Sunați Brazilia

Doriți să contactați un prieten sau o rudă în a cincea țară ca mărime din lume? Dacă știți sistemul internațional de apeluri, este ușor și rapid să sunați de oriunde din lume în Brazilia. Înainte de a putea apela, va trebui să cunoașteți ora în Brazilia și să obțineți câteva cifre importante: numărul dvs. de eliminare a traficului, codul țării din Brazilia, prefixul local și numărul local de telefon. În acest articol vom explica cum să găsim toate aceste numere. Veți afla, de asemenea, despre eticheta telefonului și despre alternativele ieftine la un apel telefonic internațional.

metodă

Partea 1
Efectuați apelul prin telefon

Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 1
1
Alegeți numărul de eliminare a traficului (VAZ) pentru țara dvs. VAZ vă permite să efectuați apeluri din țara dvs. Se mai numește și "cod de acces internațional sau apelare directă internațională". Fiecare țară are un VAZ diferit. Dacă căutați pe internet pentru " VAZ ", ar trebui să vă simțiți ușor.
 • Germania, Austria și Elveția au toate VAZ 00.
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 2
  2
  Trebuie să știți că codul țării pentru Brazilia este de 55 de ani. Un cod de țară vă permite să apelați această țară dintr-o altă țară - codul zonal al Braziliei vă permite să apelați Brazilia din afară. Codurile țărilor sunt formate din una sau două cifre. O alegeți după VAZ.
  • Până acum ai face-o + 55 în telefon. Dacă vă aflați în Germania, ar fi 00-55.
  • Dacă căutați pe Internet un cod de țară, ar trebui să introduceți cu solicitarea "care este codul țării au „succes.
 • Image titled Call Brazilia Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că aveți codul de zonă corect. Un cod de zonă locală poate avea una până la trei cifre și limitează din punct de vedere geografic zona pe care o numiți într-o țară. Codurile zonei Brazilia au două cifre. Brazilia are multe coduri de zonă, deci depinde de zona / orașul pe care doriți să-l apelați. Dacă nu cunoașteți codul zonal, căutați pe internet pentru " Codul zonei din Brazilia. "
  • Câteva exemple de coduri de zonă în Brazilia Rio de Janeiro = 21, Anapolis = 91, Sao Paulo = 11. Dacă doriți să apelați din Germania cineva din São Paulo, ai anterior (înainte de numărul local de opt cifre) formați numărul următor: 00- 55-11.
  • Este posibil ca codul zonal să facă deja parte din numărul de telefon. Ar putea fi în paranteze în fața numărului local - de exemplu, (11) 5555-5555.
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 4
  4
  Verificați numărul local pe care doriți să îl apelați de două ori. Acesta este numărul de telefon direct al reședinței / companiei pe care doriți să o apelați în Brazilia. În Brazilia, numerele de telefon au opt cifre. Dacă nu sunteți sigur de numărul, vă rugăm să-l verificați din nou prin e-mail / social media (pentru un contact personal) sau pe internet (dacă este o companie, un birou public etc.).
 • Image titled Call Brazilia Pasul 5
  5
  Notați numărul de telefon internațional complet. Înainte de a apela, trebuie să notați numărul sau să îl introduceți într-un document text dacă aveți nevoie din nou.
  • Ordinea numerelor este + 55 (codul țării Braziliei) + + .
  • Dacă doriți să sunați la numărul de telefon 5555-5555 din São Paulo, Brazilia, din Germania, ați scrie 011-55-11-5555-5555 și sunați.
 • Image titled Call Brazilia Pasul 6
  6
  Alegeți întregul număr de telefon internațional. Dacă aveți toate numerele necesare, alegeți și așteptați soneria, ceea ce indică o conexiune de lucru.
 • Partea 2
  Luați în considerare metode mai ieftine de apelare  Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 7
  1
  Utilizați o aplicație pe internet. Aplicațiile Voice over Internet Protcol (VoIP) vă permit să efectuați apeluri internaționale mult mai ieftine decât cu furnizorul dvs. de servicii de telefonie. Aveți nevoie doar de un computer, de tabletă sau de smartphone și de o conexiune la internet.
  • Aplicațiile cunoscute sunt Skype, Google+ Hangouts, Viber și Jitsi.
  • Dacă numiți în mod frecvent Brazilia, ar trebui să verificați dacă aplicația VoIP oferă abonamente sau plăți lunare în Brazilia pentru un anumit număr de minute. Deci, puteți reduce semnificativ costul pe minut.
 • Image titled Call Brazilia Pasul 8
  2
  Efectuați în schimb un chat video. Dacă chemați pe cineva pe care îl cunoașteți, puteți întreba persoana respectivă dacă doriți să faceți un chat video. Multe media și aplicații sociale (inclusiv Google+ Hangouts și Skype) oferă servicii de chat video gratuite.
  • În mod similar, multe aplicații (Whatsapp, Skype, Facebook) oferă apeluri gratuite în cadrul aplicației - ceea ce înseamnă că tu și destinatarul apelului aveți nevoie de o conexiune la internet.
 • Image titled Call Brazilia Pasul 9
  3
  Cumpărați o carte de vizită internațională. Dacă nu aveți o conexiune la internet, dar un telefon fix cu minute gratuite locale, o carte de vizită este cea mai bună opțiune. Cu cartele telefonice există diferențe mari între prețuri și costuri ascunse. Cartele telefonice sunt disponibile, de exemplu, de la Vodafone, Discotel sau Tchibo.
  • Dacă telefonul dvs. nu are minute nelimitate, o carte de vizită nu este o idee bună, deoarece va trebui să plătiți pentru telefonul mobil în plus față de minutele cartelei telefonice. Dacă furnizorul dvs. de telefon necesită 25 de cenți pe minut și cartela de telefon pe care suplimentare doi cenți pe costurile de minut, veți plăti cel puțin 27 de cenți pe minut (și care ar putea chiar și fără nicio taxă de conectare sau costuri ascunse pe care le plătiți prin cartela de telefon).
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 10
  4
  Vorbiți cu compania dvs. de telefonie. Dacă efectuați adesea apeluri internaționale și fie nu doriți sau nu puteți utiliza o aplicație VoIP, atunci discutați cu furnizorul de telefonie despre dacă el poate pune împreună un pachet internațional pentru dvs.
 • Partea 3
  Acordați atenție unei etichete bune

  1. 1
   Fiți atenți la ora locală. Există patru fusuri orare în Brazilia între două și cinci ore după ora Greenwich Meridian Time (GMT). Acesta este meridianul internațional, care este punctul de plecare pentru toate celelalte fusuri orare. Fusul orar oficial pentru Brazilia (unde Rio, São Paulo și capitala Braziliei sunt) este de 3 ore.
   • De exemplu, dacă sunați la São Paulo în timpul verii din Berlin, trebuie să știți că São Paulo este la patru ore de la Berlin. Acest lucru este deosebit de important dacă sunați noaptea și receptorul ar putea dormi.
  2. Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 12
   2
   Aflați ceva portugheză. Limba oficială în Brazilia este portugheză. Dacă știți câteva expresii de bază, puteți evita confuzia dacă altcineva decât cel pe care îl așteptați răspunde la telefon:
   • Buna, numele meu este ... = Oi, meu nome é ...
   • Vorbiți ? = Você fala ?
   • Pot să vorbesc cu ... te rog? = Por favor, posso falar com ...
   • Pot să văd un mesaj? = Eu posso por favor deixe uma mensagem?
   • Numărul meu de telefon este ... = O meu número de telephones é ...
   • Mulțumesc = Muito obrigado (spune Obrigadoa, dacă ești femeie)
  3. Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 13
   3
   Fiți pregătit să continuați această chestiune. Unele surse afirmă că apelurile către brazilieni nu sunt la fel de eficiente ca e-mailurile sau vizitele personale, iar mesajele vocale sunt rareori preluate. Dacă lăsați un mesaj și nu răspunde în decurs de două până la trei zile, trebuie să-l trimiteți prin e-mail persoanei sau companiei sau doar să sunați din nou.
   • Încercați să nu fiți nepoliticoși sau frustrați atunci când există probleme de comunicare prin telefon și / sau mesaj vocal, deoarece este probabil doar o diferență culturală.

  Sfaturi

  • Dacă urmați pașii de mai sus, dar apelul dvs. nu trece, închideți telefonul și apelați operatorul pentru a vă ajuta cu apelul. În Germania puteți apela, de exemplu, la numărul 11834, informațiile furnizate de Telekom.
  • Imaginați-vă VAZ-ul și codul de țară ca ușile de deschidere: alegeți VAZ-ul țării dvs., deschideți o astfel de ușă și părăsiți țara. Apoi, alegeți codul de țară al celeilalte țări, deschideți ușa și intrați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit