Pregătirea călătoriilor internaționale

Călătoriți în străinătate? Planificați în avans. Cele mai multe destinații necesită numai câteva săptămâni de pregătire, însă, în funcție de vizele și vaccinările necesare, trebuie să vă lăsați în câteva luni. Aflați exact ce trebuie să obțineți și să vă organizați pentru destinația dvs.

metodă

 1. 1
  Aveți unul permis de călătorie? Pentru a obține un pașaport de călătorie, veți avea nevoie de 2 fotografii pașaport, certificatul de naștere și cartea de identitate. Dacă aveți deja un permis de călătorie, asigurați-vă că este valabil cel puțin 6 luni înainte de a expira. Unele țări nu eliberează o viză cu 6 luni înainte de data expirării.
 2. 2
  Verificați cerințele privind vizele pentru destinația dvs. Ca parte a Visa Waiver Program Există reglementări diferite ale țărilor participante. Începând cu 12 ianuarie 2009, toți cetățenii sau cetățeni ai țărilor VWP care călătoresc în scop de afaceri sau de plăcere temporară, în Statele Unite, înainte de a călători pe calea aerului sau pe mare în Statele Unite, o aprobare ESTA.
 3. 3
  Cetățenii americani nu trebuie să solicite aprobarea ESTA.
 4. 4
  Aflați mai multe despre ESTA și despre aplicație. Germania este membru al programului de călătorie fără viză (VWP). Informațiile aici se aplică posesorilor unui Reisepasses- german, dacă nu aveți un pașaport german, normele respective pentru țara dvs. nu sunt cetățeni germani care participă țările lor în programul fără vize VWP de călătorie, pentru informații despre program și informații privind cerințele pentru unitățile Natura fiecărui pașaport de la reprezentanțele diplomatice competente din țara lor la usembassy.gov. Pentru informații generale despre programul de călătorie fără viză, vizitați travel.state.gov.
 5. 5
  Cereți vaccinările necesare în destinația dvs. Anumite vaccinări trebuie făcute înainte de începerea călătoriei. Vaccinările sunt de obicei opționale, dar sunt foarte recomandate pentru călătorii în anumite țări sau regiuni ale lumii. Pentru multe țări nu aveți nevoie de vaccinuri.
 6. 6
  Se ocupă de limba țării. Amintiți-vă cuvântul pentru "nume" sau fraza pentru "care este numele dvs.". Veți fi întrebat la aproape fiecare întâlnire. Aflați câteva cuvinte politicoase precum "vă rog" și "vă mulțumesc". Acordați atenție limbajului corpului dumneavoastră. Aflați care mână sau cap, picior sau față pot declanșa gesturi care pot fi interpretate ca ofensatoare sau negative.
 7. 7


  Afla care monedă este folosită ca monedă în destinația ta de călătorie și dacă are sens să schimbi banii locali sau dacă ar trebui să plătești mai bine într-o monedă "tare", cum ar fi dolari sau euro.
 8. 8
  Întrebați despre standardele electrice. Pentru a evita deteriorarea echipamentului electric, trebuie să luați adaptoare de călătorie pentru diferite prize și să verificați mai întâi dacă tensiunea este suficientă pentru dispozitivele dvs. sau dacă trebuie să schimbați dispozitivul.
 9. 9
  Familiarizați-vă cu obiceiurile și obiceiurile din țară. Aflați despre evenimentele și festivitățile pe care le puteți vizita. Aici puteți cunoaște țara și oamenii. Puteți afla acest lucru la operatorul dvs. de turism.
 10. 10
  Fiți atenți la hainele voastre și nu încălcați legile sau reglementările unei țări - chiar împotriva legilor nescrise. Articolele de costume de baie și blaturile în clădirile publice sau în biserici sunt inadecvate. Chiar și pantalonii scurți la bărbați sunt nepopulați, deoarece sunt în ochii localnicilor - de ex. în Indonezia - asociate cu sărăcia sau neglijența. Doar copiilor li se permite un astfel de echipament.
 11. 11
  Întrebați ce tip de salut este obișnuit și politicos, dacă și dacă este cazul cum să atingi cineva sau nu Urmați codul de îmbrăcăminte de la masă sau la evenimente, precum și regulile și manierele de la masă sau în calitate de invitat într-o casă de familie.
 12. 12
  Pentru a putea să păstrați legătura cu membrii familiei și prietenii care stați acasă și comunicați cu ei, gândiți-vă în prealabil cu privire la opțiunile disponibile. Apelurile telefonice mobile pot fi costisitoare și internetul nu este întotdeauna disponibil. Cel mai bine este să programați orele când puteți efectua apeluri sau puteți apela de la domiciliu.
 13. 13
  Împachetați cu înțelepciune. Planificați-vă bagajele în funcție de condițiile climatice, peisajul și reglementările companiei aeriene. Luați mai puțin haine, dar cea potrivită. Puteți vizita un magazin bun în aer liber și obțineți sfaturi. Căutați pantofi de bună calitate, jachete, corturi și echipamente.
 14. 14
  Du-te de călătorie cu o atitudine bună. Rămâneți neutru și nu vă amestecați în afacerile oamenilor. Mai ales nu te juca cu judecătorul. Nu te plânge, chiar dacă ți se întâmplă lucruri ca șocuri sau spargere de tabu. Fii doar un observator al pământului și al oamenilor și culturii lor.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit