Sunați din Regatul Unit în Statele Unite

Aproape toată lumea știe cum să sune peste hotare din Germania. dar dacă vă aflați într-o țară străină și dintr-o dată pentru a efectua un apel, nu face nici măcar o dată, cum te poate ajuta. Deci, dacă ești o afacere acum în Marea Britanie pe drum sau călătoresc, ca turiști prin țară, este întotdeauna bine să știe cum să facă un apel la rude sau partenerii de afaceri din SUA. Acești pași pot fi utilizați în întreaga Regatul Unit, inclusiv Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord.

metodă

Imagine cu denumirea Dial00 Pasul 1
1
Selectați "00", codul de ieșire pentru apelurile internaționale din Marea Britanie. Acest dublu zero indică telefonului faptul că este un apel în afara țării.
 • Imaginea intitulată Dial1 Pasul 2
  2
  Adăugați "1" ca cod de țară pentru SUA. 1 se aplică atât în ​​Statele Unite cât și în teritoriile americane și în alte state din America de Nord, cum ar fi Canada.


 • Imaginea intitulată DialAreaCode Pasul 3
  3
  Selectați codul de zonă format din 3 cifre pentru orașul pe care doriți să-l apelați. Dacă nu știți exact care domeniu de apelare, puteți merge la nanpa.com/area_code_maps/ac_map_static.html. Faceți clic pe starea în care este situat orașul și selectați codul de zonă corespunzător din lista următoare a codurilor zonale decriptate.
 • Imaginea intitulată DialSevenDigitNumber Pasul 4
  4
  Acum alegeți numărul real de telefon de 7 cifre. Așteptați ca apelul să fie conectat.
 • Sfaturi

  • Nu uitați să luați în considerare diferența de timp din apelul dvs., care poate fi considerabilă. SUA se întinde pe patru zone de timp - Alaska și Hawaii formează a cincea și a cincea zonă de timp. Puteți fi ghidat de faptul că Coasta de Est a Statelor Unite este de aproximativ 6 ore în spatele EDT, în timp ce Coasta de Vest poate avea deja până la 9 sau 10 ore de întârziere.
  • Cele mai multe state din SUA au un timp de iarnă și de vară. Ceasurile sunt resetate cu o oră înainte de a doua duminică a lunii martie și o oră în prima duminică din noiembrie.
  • Dacă doriți să apelați un număr de telefon mobil în SUA, nu este necesar un cod de zonă special. Te comporți ca și cum ai fi sunat o linie de teren. Trebuie remarcat faptul că prefixul pentru telefonul mobil nu se va potrivi întotdeauna cu locul real de reședință al apelului, deoarece s-ar fi putut muta.
  • Apelurile internaționale sunt încă foarte scumpe. O idee bună este să utilizați cartele telefonice speciale care să reducă semnificativ costurile. Puteți scrie, de asemenea, mesaje text cu cost redus sau puteți economisi bani prin Skype sau prin furnizori similare cu computerul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit