Selectați oaspeții pentru un duș de nuntă

Un duș de nuntă sau un duș de mireasă este o modalitate excelentă de a sărbători nunta viitoare cu prietenii și familia. Uneori poate fi dificil să creați lista de oaspeți, deoarece nu doriți să răniți sentimentele cuiva. Urmați instrucțiunile pentru a afla cine să invitați la un duș de mireasă.

metodă

Image cu titlul Cunoașteți cine să includă într-un duș de nunți Pasul 1
1
Uită-te la lista de oaspeți ai nunții tale.
 • Lista dvs. de oaspeți de nuntă este probabil să fie mult mai lungă decât lista de oaspeți pentru nunți. Începeți prin a crea o listă a acelor oaspeți din lista de nunți pe care doriți să le aveți la petrecerea de nuntă. Aceasta vă oferă o idee despre cine doriți să invitați.
 • Imagine cu denumirea Cine să includă într-un duș de nuntă Pasul 2
  2
  Gândește-te cine aruncă dușul de mireasă.
  • Discutați cu gazda petrecerii de mireasă despre numărul de invitați pe care îi puteți invita. În funcție de locul în care se desfășoară această petrecere, puteți fi, de asemenea, limitat de cost. Sărbătorile de mireasă sunt de obicei mici adunări intime, deci este deosebit de important să se limiteze lista clienților la aceste condiții.


 • Imagine cu denumirea Cine să includă într-un duș de nunți Pasul 3
  3
  Luați în considerare cine știe cine la petrecere.
  • În multe cazuri, mai mult de o persoană vă va oferi să aranjați dușul de mireasă pentru dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a încorpora diferite fațete ale vieții dvs. pentru a împărtăși în festivitățile de dinaintea nunții. O parte ar putea fi alcătuită din prietenii dvs. de lucru, în timp ce alta poate fi pentru prietenii și familia cel mai apropiat. De asemenea, puteți împărți partidele în prieteni vechi și noi. Rețineți că setarea intimă a unui duș de mireasă este mai amuzantă pentru toată lumea dacă fiecare oaspete cunoaște cel puțin un alt oaspete.
 • Image cu titlul Cunoașteți cine să includă într-un duș de nunți Pasul 4
  4
  Amintiți-vă că dușurile de mireasă pot fi personale.
  • Unele dintre jocurile și distracțiile care au loc la o petrecere de mireasă pot fi destul de personale. Lăsați organizatorul petrecerii de nuntă să știe când vin cineva, cum ar fi șeful tău, care poate să nu știe detaliile intime ale relației tale. Acest lucru le permite să planifice jocuri sau activități care sunt potrivite pentru oaspeții lor.
 • Image cu titlul Cunoașteți cine să includă într-un duș de nunți Pas 5
  5
  Luați în considerare sentimentele oaspeților dvs.
  • În multe cazuri, probabil că va trebui să invitați o clique, mai degrabă decât o persoană fizică. Acest lucru va evita sentimentele rănite și adesea înseamnă doar unul sau doi oaspeți de petrecere de nuntă mai mult.
  • Numai oaspeții cu adevărat invitați ar trebui să vină la petrecerea de nuntă. În timp ce aceste alegeri sunt adesea dificile, oamenii înțeleg că nu puteți invita pe toată lumea la nunta sau sărbătorile legate de nuntă pe care le-ați întâlnit vreodată.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit