Ascundeți faruri de pe bradul de Crăciun

Decorarea pomului de Crăciun este unul dintre cele mai interesante lucruri de făcut în timpul sezonului de iarnă - cu excepția, desigur, deschiderea cadourilor. Cultivarea copacului este o experiență care se unește, ceva ce ar trebui să fie împărtășit cu întreaga familie. Acum, bineînțeles, vă întrebați unde începe decorarea? Atunci când iluminați, bineînțeles!


metodă

Metoda 1
Să mergem

Imaginea intitulată Luminile de pe un brad de Crăciun Pasul 1
1
Fără a desface luminile de zână, conectați-le pentru a vă asigura că funcționează toate becurile. Dacă unii nu strălucesc, încercați să strângeți - poate că nu sunt rupți deloc. După ce vă asigurați că totul este în regulă, legați-l. În acest fel, nu pierdeți timpul detașând ceva ce nu puteți folosi.
 • Înnebuniți-vă câteva minute și apoi, dacă tot nu strălucește, aruncați-o. Dacă nu, vei fi supărat mai târziu.
 • Imagine cu denumirea Hang Lights on a Tree Christmas 2
  2
  Asigurați-vă că șirul de lămpi este suficient de lung pentru a ajunge la priză și pentru a ilumina arborele întreg. Aveți nevoie de un șir de lămpi de 150 de lumini pentru fiecare arbore de jumătate de metru. Distanța de la soclu nu este inclusă. Acest număr este o medie pentru un copac moderat luminat - dacă preferați să fie mai rar sau mai pompos, va trebui să reglați numărul de lumini în consecință.
  • Ar trebui doar să puneți două sau trei seturi de lanțuri împreună - rețineți că în lungimea totală. Ca întotdeauna, și aici, mai mult este mai bine. A murit cineva cuvintele: "Sunt prea multe lumini pe acest pom"?
 • Imaginea intitulată Lămpi încastrați pe un pom de Crăciun Pasul 3
  3
  Luați un cablu prelungitor sau un conector multiplu. Să presupunem că pomul dvs. este de 2 metri înălțime. Dacă avem 150 de lumini pe 50 cm, înseamnă 600 de lumini sau patru seturi de 150 de lumini. După cum sa menționat mai sus, trebuie să conectați numai 2 sau 3 seturi (din motive de siguranță). Dacă cordonul dvs. prelungitor nu este suficient de lung, trebuie să obțineți un splitter sau o bandă de alimentare pentru a accepta toate lămpile cu șir.
  • Vom decora arborele dvs. de sus în jos (sau de jos în sus, în funcție de metoda dvs.) în loc de cel standard în jur. Acest lucru facilitează în general plasarea sursei de alimentare sau a prelungitorului într-un singur loc și nu mai trebuie să vă faceți griji.
 • Metoda 2
  De sus în jos

  Imaginea intitulată Luminile în Hang pe un Pom de Crăciun Pasul 4
  1
  Împărțiți mental copacul în trei triunghiuri. În vremurile bune când părinții și copiii și-au înfășurat copacul cu lămpile de zână, ei au dat întotdeauna cordonul de la mână la îndemână. În timp ce vă depindeți în întregime de această metodă viu ca o tradiție, decorarea de sus în jos este o modalitate mai eficientă și sunteți întotdeauna ocupat cu o singură parte la un moment dat.
  • Apropo, funcționează cel mai bine dacă rămânem la o singură culoare principală, altfel veți avea nevoie de mai multă a doua culoare, astfel încât copacul să aibă o impresie globală echilibrată.
 • Imaginea intitulată Luminile încastrate pe un pom de Crăciun Pasul 5
  2
  Luați primul șir de lumini în mână și plasați ultima lumânare în partea de sus a arborelui. Alegeți pagina pe care doriți să lucrați și reamintește aspectul dvs. triunghiular. În acest triunghi, veți lega luminile înainte și înapoi, de la stânga la dreapta.
  • De obicei, este mai ușor să porniți de sus. Deci, dacă lanțul nu este suficient de jos, conectați-l mai aproape de priză cu un al doilea lanț, iar întregul bine camuflat se găsește în groapa de bază a copacului.
 • Imaginea intitulată Luminile din Hang pe un Pom de Crăciun Pasul 6
  3
  Așezați luminile într-un fel de model zig-zag din partea de sus a copacului, cât mai aproape de dvs. Asigurați-vă că fiecare piesă este încorporată în copac și se poate deplasa cât mai puțin posibil. Încercați să păstrați aceeași distanță între straturile de "lumini" pentru a face să pară uniform.
  • Ar trebui să încercați să puneți luminile în jurul ramurilor, ca să spunem așa. Pur și simplu trageți ramura prin bucla din fir (cele mai multe seturi de lumini sunt alcătuite din diferite fire care pot fi dezasamblate). Acest lucru asigură faptul că lumânările rămân în loc și nu sunt ascunse de lucrul cu acul.
 • Imaginea intitulată Luminile în Hang pe un Pom de Crăciun Pasul 7
  4
  Lucrează la pământ. Când se termină un lanț, conectați-l în continuare și continuați. Cu toate acestea, din motive de securitate, este mai bine să conectați doar două sau trei seturi de lumini.
  • Dacă nu mai aveți lumini, aveți două opțiuni: începeți din nou în partea de sus și mai liberă sau pur și simplu conectați-vă cu un alt lanț. Dacă ai ceva lăsat la partea de jos, puteți scrie la pagina următoare a arborelui începe să (al doilea triunghi mentale) și acoperă partea de jos a paginii pentru a fi împodobit în mod inevitabil, cu următorul lanț de lumini.


 • Imaginea intitulată Luminile în Hang pe un Pom de Crăciun Pasul 8
  5
  Repetați acest lucru pe celelalte două părți. Acum că aveți o anumită practică cu această metodă nouă și îmbunătățită, lucrurile vor fi mult mai bune pe celelalte două părți. Începeți din nou de sus în jos, de la stânga la dreapta, la fel ca înainte. Încercați să faceți ca aceasta să arate similară pe toate paginile.
 • Imaginea intitulată Luminile din Hang pe un Pom de Crăciun Pasul 9
  6
  Conectați lămpile de basm în priză imediat ce ați atașat toți copacii. Dacă le-ai pus înainte, se vor încălzi și vor fi prea calzi să le atingă. Verificați dacă ați făcut bine treaba. Dacă ceva nu este perfect, ajustați-l după cum este necesar.
  • Acum puteți decora copacul cu alte lucruri sau chiar pune cadouri sub el. Et voila! Nu numai că este frumos, dar va fi mai ușor să piardă în greutate mai târziu.
 • Metoda 3
  Înveliți ramurile

  Imagine intitulată Luminile în Hang pe un Pom de Crăciun Pasul 10
  1
  Dacă aveți un arbore artificial, despărțiți-l. Această metodă este mult mai ușoară cu un arbore artificial, deoarece îl puteți dezasambla și ajunge la "rădăcinile" ramurilor. Cu toate acestea, dacă doriți un copac strălucitor luminat și aveți un copac adevărat, este de asemenea posibil - este doar un pic mai mult de lucru.
  • Puneți toate ramurile în fața dvs. și clasificați-le după locul lor pe copac. Începeți cu ramurile care formează capătul copacului.
 • Imagine cu denumirea Hang Lights on a Tree Christmas 11
  2
  Atașați rândul inferior de ramuri și pliați fiecare ramură cu lămpi. Odată ce atașați doar ramurile inferioare, este mai ușor să decorați fiecare ramură cu lumini. Începeți la capătul ramurii, în partea superioară și înapoi. Deci, faceți asta acum cu fiecare ramură a părții inferioare a copacului.
  • Asigurați-vă că luminile sunt cu adevărat lipite de ramuri. Puteți forma, de asemenea, o buclă cu șirul de lumini și apoi le puneți în jurul verde. Asigurați-vă că firele se potrivesc perfect cu arborele - dacă nu, strângeți ceva împreună. Cel mai bun lucru despre un copac artificial este acela că este atât de maleabil.
 • Imaginea intitulată
  3
  Montați mijlocul copacului folosind aceeași metodă. Odată ce fiecare ramură din partea de jos este complet țesută, montați următorul pas al arborelui. Apoi luați luminile de zână și urcați un rând de ramuri. Întindeți-vă înainte și înapoi așa cum ați făcut, în sus și în jos, în jur.
  • Dacă observați că luminile se pierd, le puteți înfășura în jurul ramurii. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un lanț mai lung pentru acest lucru și este posibil să nu ajungeți în partea de sus (cu excepția cazului în care ați lăsat o mulțime de lumanari).
 • Imagine intitulată Lămpi în Hang pe un Pom de Crăciun Pasul 13
  4
  Continuați să mergeți în partea de sus pentru a "ilumina" întregul copac cu lumini. Pe măsură ce copacul devine mai îngust spre partea de sus, veți avea nevoie de mai puține lumini. Dacă nu doriți să fie mai luminos deasupra, ar trebui să folosiți același raport de lumânări ca în partea inferioară.
  • Pe masura ce arborele creste mai ingust in partea de sus, lucrul la iluminat va fi din ce in ce mai vizibil. Ia mai mult timp pentru partea de sus pentru a vă asigura că arborele dvs. este la fel de frumos cu putință.
 • Imaginea intitulată Luminile de pe un pom de Crăciun Pasul 14
  5
  Răsturnați-l, priviți-l și modificați dacă este necesar. Dacă unele ramuri apar mai întunecate sau mai strălucitoare decât altele, reglați luminile, scoateți-le mai mult sau ascundeți-le puțin în verde pentru a diminua. Poate fi necesar să ajustați poziția ramurilor un pic - un avantaj al arborelui artificial.
  • Asigurați-vă că încercați iluminatul copacului în toate formele de iluminare a camerei. Opriți luminile camerei, priviți copacul și reporniți-l acum. Experimentați cu toate setările pe care Fairy Lights trebuie să le ofere (dacă este cazul) și faceți timp pentru ao ajusta după cum doriți. Merită, pentru că, la urma urmei, pomul de Crăciun este inima Crăciunului.
 • Sfaturi

  • Când alegeți lumini pentru copac, ar trebui să alegeți culori care să aducă lumină în cameră.
  • Atunci când alegeți pomul de Crăciun, trebuie să vă asigurați că nu este prea chel. Nimeni nu vrea să se uite la ramuri goale cu lumini.

  avertismente

  • Nu închideți prea multe lămpi de zână în aceeași priză. S-ar putea supraîncălzi și ar putea izbucni un incendiu!
  • Aveți grijă când atârnați luminile de pe copac - acele pot fi foarte ascuțite!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit