asupra atmosferei. Pregătiți unele CD-uri și ajustați volumul, astfel încât oamenii să poată vorbi unul cu altul bine.
 • Imagine cu titlul Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 7
  7
  Pregătește niște jocuri de petrecere. Charade sau jocuri similare sunt foarte populare la adunările de familie. Asigurați-vă că aveți suficient material de scris, hârtie și baloane pregătite.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 8
  8
  Distrează-te! În calitate de gazdă, trebuie să fiți într-o dispoziție excelentă, care să se traducă oaspeților dvs. Din păcate, dacă arăți stresat, transmite și el.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de Crăciun Pasul 9
  9
  Faceți-vă cu micii oaspeți! Dacă aveți copii, rugați-i să invite niște prieteni și asigurați-vă că sunt ocupați, astfel încât să puteți avea grijă de oaspeți.
 • Sfaturi

  • Adresați-vă oaspeților dvs. ce cină de Crăciun și cookie-urile de Crăciun le place.
  • Cumpără suficiente băuturi. Dacă oferiți vin, așteptați o jumătate de sticlă pe cap de locuitor sau ceva mai mult, pentru că este Crăciun!
  • Cu puțin decorațiuni puteți obține un efect deosebit. Nu trebuie să fie o decorare elaborată și costisitoare, câteva ghirlande și lumânări conjure într-o atmosferă de Crăciun în cel mai scurt timp. Faceți o farfurie de nuci, portocale și dulciuri colorate, arată bine și aveți unele gustări în același timp.
  • "Cu cât mai mult, cu atât mai bine" nu este întotdeauna adevărat. Luați în considerare spațiul disponibil, cât de multe alimente și băuturi le puteți oferi etc. Gândiți-vă cu atenție la câte oaspeți doriți să invitați.

  avertismente

  • Dacă oaspeților li se permite să-și aducă copiii, pregătiți o zonă în siguranță pentru copii cu unele jocuri și activități pentru ei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit