Stați cu zbura

Flying pe o bază stand-by este ideal pentru acei călători care nu au de gând să ajungă la destinație cu câteva ore mai devreme sau mai târziu. zboară în acest tip de permis să fie clasificate într-o listă de așteptare și este, ca să spunem așa realizat un „transfer“ ziua zborului în cazul în care disponibilitatea gibt- la zborul dorit pentru majoritatea companiilor aeriene percepe o taxă de 25-100 €. De asemenea, înseamnă că dreptul dvs. la un loc pe un anumit zbor nu este sigur. Iată câteva sfaturi pentru a vă îmbunătăți experiența:

metodă

Imaginea intitulată
1
Uită-te la liniile directoare ale companiei aeriene. Diferitele companii aeriene au reglementări și costuri diferite pentru călătorii stand-by și este recomandabil să vă familiarizați cu complexitatea lor în avans. În plus, călătoriile prin intermediul unei liste de așteptare nu sunt efectuate de către toate companiile aeriene. Această practică este mult mai frecventă în SUA decât în ​​Europa și, de exemplu, regulamentele celor mai mari companii aeriene americane:
 • Imaginea intitulată
  2
  Cumpărați biletul de avion ieftin către destinația dorită, dacă nu ați făcut deja acest lucru. Aproape toate companiile aeriene solicită achiziționarea unui bilet de avion înainte de a putea fi plasate pe lista de așteptare. Dacă nu aveți încă un bilet și nu preferați o anumită companie aeriană, puteți alege pur și simplu cea mai ieftină. Este bine în SUA jetBlue, deoarece oferă călătorii cu o listă de așteptare fără taxe suplimentare.
  • Unele companii aeriene oferă călătorii stand-by numai la anumite tarife sau niveluri de membru, deci citiți cu atenție instrucțiunile.
  • Unele companii aeriene, cum ar fi Delta, oferă opțiunea Stand-By ca opțiune numai dacă nu este posibilă reîncărcarea cu confirmare în ziua zborului.
  • Majoritatea companiilor aeriene oferă, de asemenea, doar zboruri de rezervă la locația indicată pe biletul dvs. Este posibil să existe excepții pentru aeroporturile din apropiere, însă această flexibilitate nu poate fi garantată.
 • Imaginea intitulată
  3
  Împachetați lucrurile într-o pungă de călătorie, dacă este posibil. Șansa de a vă asigura un zbor în stand-by crește în mod considerabil dacă nu mai aveți niciun bagaj. În plus, ar trebui să aveți mereu bagajele dvs. în cazul în care nu primiți un zbor în așteptare.


 • Imaginea intitulată
  4
  Cu o zi înainte de zbor sau zi de zbor, trebuie să verificați site-ul companiei sau telefonul companiei dvs. de transport aerian pentru a vedea dacă sunt disponibile locații și pentru a obține mai multe informații despre zbor. Găsiți zborul anterior pe care doriți să îl puneți pe lista de așteptare și vedeți dacă puteți obține un loc. Dacă nu, căutați un alt zbor.
  • Dacă doriți să vă asigurați că beneficiați de acest loc, puteți apela compania aeriană și puteți efectua un transfer în ziua zborului pentru o taxă.
  • Nu căutați un terț, cum ar fi Expedia sau Opodo, deoarece acestea nu pot furniza cele mai recente informații de zbor.
 • Imaginea intitulată
  5
  Mergeți la aeroport cu cel puțin două ore înainte de zborul în așteptare dorit. La biroul de check-in, spuneți personalului că aveți o rezervare pentru un zbor mai târziu, dar doriți să fiți înscris pe lista de așteptare pentru acest zbor. Dacă dorința dvs. respectă liniile directoare ale companiei aeriene, ar trebui să fiți înscris pe lista de așteptare.
 • Imaginea intitulată
  6
  Treceți prin verificarea de securitate și așteptați la poarta zborului de așteptare dorit. Lăsați personalul de la poarta să știe că așteptați o locație de așteptare.
 • Imaginea intitulată
  7
  Dacă ai un loc, felicitări! Bucurați-vă de zborul dvs. Dacă nu, poți merge la poarta pentru zborul tău rezervat inițial. Încă mai puteți lua acest zbor până la destinație.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit