Călătorie ieftină

Călătoriile de vacanță sunt un lux pur pentru unii oameni. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să plătiți sume uriașe pentru biletele de avion și pentru sejururile hotelului atunci când călătoriți. Există numeroase moduri de a ajunge în sfârșit la destinația de vis, chiar și la un buget limitat. Iată câteva sugestii pentru călătoriile în buget.

metodă

1
Căutați oferte ieftine pe călătoriile cu avionul, pe calea ferată, cu autobuzul sau cu barca. Acestea sunt cel mai probabil să fie găsite pe internet. De exemplu, folosiți zboruri ieftine care vă aduc la destinație pentru o fracțiune din prețul normal.
 • Carnetul de tren european Eurail / Interail
  Călătoria pe căi ferate: în Europa, biletul InterRail (pentru cetățenii UE) sau biletul EuRail (pentru cetățenii din afara UE) este ideal. În Statele Unite, cel mai bine este să călătoriți cu trenul Amtrak.
 • Călătorii cu autobuzul: Eurolines oferă călătorii cu autobuzul la nivel european, cu conexiuni în peste 45 de orașe. Greyhound este cea mai mare companie de autobuze din SUA, iar Megabus oferă călătorii cu autobuzul în America de Nord și Europa.
 • Air Travel: Avionul este, de obicei, cel mai scump mijloc de transport. Cu toate acestea, puteți economisi bani prin compararea prețurilor cu ajutorul motoarelor de căutare de călătorie (de ex. Ca caiac) sau pot rezerva bilete de avion prin agentii de turism on-line (de ex. Ca Expedia).
 • Croaziere: Croazierele pot fi la prețuri rezonabile, având în vedere că cazare și masă sunt incluse în preț. Călătoriile transatlantice cu barca sunt z. Oferit de Cunard. Veți obține o comparație de preț la "TheCruisePeople".
 • 2
  Căutați cazare ieftină. Aflați despre pensiuni și cămine pentru tineret pentru copiii de afaceri la stațiune pe Internet. Dacă doriți să călătoriți cu trenul, puteți, de asemenea, petreceți o noapte în mașină de dormit, economisind cazare.
 • 3


  Gândește-te dacă poți petrece noaptea cu prietenii. Dar nu uita: "Oaspetele este ca peștele, nu rămâne prea proaspăt". Oricine exagerează ospitalitatea rapid are un prieten mai puțin. Dacă aveți ocazia să găsiți un loc de dormit cu prietenii, ar trebui să vă comportați, de asemenea, ca un oaspete bun și de ajutor, de exemplu, în gospodărie.
 • 4
  Faceți rutina zilnică în funcție de bugetul dvs. Orașele sunt ușor de explorat pe jos și de multe ori există muzee ieftine sau chiar libere și alte atracții. Utilizați transportul public, dacă este posibil. Idei bune și sugestii pentru activități pot fi obținute prin solicitarea unor persoane frumoase pe stradă sau prin solicitarea de informații turistice.
 • 5
  Nu cheltui bani pe lucruri care nu sunt absolut necesare. Evitați vizitele costisitoare ale restaurantelor și aduceți în schimb vase și supe de casă. În loc să cumperi suveniruri, poți face multe fotografii ca suveniruri.
 • 6
  Rezervați hotelul sau pensiunea pentru o singură noapte. Deci, aveți un loc sigur de a dormi când ajungeți, dar puteți întreba a doua zi pentru cazare mai ieftină pe site-ul.
 • Sfaturi

  • Luați destule bani și eventual cecuri de călătorie. Cel mai sigur mod de a păstra banii și identitatea într-o pungă.
  • Lasati obiecte scumpe si bijuterii la domiciliu intr-o asemenea calatorie. Singura excepție: camera.
  • Luați o cârpă pe care o puteți folosi ca pătură, prosop și pernă.
  • Dacă rămâneți într-un singur loc mai mult timp, puteți cumpăra alimente și să vă faceți loc în loc să mănânci în restaurante. Dacă nu aveți un frigider, vă puteți asigura cel puțin fructe, legume și pâine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit