Formați numere de telefon internaționale din SUA

Dacă călătoriți în Statele Unite și doriți să efectuați apeluri telefonice în străinătate sau să trăiți în SUA și doriți să apelați o altă țară, există mai multe modalități de a apela un număr internațional. Dacă aflați elementele de bază ale alegerii unui număr în străinătate, veți putea apela oricine, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

metodă

Metoda 1
Apelați un număr internațional de pe un telefon mobil sau fix

Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 1
1
Selectați "011" de pe tastatură. Utilizați numărul de numere internaționale internaționale directe (IDD) înainte de a alege orice alt număr. Aceasta indică faptul că numărul de telefon pe care îl alegeți în continuare este în afara Statelor Unite.
 • Rețineți că "011" este doar codul de zonă pentru Statele Unite. Dacă sunați dintr-o altă țară decât SUA, va trebui să aflați IDD-ul pentru țara respectivă.
 • Uneori numerele de telefon internaționale sunt indicate cu un simbol "+" în fața numerelor de telefon. Dacă apelați de la un telefon mobil, puteți, „+“ - simbolul (este de multe ori pe aceeași tastă ca și „0“), în loc de „011“. Sau doar înlocuiți "+" cu "011" dacă doriți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 2
  2
  Apoi, introduceți codul țării. Determinați codul țării pentru țara pe care o apelați. Acest număr depinde de țara din care provine numărul pe care doriți să-l apelați, dar va avea întotdeauna 1-3 cifre.
  • De exemplu, dacă formați un număr de telefon în Australia, codul țării este "61". Deci, ați alege 011 (IDD) și apoi 61 (codul țării).
  • Rețineți că unele țări au un cod de țară. Statele Unite ale Americii, Canada, o mare parte din Caraibe, Guam și alte teritorii ale Statelor Unite sunt împărțite ca toate codul de țară „1“.
  • Este posibil să fie necesar să adăugați un alt număr la codul de țară dacă țara are o abordare diferită față de apelurile către rețeaua mobilă decât la liniile fixe. De exemplu, în Mexic trebuie să formați un "1" după codul de țară ("52") pentru a ajunge la telefoanele mobile.
 • Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 3
  3
  Alegeți codul zonal. După codul IDD și codul țării, alegeți codul zonal, care este adesea specificat ca parte a numărului local. Acest lucru limitează numărul de telefon la un anumit oraș sau regiune din țara pe care o apelați.
  • Codul zonei poate fi un număr de 1-3 cifre.
  • Rețineți că în țările mai mici nu veți putea folosi codurile zonale, caz în care ați forma numărul de telefon specificat.
  • Rețineți că, dacă nu aveți un cod de zonă, trebuie să întrebați persoana care ți-a dat numărul de telefon în loc să o caute după locație. Este posibil ca adresa curentă sau locul de reședință al unei persoane să nu corespundă cu codul de zonă deoarece un telefon poate fi achiziționat într-o altă locație decât cea utilizată.
 • Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 4
  4
  Introduceți cifrele rămase ale numărului de telefon. Selectați cifrele rămase ale numărului de telefon pe care vi-ați dat-o după introducerea codului IDD, a codului țării și a prefixului zonei. Apoi apăsați tasta de apelare de pe telefon și efectuați apelul.
  • Rețineți că un număr de telefon dintr-o altă țară poate avea mai mult sau mai puține cifre decât numerele de telefon cu care vă obișnuiți din țara dvs. de origine.
  • Dacă un număr de "0" este în fața numărului de telefon pe care trebuie să-l apelați, săriți-l și formați următorul număr de telefon. Zero este un cod oficial care trebuie să fie apelat pentru apeluri interne în multe țări, dar nu pentru apeluri internaționale.
  • De exemplu, să presupunem că numiți British Museum din Londra, Anglia, în Marea Britanie. Pentru a apela din SUA, utilizați IDD "011". Codul țării pentru Regatul Unit este "44", iar codul zonal pentru Londra este "20". Numărul de telefon rămas este "7323 8299". În general, ați forma 011 44 ​​20 7323 8299 pentru a vă apela la muzeu.
 • Metoda 2
  Utilizați un serviciu de telefonie pe Internet

  Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 5
  1


  Utilizați Skype pentru a apela numere internaționale. Apelați numere de telefon internaționale direct din aplicația Skype populară pe computere sau telefoane mobile. Cumpărați creditul pe care îl utilizați treptat sau setați plățile lunare.
  • Deschideți tastatura numerică din aplicația Skype făcând clic pe butonul care arată ca cele 10 butoane de pe un număr de telefon tradițional pe un telefon. Apoi, din meniul derulant, selectați țara la care sunați. Codul țării este introdus automat, deci trebuie doar să introduceți restul numărului de telefon cu prefixul zonal. Nu este necesar să utilizați un IDD.
  • Dacă persoana pe care doriți să o apelați are un cont Skype, puteți să omiteți formarea unui număr de telefon și să-l sunați gratuit. Doar adăugați-l la contactele dvs. și începeți gratuit un apel audio sau video oricând.
 • Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 6
  2
  Încercați un alt serviciu, cum ar fi MagicApp sau PopTox. Utilizați un alt serviciu similar bazat pe Internet pentru a efectua apeluri către numere internaționale. Utilizați un computer cu o conexiune la internet sau un dispozitiv mobil cu un plan de date pentru a apela numere de telefon regulate prin intermediul acestor aplicații.
  • Încercați servicii precum PopTox dacă doriți să efectuați apeluri de la un browser de pe computer fără a fi nevoie să descărcați niciun software sau aplicație.
  • Utilizați aplicații mobile cum ar fi MagicApp sau Talkatone pentru a efectua apeluri internaționale gratuit. Sau încercați un serviciu precum Google Hangouts, Rebtel sau Vonage pentru a efectua apeluri la un preț avantajos.
 • Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 7
  3
  Luați în considerare un serviciu online care nu utilizează numere de telefon. Adresați-vă destinatarului apelului dacă îl puteți contacta prin alte aplicații online care nu necesită apelarea unui număr de telefon internațional. Multe dintre aceste servicii VoIP sunt gratuite și puteți apela alți utilizatori ai aplicației.
  • Încercați servicii populare, cum ar fi Google Hangouts, Viber sau Facebook Messenger. Aceste aplicații solicită numai să vă alăturați serviciului pentru a apela gratuit alți utilizatori ai serviciului.
  • Asigurați-vă că atât dvs. cât și persoana pe care o apelați sunteți conectați printr-o conexiune stabilă la Internet înainte de a efectua un apel printr-o aplicație de pe computer sau telefon. Ratele de date se aplică utilizării oricărei aplicații pe dispozitivul dvs. mobil, cu excepția cazului în care sunteți conectat (ă) la Wi-Fi.
 • Metoda 3
  Determinați costul unui apel

  Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 8
  1
  Aflați dacă numărul de telefon internațional este un număr mobil. Aflați dacă numărul de telefon străin dat vă este un număr fix sau mobil. Acest lucru poate afecta prețul plătit de dvs. pentru a apela din SUA și pentru a schimba modul în care efectuați apelul.
  • Apelurile internaționale la telefoanele mobile pot fi adesea făcute la prețuri mai ridicate decât cele pentru apelurile fixe. Ar trebui să stabiliți în prealabil ce fel de telefon ați sunat și să apelați o linie fixă ​​dacă aveți această opțiune.
  • Unele țări au o modalitate comună de a distinge dacă un anumit număr de telefon este pentru un telefon fix sau un telefon mobil, de obicei prin numărul sau numerele cu care începe.
 • Imaginea intitulată Dial International Numere de telefon din America Pasul 9
  2
  Adresați-vă furnizorului dvs. de servicii de telefonie despre tarifele internaționale de apel. Discutați cu furnizorul telefonului pe care îl veți utiliza pentru a efectua un apel internațional înainte de a forma. Întrebați atât furnizorul de telefon fix, cât și telefonul mobil, dacă aveți ambele, deoarece tarifele pot diferi.
  • Dacă intenționați să efectuați în mod regulat apeluri în străinătate, discutați cu furnizorul despre tarifele internaționale de apel. În caz contrar, cereți o singură dată tarifele pentru care veți fi taxat (ă) pentru efectuarea unui singur apel într-o altă țară.
  • Unele companii de telefonie vă pot oferi instrucțiuni speciale pentru a apela un număr internațional. De asemenea, trebuie să vă amintiți că, dacă sunați de la o afacere internă, este posibil să trebuiască să formați un "9" pentru a apela printr-o linie exterioară.
 • Imaginea intitulată Formați numerele internaționale de telefon din America Pasul 10
  3
  Aflați mai multe despre mai multe rate de apel internațional și cărți de vizită. Faceți întrebări despre costurile tarifelor internaționale de date, cartelele preplătite și alte opțiuni de apelare. Ar trebui să știți exact ce vă va costa un apel internațional, mai ales dacă intenționați să o faceți în mod regulat.
  • Aveți grijă de pachetele de rate internaționale de apel pe care le are furnizorul dvs. actual de servicii de telefonie. Deși acestea ar putea promova rate scăzute pe apel, există adesea costuri și costuri suplimentare pentru depășirea opțiunilor incluse, iar pachetul poate fi eficient din punct de vedere al costurilor numai dacă intenționați să efectuați un anumit număr de apeluri pe lună.
  • Luați în considerare o carte de vizită internațională sau un serviciu online care este, de obicei, mai puțin costisitor decât tarifele telefonului și cel fix. Cartelele telefonice sunt plătite în avans, astfel încât plătiți numai pentru ceea ce utilizați. Furnizorii de servicii pe bază de internet ar putea fi gratuit sau pot oferi alte opțiuni de plată flexibile. Pentru orice furnizor de servicii, trebuie să vă asigurați că înțelegeți toate costurile și politicile.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit