Participați la loteria cu Cartea Verde din SUA

Programul Diversity Visa, cunoscut și sub numele de Loteria cu Carte Verde, este o loterie anuală a U. .. Departamentul de Stat pentru a oferi o sută de mii de persoane o șansă la o viză permanentă pentru SUA. Vizele din acest program sunt rezervate țărilor care au o rată a imigrației în mod tradițional scăzută în SUA.

Perioada de aplicare a loteriei anuale este de aproximativ o lună și există foarte puține moduri de a corecta erorile după trimiterea documentelor - puteți fi chiar exclusă dacă nu ați completat corect formularele. Prin urmare, trebuie să completați formularele corect și corect. Iată un ghid cu privire la modul de participare la loteria cu cartea verde.

metodă

Metoda 1
Află dacă ești potrivit

Imaginea intitulată Răspundeți întrebărilor interviului Pasul 13
1
Gândiți-vă dacă doriți o viză temporară sau permanentă pentru SUA. Loteria cu carte verde este doar pentru persoanele care doresc să trăiască permanent în SUA. Dacă vrei doar să călătorești temporar, să mergi în vacanță, să-ți vizitezi rude sau din motive de afaceri, loteria cu cartea verde nu este pentru tine. Apoi, aveți nevoie de viză pentru o reședință nepermanentă sau, dacă veniți dintr-o țară care are un acord cu SUA, atunci nu aveți nevoie de viză. Canadienii și cetățenii din Bermuda nu au nevoie de viză pentru SUA - cu anumite restricții.
 • Imagine cu denumirea Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
  2
  Aflați dacă sunteți eligibil pentru un alt program de imigrare. Dacă aveți un sponsor, cum ar fi un membru al familiei sau un angajator, atunci puteți obține o viză specială pentru imigranți. Și pot exista alte opțiuni care ar putea fi în favoarea ta, în loc să se bazeze pe coincidență și sperând să fie atrași în loteria Visa. Informații despre acest lucru pot fi găsite pe site-ul Departamentului de Stat: https://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1326.html. Puteți participa, de asemenea, la loterie, chiar dacă sunteți eligibil pentru o altă viză. Tot ce trebuie să faceți este să îndepliniți cerințele de bază pentru loterie. Așa că încercați dacă doriți, chiar dacă există și alte opțiuni.
 • Imaginea intitulată Scrie Reprezentantul Congresului Pasul 12
  3
  Vezi dacă vii dintr-o țară aprobată. În fiecare an, Departamentul de Stat utilizează statisticile privind imigrația din ultimii 5 ani pentru a determina care țări au avut o rată scăzută de imigrație în SUA pentru a determina cine va putea intra în loterie. Persoanele care nu sunt din una din țările din listă nu pot participa la loterie. În termenii și condițiile veți găsi o listă completă a țărilor aprobate și neautorizate, sortate după regiune. Există trei moduri de a vă solicita eligibilitatea:
 • Dacă v-ați născut într-o țară legală
 • Dacă soțul dvs. sa născut într-o țară aprobată, atâta timp cât ambii sunteți la cerere, primiți vize de diversitate și ajungeți în Statele Unite în același timp.
 • Dacă cel puțin un părinte sa născut într-o țară legală, atâta timp cât ambii nu s-au născut în țara dvs. și ambii nu au fost rezidenți legali ai țării la momentul nașterii (de exemplu: erau temporari, în concediu, de afaceri sau de studii, etc).
 • Imagine intitulată Solicitați o licență de căsătorie în Colorado Pasul 7
  4
  Verificați dacă îndepliniți cerințele de formare / experiență profesională. Pentru a fi admis la loterie, trebuie să îndepliniți cel puțin unul din cele două criterii de pregătire / muncă. Trebuie fie să:
 • Aveți o diplomă de liceu sau echivalentul său. Aceasta înseamnă că trebuie să mergi la școală timp de cel puțin 12 ani și să ai o diplomă sau
 • Au avut cel puțin doi din ultimii cinci ani de muncă care necesită cel puțin doi ani de formare pentru a le putea practica. Acest lucru este determinat de O * Net, o bază de date pe care o găsiți în S.U.A. Departamentul de site-ul Muncii poate găsi: https://onetonline.org.
 • Imaginea intitulată Acceptați modificarea Pasul 4
  5
  Vedeți dacă există și alți factori care vă descalifică. Loteria nu este o metodă de a eluda regulile generale de ședere permanentă. Dacă cererea dvs. este trasă la loterie, atunci factorii care împiedică o ședere în SUA, cum ar fi activitatea criminală, sunt încă valabili și duc la respingere.
 • Metoda 2
  Colectați și trimiteți documente

  Imaginea intitulată Opriți utilizarea comentariilor rasiste Pasul 9
  1
  Feriți-vă de escroci. Asigurați-vă că nu cădeți pentru trișori în timpul procesului de aplicare.
  • Unii solicitanți au primit e-mailuri sau scrisori cerându-le să plătească pentru cerere. Departamentul de Stat nu trimite e-mailuri sau scrisori, iar cererea pentru loterie nu costă comisioane.
  • Departamentul recomandă ca solicitanții să nu utilizeze agențiile sau consultanții pentru aplicație. Dacă solicitantul își pregătește și depune cererea de la altcineva, solicitantul trebuie să fie prezent la fiecare pas și să păstreze confirmarea de primire și numărul de confirmare
 • Imagine intitulată Spuneți-vă la revedere colegilor dvs. Pasul 12
  2
  Nu te confunda cu datele. Datele la care se referă cererea pot fi confuze. Ar putea dura câteva minute pentru a înțelege ce înseamnă ei. De exemplu, termenul limită de depunere a candidaturilor pentru 2013 este 1 octombrie - 2 noiembrie 2013. Termenul limită de depunere a cererilor pentru 2013 este pentru Programul de viză privind imigrația în diversitate în 2015 (DV-2015). Acesta va fi numit programul 2015, întrucât solicitanții de succes vor primi vizele lor în anul fiscal 2015, care va dura de la 1 octombrie 2014 până la 30 septembrie 2015.
 • Imaginea intitulată Obțineți un job Pasul 15
  3
  Căutați totul împreună, ce aveți nevoie. Asigurați-vă că aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a aplica, precum și o fotografie digitală pentru fiecare persoană care face parte din aplicația dvs. (dvs., soț / soție, copii) înainte de a completa formularul de candidatură. Când deschideți formularul de înscriere, aveți la dispoziție 60 de minute pentru a le completa și a le trimite. Nu puteți să o salvați sau să o descărcați și să o trimiteți mai târziu. Dacă nu reușești în 60 de minute, trebuie să începi. Aveți nevoie de următoarele informații:
 • Numele dvs., exact așa cum este menționat în pașaport
 • Data nașterii
 • Sexul vostru
 • Locul tău de naștere
 • Țara în care v-ați născut (ca țara în care locul vostru este numit astăzi)
 • Țara de origine de pe lista de admitere, pentru care puteți aplica.
 • Adresa dvs. poștală
 • Țara în care locuiți acum
 • Numărul dvs. de telefon (opțional)
 • Adresa dvs. de e-mail - asigurați-vă că utilizați o adresă de e-mail pe care o puteți accesa
 • Gradul dvs. de studii superioare la momentul finalizării cererii
 • Starea civilă actuală - introduceți numele, ziua de naștere, sexul, locul de naștere, locul de naștere al soțului dvs. Cererile din partea partenerilor de același sex sunt tratate în același mod ca și cuplurile heterosexuale, în cazul în care căsătoria a avut loc într-o țară în care astfel de căsătorii sunt legale.
 • Informații despre copiii dvs. - numele, ziua de naștere, sexul, locul nașterii și țara de naștere, pentru toți copiii vii, necăsătoriți sub vârsta de 21 de ani, indiferent dacă trăiesc cu dvs. sau nu și dacă doresc sau nu să se mute cu dvs. în SUA. Copiii dvs. sunt toți copiii naturali vii, copii adoptivi, copii vitregi care sunt necăsătoriți și sunt sub 21 de ani în ziua cererii, chiar dacă nu mai sunteți căsătoriți cu părintele copilului și chiar dacă copilul nu este trăiește cu dvs. și / sau nu dorește să imigreze în SUA cu dvs.
 • Imaginea intitulată Găsiți un vehicul
  4
  Colectați fotografii. Trebuie să aveți o fotografie recentă a dvs., a partenerului dvs. și a tuturor copiilor listați în aplicație. Nu aveți nevoie de o fotografie pentru un soț / soție sau pentru copiii care sunt deja cetățeni americani sau care au un permis de ședere permanentă, dar nu se întâmplă nimic dacă le oferiți și ei. Trebuie să aveți o fotografie pe persoană - imaginile grupului nu sunt permise. Dacă fotografiile nu au fost făcute cu o cameră digitală, atunci scanați-le sau dacă vreți să le scanați și să le trimiteți prin e-mail.
 • Imaginea intitulată Deveniți un model de dimensiune Plus Pasul 4
  5


  Lăsați fotografiile să verifice. Accesați site-ul loteriei: https://dvlottery.state.gov, și faceți clic pe link-ul "Photo Validator" pentru a vedea dacă fotografiile îndeplinesc criteriile de aplicare.
 • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare rapidă Pasul 7
  6
  Finalizați aplicația. Cererea trebuie depusă online prin intermediul site-ului de loterie. Nu poate fi trimis prin e-mail. Accesați: https://dvlottery.state.gov și faceți clic pe "Începeți intrarea". Trebuie să completați formularul de cerere complet și corect. Adăugați fotografiile după ce au fost bifate. Există un link pentru ajutor și explicații pentru completarea formularului de solicitare.
 • Imagine intitulată Creșteți bani online Pasul 10
  7
  Asigurați-vă că primiți un număr de confirmare. După ce ați terminat aplicația, faceți clic pe Trimiteți, dar nu închideți pagina până nu primiți un mesaj că aplicația a fost trimisă cu succes. Acest mesaj conține un număr de confirmare. Imprimați pagina, dacă este posibil. Nu pierdeți numărul de confirmare, deoarece veți avea nevoie de ea în câteva luni pentru a vedea rezultatul loteriei.
 • Metoda 3
  Notificarea rezultatelor loteriei

  Imaginea intitulată Inovați pasul 14
  1
  Rețineți că nu veți primi notificări. Departamentul de Stat nu vă va contacta pentru a vă anunța dacă ați fost redactat. Și Departamentul de Stat nu vă va cere bani pentru a primi o notificare. Cu toate acestea, Departamentul vă poate trimite un e-mail pentru a vă solicita să verificați statutul solicitantului atunci când sunt disponibile informații noi pentru cererea dvs.
 • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 6
  2
  Fii răbdător. Rezultatul loteriei va fi disponibil luni după data limită de depunere a cererii. Uită-te pe site-ul web, de când poți verifica dacă ai fost selectat sau nu. Pentru perioada de aplicare 2013 (DV-2015), de exemplu, rezultatele vor fi disponibile începând cu 1 mai 2014.
 • Imaginea intitulată Răspundeți la întrebările interviului Pasul 10
  3
  Uită-te la rezultat. Puteți vedea rezultatele prin intermediul link-ului Check Status Checker de pe site-ul loteriei: dvlottery.state.gov/ESC/. Veți avea nevoie de numărul dvs. de confirmare, de numele și anul de naștere. Dacă nu ați fost selectat, priviți din nou la o dată ulterioară, deoarece s-ar fi putut face mai multe remizări.
 • Metoda 4
  Pentru a obține o viză

  Imaginea intitulată Obțineți o lucrare rapidă Pasul 1
  1
  Rețineți termenele limită. Dacă ați fost atrași în loterie, atunci aveți doar timp până la sfârșitul anului fiscal din SUA pentru a aplica și a primi viza dumneavoastră. Dacă ați aplicat în 2013 pentru DV-2015, puteți afla de la 1 mai 2014 numai dacă ați fost trase și să aibă viza în anul fiscal 2015, adică între 1 octombrie 2014 și 30 septembrie 2015, se aplică pentru a primi și .
 • Imaginea intitulată
  2
  Urmați instrucțiunile de verificare a statutului de participant. Dacă verificați starea dvs. prin legătura pentru verificarea statutului de participant, veți găsi instrucțiuni de pe site pentru a afla ce trebuie să faceți în continuare. Următorul pas va fi un interviu cu o ambasadă sau consulat al Statelor Unite.
 • Imaginea intitulată Obțineți un nou certificat de naștere Pasul 18
  3
  Aplicați cât mai curând posibil. Programul DV indică faptul că 50.000 de carduri verzi sunt cheltuite. Dar, deoarece mulți dintre candidații din loterie probabil că nu îndeplinesc toate cerințele, de fapt 125.000 de oameni sunt atrași. Acest lucru înseamnă că, atunci când trimiteți cererea, veți primi un număr de ordine al Diversity Visa Rank care vă va indica poziția din lista pe care vă aflați. Acest număr poate fi găsit în categoria Diversitate imigrant în Buletinul Visa: https://travel.state.gov/content/visas/english/law-and-policy/bulletin.html. Uită-te în regiunea în care trăiești. Dacă numărul de ordine de rang este foarte mare, atunci șansele sunt rele pentru tine, pentru că probabil în cele 50.000 de vize se eliberează înainte de cererea dumneavoastră este dezactivată, ceea ce înseamnă că nu se poate emigra în Statele Unite.
 • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 5
  4
  Luați în considerare ajustarea stării dvs. dacă sunteți deja în Statele Unite. Dacă sunteți deja în SUA, puteți contacta S.U.A. Solicitați serviciului de cetățenie și imigrare să vă schimbați statutul și să obțineți un permis de ședere permanentă. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți dreptul să vă schimbați statutul și trebuie să vă asigurați că USCIS o poate face în termenele limită, atât pentru dvs., cât și pentru soț / soție și copii.
 • Sfaturi

  • Aplicarea la loterie este gratuită. Dacă sunteți atrași, trebuie să plătiți o taxă pentru viză. Veți fi instruiți să plătiți onorariul personal la o dată Ambasada sau Consulatul să plătească - nu prin poștă sau prin transfer bancar.
  • Nu așteptați până la sfârșitul termenului de aplicare. Dacă faceți acest lucru spre sfârșitul termenului limită și dacă există o problemă tehnică în sistem sau dacă sistemul este lent pentru că mulți oameni aplică, atunci puteți pierde termenul limită. * În perioada 2013, toate au fost aprobate, cu excepția următoarelor țări pentru loterie: Bangladesh, Brazilia, Canada, China (continentală), Columbia, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Haiti, India, Jamaica, Mexic, Nigeria, Pakistan, Peru , Filipine, Coreea de Sud, Regatul Unit (cu excepția Irlandei de Nord) și teritoriile sale de peste mări și Vietnam. În 2012, lista a fost aceeași, cu excepția Nigeriei, care a fost aprobată.
  • Puteți aplica o singură dată în timpul unei perioade de loterie. Cu toate acestea, puteți trimite aplicații separate pentru dvs. și soțul / soția. Aceasta înseamnă că, indiferent cine este selectat de dvs., atunci puteți să-l luați pe partener ca pe o rudă.
  • Puteți aplica oriunde - din SUA sau din orice altă țară.
  • Dacă nu găsiți numărul dvs. de confirmare, puteți să faceți clic pe "Verificarea statutului de intrare" din "Numărul confirmării uitate" din pagina Informații despre participant. Apoi, trebuie să cunoașteți anul dvs. de program (anul în care ați depus cererea), numele solicitantului, data nașterii și adresa de e-mail indicată în cerere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit