Călătoresc de la Miami la New York

Orașele Miami și New York se află pe coasta de est a Statelor Unite și există numeroase căi de a călători între ele. Mulți oameni din New York petrec timp în Miami, mai ales în timpul lunilor de iarnă, și mulți oameni din Miami au prieteni și rude în New York. Ambele orașe sunt, de asemenea, acasă pentru multe companii și companii, deci călătoriile de afaceri între ele sunt comune și fără probleme. Călătoriți de la Miami la New York cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

metodă

Imaginea intitulată Călătoria de la Miami la New York Pasul 1
1
Determinați cât timp și bani aveți pentru călătorie. Înainte de a vă îngriji cum călătoriți de la Miami la New York, trebuie să decideți când doriți să mergeți, când vreți să ajungeți, dacă și când vreți să vă întoarceți și cât de mult puteți petrece în călătorie.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Miami la New York Pasul 2
  2
  Zboară de la Miami la New York. Cu excepția fricii de a zbura, zborul este cel mai rapid și mai ușor mod de a ajunge de la Miami la New York. În funcție de cât de aproape de data plecării vă rezervați, zborurile de la 200 $ (aproximativ 180 €) pentru o călătorie înapoi vă pot costa mai mult de 600 USD (aproximativ 540 €) dacă rezervați târziu.
  • Uită-te la site-uri cu bilete de avion reduse, cum ar fi Orbitz, Kayak și Expedia sau apelați liniile aeriene direct. Principalele companii aeriene care efectuează zboruri între Miami și New York sunt American, Delta, Continental, S.U.A. Airways și United.
  • Luați un zbor direct de la Aeroportul Internațional Miami (MIA), Ft. Aeroportul Lauderdale-Hollywood (FLL), situat la 48 de km de Miami sau de Aeroportul Internațional Palm Beach (PBI), situat la aproximativ 96 km de Miami. Fly (LGA), care este unul dintre cele două aeroporturi importante din New York, JFK, care este plecat din oraș în Queens, LaGuardia sau, de asemenea, în Queens. Există, de asemenea, zboruri directe către alte părți din New York. Un zbor non-stop durează aproximativ trei ore.
  • Rezervați un zbor în cazul în care trebuie să vă schimbați dacă doriți să zburați distanțe mai scurte la rând. Atlanta este cel mai rapid oraș conectat pe ruta de la Miami la New York. Zborurile pe care trebuie să le schimbați durează cel puțin cinci ore, dar poate dura mai mult, în funcție de durata rămasă.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Miami la New York Pasul 3
  3


  Luați un tren de la Miami la New York. Amtrak are între liniile de tren Miami și New York, numit Serviciul Silver Palmetto și, și aveți, probabil, la Washington, D.C. schimba. Unele trenuri călătoresc direct și aceste călătorii durează între 28 și 31 de ore. Există mașini de dormit și mese. O călătorie într-o singură direcție costă aproximativ 130 $ (aproximativ 116 €).
 • Imagine cu denumirea Călătoria de la Miami la New York Pasul 4
  4
  Luați un autobuz din Miami spre New York. Pentru aproximativ același preț ca un bilet de tren, puteți lua un autobuz Grey din Miami spre New York. Călătoria durează 32 de ore și puteți merge direct sau opriți în orașe precum Richmond, Virgina sau Orlando, Florida. Dacă rezervați cu trei sau mai multe săptămâni în avans, puteți obține un bilet simplu pentru mai puțin de 100 $ (aproximativ 90 €). În caz contrar, o plimbare costă aproximativ 130 $ (aproximativ 116 €).
 • Imagine cu denumirea Călătoria de la Miami la New York Pasul 5
  5
  Conduceți de la Miami la New York cu mașina. Dacă doriți să călătoriți în ritmul propriu și să vă bucurați de atracții și peisaje, puteți merge cu mașina cu mașina de la Miami la New York. Traseul are o lungime de 1255 km (2055 km) și trebuie să conduci spre nord pe intersecția 95. În funcție de trafic și de numărul de pauze, călătoria durează 18-20 de ore. Dacă închiriați o mașină, închiriați unul cu mile nelimitate.
 • Sfaturi

  • Cumpărați bilete și faceți rezervări cât mai curând posibil. Astfel puteți economisi bani.
  • De asemenea, puteți combina diferite opțiuni de transport, dacă doriți soi. Ai putea conduce o parte din traseu și apoi să iei un avion. Dacă doriți să vedeți alte orașe între Miami și New York, puteți să vă adresați unui agent de turism care să vă ajute să vă planificați călătoria. Și tu poți tripadvisor.com sau google.com căutați să obțineți rapid informații.

  avertismente

  • Dacă zburați, ar trebui să vă acordați suficient timp la aeroport. Miami și New York sunt orașe internaționale cu mult trafic aerian. Aranjamentele de securitate sunt deosebit de stricte acolo.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit