Organizați călătoria în lume

poate avea chiar să călătorească în jurul lumii să fie chiar mai ieftin decât randamentul pentru o singură călătorie pe distanțe lungi, cu condiția să vă planificați călătoria în jurul lumii cu atenție și rezervat biletele pentru zborurile sau cu trenul bine în avans. Desigur, vei petrece pe o lume tur un total de mai mulți bani decât un concediu normal, pentru că aveți nevoie de mult mai multe proprietăți, face mult mai multe activități și, de obicei, călătorește mult mai mult. Asta, cu toate acestea, este cu siguranta merita, pentru că aveți o astfel de mare oportunitate de a întâlni multe părți diferite ale lumii într-un timp scurt și să colecteze amintiri minunate. Iată câteva sfaturi pentru a vă optimiza călătoria în întreaga lume.

metodă

1
Luați în considerare costul transportului necesar ca bilet unic în jurul lumii.
 • Carnetul de tren european Eurail / Interail
  Călătoria feroviară: pentru a călători cu trenul Europei, puteți cumpăra un bilet InterRail (pentru cetățenii UE) sau un bilet EuRail (pentru cetățenii din afara UE). Cea mai bună modalitate de a călători în SUA este cu compania feroviară națională Amtrak. În Asia, există cale ferată transsiberiană, de la Moscova la Beijing. De acolo puteți continua la Shanghai și Tokyo.
 • Călătorii cu autobuzul: Eurolines oferă călătorii cu autobuzul la nivel european, cu conexiuni în peste 45 de orașe. Greyhound este cea mai mare companie de autobuze din SUA, iar Megabus oferă călătorii cu autobuzul în America de Nord și Europa.
 • Air Travel: Avionul este, de obicei, cel mai scump mijloc de transport. Cu toate acestea, puteți economisi bani comparând prețurile diferitelor companii aeriene cu ajutorul motoarelor de căutare de călătorie (ex. Kayak) sau prin rezervarea zborurilor prin agenții de turism online (de ex. Expedia). Există chiar și bilete în jurul lumii care vă permit să zburați din oraș în oraș la un preț relativ scăzut. Adesea, totuși, puteți călători într-o singură direcție.
 • Croaziere: acestea pot fi la prețuri rezonabile, având în vedere că cazare și mese sunt incluse în preț. Călătoriile transatlantice cu barca sunt z. Oferit de Cunard.
 • 2
  Găsiți cazare potrivită. Hostelurile sunt un loc ieftin pentru a rămâne în întreaga lume. Dacă aveți prieteni sau familii care trăiesc în străinătate, este posibil să vă petreceți o vreme cu ei.
 • 3


  Gatiti-va singuri mancarea. Puteți economisi o mulțime de bani în călătorie prin cumpărarea de alimente în supermarket-uri și de a face dvs., în loc de a merge întotdeauna la restaurante.
 • 4
  Conectați-vă în mod regulat acasă. Trimiteți e-mail părinților sau prietenilor dvs. la fiecare câteva zile pentru propria siguranță, astfel încât să știe unde vă aflați în situații de urgență.
 • 5
  Stabiliți un buget. Acest lucru depinde de cât timp doriți să vă aflați pe drum și în ce țări doriți să călătoriți. Călătoriile în țările dezvoltate (cum ar fi Europa, SUA, Canada sau Japonia) sunt, desigur, cele mai scumpe. Este mai ieftin pe piețele emergente (cum ar fi Europa de Est, Mexic sau China). În țările în curs de dezvoltare (cum ar fi Bolivia, Peru sau multe țări africane) aveți nevoie de cei mai puțini bani, dar călătoriile nu sunt adesea atât de ușoare.
 • video

  Sfaturi

  • Nu trebuie să purtați jumătate din mobilierul de casă într-o călătorie în întreaga lume, ci doar cel mai important lucru. Un rucsac mare ar trebui să fie suficient ca bagaje. Este vorba de a face o experiență unică de viață, și nu este confortul care contează, ci entuziasmul și pasiunea pentru călătorii.
  • Gândiți-vă în prealabil ce valute aveți nevoie la călătorie și ce forme de plată doriți să utilizați. Deși cecurile călătorilor sunt foarte sigure, acestea nu sunt întotdeauna acceptate în țările mai mici. Aflați dacă puteți retrage numerar cu cardul dvs. de debit în fiecare țară.
  • Este recomandabil să luați o asigurare medicală de călătorie cu care solicitați asistență medicală la nivel mondial, iar repatrierea vor fi returnate în țara lor de origine în caz de urgență.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit