Emigrați în Canada

Canada este situată în nordul Statelor Unite în America de Nord și este una dintre cele mai mari țări din lume. Din 2001, aproximativ 250.000 de persoane au emigrat în Canada în fiecare an. Emigrarea în Canada nu înseamnă numai transportul bunurilor tale. Este recomandat să vă familiarizați cu cerințele legale referitoare la șederea permanentă în Canada și schimbarea cetățeniei. Înțelegerea modului în care imigrația în Canada poate simplifica această tranziție. De asemenea, este deosebit de important să se respecte cerințele legale și să se respecte toate reglementările.

metodă

Metoda 1
Înainte de emigrare

Imagine intitulată Mută ​​în Canada Pasul 1
1
Pregătirea aspectelor juridice ale imigrației. În funcție de locul în care locuiți în lume, imigrația în Canada poate fi un proces complicat. Este recomandabil să găsiți un apartament sau o casă care să trăiască înainte de a ajunge în țară. În plus, este bine să ai un loc de muncă acolo înainte de a te muta în Canada. Acest lucru poate fi benefic pentru dvs. atunci când aveți de-a face cu ofițerii de imigrare.
 • Trebuie să așteptați să organizați această mișcare până când toate aspectele juridice ale imigrației vor fi tratate corespunzător. Nu aranjați mașini de închiriat și nu semnați contracte de leasing până când nu sunteți sigur că aveți permisul de imigrare.
 • Din multe motive, este posibil să nu primiți un permis de imigrare. Unele dintre aceste motive includ: încălcări ale drepturilor internaționale ale omului, crima, crima organizată, din motive de sănătate, din motive financiare, înșelăciune, nerespectarea Legea privind imigrația pentru Refugiați (legea privind imigrația pentru protecția refugiaților) IRPA sau un membru al familiei nevalid.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Canada Pasul 2
  2
  Cerere de imigrare în Canada. Nu puteți doar să vă mutați în Canada și să decideți să locuiți acolo. Este ilegal. Trebuie să solicitați să deveniți rezident în Canada și să primiți toate drepturile. Va trebui să intrați într-una din cele șase categorii de imigrație și veți depune cererea dvs. de imigrare în consecință. Aceste categorii includ lucrători calificați, oameni de afaceri, familie, persoane selectate de provincia Quebec și adopții internaționale.
  • Clasa muncitorilor calificați este considerată de mulți ca fiind cea mai eficientă modalitate de a obține un permis de imigrare în Canada. Funcționarii publici își vor verifica vârsta, experiența de muncă și pregătirea profesională în profesia în care vor lucra. De asemenea, în scor vor fi luate în considerare competențele lingvistice existente în limbile engleză și franceză. Cererea dvs. trebuie să ajungă la cel puțin 67 din cele 100 de puncte posibile pentru a îndeplini cerințele pentru o licență în clasa lucrătorilor calificați.
  • Categoria de afaceri este destinată persoanelor care desfășoară activități independente, antreprenorilor și investitorilor. Investitorii trebuie să aibă o valoare netă de cel puțin 1.600.000 $ și să investească cel puțin jumătate din acestea într-un proiect canadian sau 800.000 $. Antreprenorii trebuie să aibă o valoare netă de $ 300.000 C minim, și să fie capabil de a crea o companie care acceptă cel puțin o normă întreagă în termen de 3 ani de la acordarea unui permis de ședere.
  • De asemenea, este posibil ca o anumită provincie canadiană să fie interesată de imigrația dvs. Această formă de permis de ședere este relativ rară.
  • În clasa de familie, puteți aranja împreună cu membrii familiei care locuiesc deja în Canada pentru a vă promova imigrația în țară.
  • Imigrația aleasă de provincia Quebec este destinată în primul rând studenților, oamenilor de afaceri, lucrătorilor temporari, familiilor și refugiaților.
  • Prin adopțiile internaționale, actualii cetățeni canadieni care au adoptat un copil sau un copil din străinătate pot asigura reședința canadiană a copilului.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Canada Pasul 3
  3
  Învață engleză sau franceză. Vorbind engleza sau franceza vă va ajuta să vă pregătiți mai repede pentru viață în Canada. Veți găsi mai ușor să găsiți o muncă, să comunicați cu canadieni și să discutați cu copiii dvs. în limba pe care o vor învăța la școală. Când imigrați în Quebec, franceza este deosebit de importantă.
  • Canadiană engleză este diferit din engleza engleza sau engleza. Dacă învățați limba engleză în țara dvs. de origine, spuneți-i profesorului că veți merge în Canada, astfel încât să poată să vă ajute să vă familiarizați cu termenii folosiți acolo.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Canada Pasul 4
  4
  Pregătiți-vă financiar. Costul de trai poate fi drastic mai mare decât în ​​țara ta de origine. Este posibil să fiți nevoit să acceptați un loc de muncă cu salarii mai mici în timp ce vă actualizați cunoștințele sau câștigați experiență pentru a lucra acolo. Aceasta înseamnă că situația dvs. financiară se poate schimba. Chiar dacă cineva câștigă un salariu mai mare în Canada decât în ​​țara de origine, costul vieții în Canada ar putea fi mai mare.
  • Aflați cât costă stabilirea în locația planificată din Canada. Costul dezvoltării vieții va depinde de locul în care vă veți stabili în Canada, dar unele costuri vor fi tipice produselor și serviciilor din Canada. Aflați despre asta în avans.


 • Metoda 2
  O dată în Canada

  Imaginea intitulată Mută ​​în Canada Pasul 5
  1
  Lăsați avionul bine pregătit. Colectați-vă bagajele și aveți documentele la îndemână. Aveți nevoie de o grămadă întreagă - să o traducem în engleză sau franceză, astfel încât oficialii de la aeroport să înțeleagă mai ușor. Aveți nevoie de:
  • o viză de imigrare canadiană (dacă este cazul) și confirmarea rezidenței permanente pentru fiecare membru al familiei care călătorește cu dvs.
  • un pașaport valabil sau alt document de călătorie pentru fiecare membru de familie care călătorește către dvs.
  • două copii ale unei liste detaliate a tuturor obiectelor personale sau a gospodăriei pe care le aduceți
  • două două copii ale unei liste de lucruri care vor veni mai târziu și valoarea lor monetară.
 • Imagine intitulată Mutare în Canada Pasul 6
  2
  Fiți gata să răspundeți la câteva întrebări. La graniță veți fi verificați de doi polițiști de frontieră. Nu vă faceți griji, dacă aveți documentele disponibile și sunt în regulă, se va face foarte repede.
  • Primul ofițer vă va întreba despre planurile dvs. de călătorie, cine călătorește cu dvs., cât de mulți bani aveți și care este starea dumneavoastră de sănătate.
  • Cel de-al doilea ofițer va întreba pur și simplu ce ai adus. El vă va arăta forma vamală și vă va pune întrebări. El va fi deosebit de interesat de produse agricole, animale și arme de foc. Este de înțeles că. Nu mințiți în ambele conversații - este un act criminal.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Canada Pasul 7
  3
  Găsiți locul de muncă (dacă nu ați făcut deja). Din păcate, uneori poate dura luni pentru a fi plătit. Fiți răbdători și pregătiți pentru tot. Este posibil să nu puteți găsi un loc de muncă în domeniul dvs. Dar sunteți în Canada.
  • Noii imigranți se confruntă cu unele obstacole atunci când vine vorba de găsirea unui loc de muncă în Canada: este posibil ca calificările să nu fie recunoscute, competențele dvs. lingvistice să nu fie suficiente sau este posibil să aveți nevoie de experiență de muncă canadiană. Țineți minte aceste lucruri.
  • Puteți obține un număr de securitate socială de la Service Canada. Aduceți cele mai importante documente. Chiar și persoanele cu permis de ședere temporară pot primi un număr de securitate socială.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Canada Pasul 8
  4
  Aplicarea pentru cetățenia canadiană. Dacă vă decideți să rămâneți în Canada și să vă bucurați de drepturile unui cetățean canadian, acesta este în mod evident următorul pas. Acesta a fost probabil obiectivul dvs. original, nu?
  • După 3 ani în Canada, puteți aplica pentru naturalizare. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să vorbiți în engleză sau franceză. Trebuie să te duci într-un test de naturalizare z. B. Întrebări despre democrația și oportunitățile de a participa în societatea canadiană. De asemenea, trebuie să cunoașteți istoria politică și militară a Canadei, precum și istoria și simbolurile sociale și culturale și geografia.
  • Dacă aceste obligații sunt îndeplinite, vi se va acorda cetățenia canadiană. Veți primi o invitație la o ceremonie de cetățenie în care veți primi un certificat care vă confirmă cetățenia canadiană.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit