Sunați în Canada

Deci încercați să vă apelați la un prieten în Canada? Urmați aceste instrucțiuni simple pentru a efectua apeluri către Canada din orice țară din lume.

metodă

Metoda 1
Compilați numerele necesare

Imaginea intitulată Call Canada Step 1
1
Găsiți codul internațional sau codul țării. Acesta este numărul pe care îl puteți apela în afara țării în care vă apelați. Este important să rețineți că fiecare țară are un cod de țară diferit. Dacă, de exemplu, Dacă efectuați un apel internațional din SUA, veți forma numărul de cod 011, în timp ce dacă sunați din Argentina, veți apela numărul de cod de țară 00.
 • Faceți o căutare simplă folosind motorul de căutare dorit pentru a găsi codul de țară al țării dvs. Puteți găsi codul țării efectuând o căutare pe Internet cu interogarea numelui de selecție a țării "(numele țării dvs.)".
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 2
  2
  Obțineți codul național sau codul național al țării pe care o apelați. Codul țării este de obicei una până la trei cifre și indică țara în care apelați. Codul țării pentru Canada este 1.
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 3
  3
  Consultați codul zonal. Acest număr poate varia de la una la trei cifre și vă limitează din punct de vedere geografic apelul către țara pe care o apelați. Codul de zonă pentru Ontario este de ex. 519 și codul regional pentru Quebec 819. Codul zonal poate diferi, de asemenea, în funcție de regiunea în care vă apelați.
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 4
  4


  Obțineți numărul de telefon local. Acesta este numărul de telefon direct al casei, afacerii sau telefonului mobil pe care îl contactați în Canada. Canada are numere de telefon locale de șapte cifre.
 • Metoda 2
  Efectuați apelul

  Imaginea intitulată Call Canada Step 5
  1
  Verificați ora locală în Canada. Canada este împărțită în șase fusuri: New Standard Time Standard, Ora Standardului Atlantic, Ora Standard Est, Ora Centrală Standard, Ora Standard de Munte și Timp Standard Pacific. Este important să verificați ora locală înainte de a vă face apelul pentru a vă asigura că este confortabil pentru ambele părți.
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 6
  2
  Alegeți numărul de telefon complet. Când ați compilat numerele necesare, formați și așteptați un ton de apel care indică o conexiune corectă. Următorul exemplu arată secvența de apelare a unui apel din New York, SUA, către Ontario, Canada (pentru acest exemplu, folosim numărul local de telefon 555-5555): 011-1-519-555-5555.
 • Imaginea intitulată Call Canada Step 7
  3
  Luați în considerare costul unui apel internațional. Apelurile internaționale pot fi foarte scumpe. Este posibil să doriți să contactați compania dvs. de telefonie pentru informații despre tarifele internaționale de apel sau să utilizați o cartelă telefonică prepaidă pentru a reduce costurile.
 • Sfaturi

  • Dacă urmați pașii de mai sus, dar apelul dvs. nu vine, închideți apelul, apelați 00 și solicitați ajutor internațional.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit