Ieftin în afaceri sau în clasa întâi de zbor

Transportul aerian de primă clasă și de clasă de afaceri este costisitor și poate costa mii de euro pentru zboruri internaționale. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să reduceți costurile de zbor în clasele premium.

metodă

Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 1
1
Fii flexibil cu datele de călătorie și rezervați mai devreme pentru a obține cele mai ieftine zboruri. Multe motoare de rezervare on-line, cum ar fi Orbitz și Travelocity au opțiuni de căutare date flexibile, care sunt foarte utile pentru a găsi cele mai ieftine prețuri pentru zboruri într-o anumită perioadă de timp. Selectați întotdeauna "cel mai mic preț" ca criteriu de căutare dacă căutați un zbor.
 • Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 2
  2
  Nu rezervați niciodată prea aproape de data plecării, deoarece atunci va trebui să plătiți prețul integral și acest lucru poate fi foarte scump. Prețuri bilete de primă clasă sunt în mod normal rezervate numai de călătorii de afaceri.
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 3
  3
  Evitați zilele când există mulți călătorii de afaceri, cum ar fi luni și vineri. Adăugați o ședere peste noapte pentru a reduce în continuare tariful.
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 4
  4
  Experimentați cu diferite aeroporturi de plecare pentru călătoria dvs. - poate fi uneori un preț mai mic la un alt aeroport. Multe dintre motoarele de căutare de pe site-uri cum ar fi Orbitz, vă permit să consultați aeroporturile din apropiere pentru zboruri ieftine.
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 5


  5
  Calculați costurile de călătorie pe teren dacă începeți de la un aeroport îndepărtat. Dacă zburați Virgin Atlantic Upper Class la un preț mai mare, veți beneficia de o plimbare gratuită într-o mașină cu șofer pentru a ajunge la sau de la aeroport. De exemplu, dacă zburați spre Los Angeles, veți fi luați gratuit în orice locație din California.
 • Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 6
  6
  Flying pe un aeroport hub este adesea mai ieftin decât zborul non-stop - dar justifică asta? De asemenea, puteți găsi oferte bune dacă rezervați zboruri peste noapte - scaunele confortabile de clasă întâi sunt perfecte pentru a dormi!
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 7
  7
  Verificați prețul pentru zborul pe diferite motoare majore de rezervare, astfel încât toate GDS (Global Distribution Systems) sunt interogate - acestea sunt cele patru mari baze de date care reglementează piața de transport aerian la nivel mondial - Sabre, Worldspan, Galileo și Amadeus. Unii agenți online preferă unul dintre GDS, deci ar trebui să te uiți la alții pentru a obține premiile de la toată lumea. Apoi, verificați prețurile cu cei care sunt direct pe site-urile web ale companiilor aeriene.
 • 8
  Pentru zborurile codehare (de ex. Lufthansa și USAir), trebuie să rețineți că același zbor poate avea prețuri diferite pe site-urile partenerilor de partajare a codurilor.
 • Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 9
  9
  Sunați agentul dvs. de turism pentru a vedea dacă acesta poate să vă bată prețul online. De asemenea, utilizați un furnizor specializat în Business / First Class, care are acces la numeroase tarife nepublicate pe care nu le puteți rezerva în altă parte. Faceți acest lucru dacă doriți să rezervați aproximativ 4-8 săptămâni în avans.
 • Sfaturi

  • Dacă este disponibil, cumpărați un scaun cu economie premium - aceasta este clasa dintre clasa Economy și Business - pe zboruri internaționale. Este mult mai probabil că veți obține o actualizare gratuită dacă zborul este supraîncărcat și există doar câteva locuri Premium Economy.
  • Întrebați la aeroport dacă puteți să faceți upgrade la Business Class. Acest lucru se poate face la check-in, la poarta sau în salonul Frequent Flyer Lounge. Linii aeriene pot oferi upgrade-uri pentru mai puțin de 200 de euro în fiecare zbor pe zborurile internaționale - mult mai puțin decât prețul unui bilet de clasă de primă clasă sau de clasă business în momentul rezervării.
  • De asemenea, luați în considerare zborul cu companii aeriene mai puțin cunoscute, precum Air India, Island Air și Kuwait Airways. Toate aceste linii zboară între SUA și Regatul Unit și reduc prețurile claselor de afaceri ale principalelor companii aeriene cu până la 60%.
  • Dacă zburați dinspre vest spre Asia, luați în considerare companiile aeriene asiatice, cum ar fi EVA, China Airlines și coreene - acestea au adesea oferte foarte bune. Agenții de turism din Chinatown sunt alte adrese bune pentru zboruri ieftine către Asia.
  • În cazul în care companiile aeriene comerciale sunt „vulgare“ pentru tine și doriți să zboare într-un jet de afaceri, apoi cere o estimare pentru un „spațiu de zbor“, care poate fi de până la 75% mai ieftin decât normale de zbor cu jet charter. Alternativ, luați în considerare posibilitatea achiziționării de acțiuni într-un program de proprietate, care poate fi mai ieftin pentru călătoriile în grup decât să cumpărați bilete de primă clasă la prețul integral.
  • Cumpărați un bilet de Clasă Economică și utilizați Miles-urile Frequent Flyer pentru a trece la Clasa Business sau First Class.
  • Înscrieți-vă mereu pentru un program de participant frecvent. Obținerea statutului de elită vă oferă avantaje speciale, inclusiv acces gratuit la salon, prioritate de upgrade și privilegii de ședere. Unele companii aeriene din Statele Unite ale Americii upgradează automat membrii de elită la clasa întâi dacă nu mai există încă o cameră.
  • Fiți informat! Acordați atenție ofertelor speciale ocazionale la prețurile de clasă business ale companiilor aeriene majore - trebuie să vă înscrieți întotdeauna pentru listele lor de discuții.
  • Ferește-te de noi planuri transatlantice "numai de afaceri de clasă", cum ar fi MaxJet și EOS Airlines. MaxJet zboară cu un Boeing 767 cu 102 scaune pentru clasa Business cu spații de 150 cm. Este posibil să zburați la MaxJet de la New York la Londra pentru o călătorie în doar 750 de dolari, ceea ce este mult mai ieftin și mai ieftin decât multe tarife pentru clasa economică.
  • Cumpără unul Zbor de clasă de afaceri Biletul AirTran Airways costă doar câteva sute de dolari pe persoană.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit