Economisiți bani în vacanță

De obicei, așteptăm cu nerăbdare o vacanță planificată pe tot parcursul anului, indiferent dacă călătorim singuri sau cu familia și prietenii. De obicei ne salvăm pentru această vacanță pe tot parcursul anului. Pentru a afla cum să obțineți bani hard câștigat cel mai mult - și pentru a evita obținerea în datorii fără speranță în vacanță - este nevoie atât de planificare ca modul de a organiza sfaturi și trucuri, cheltuielile pentru activitățile de transport, cazare, alimentare și de agrement mici poate. Astfel, veți avea nu numai o vacanță minunată, ci și un album foto plin de fotografii minunate, pe care totuși doriți să le vedeți în anii următori și fără regrete.

metodă

Metoda 1
Planificați o vacanță plăcută, conștientă de costuri

Imaginea intitulată
1
Stabiliți bugetul. Aflați cât de mulți bani puteți petrece în vacanță este prima dvs. obligație. Dacă nu aprobați acest lucru, ar putea exista o trezire groaznică înainte de Crăciun. Bugetul dvs. determină unde și cât de departe poți călători, ce transportă ar trebui să alegi, ce cazare îți poți permite, unde vei mânca și ce poți face odată ce te afli la stațiune. Dacă știți câteva trucuri și sfaturi pentru călătorii într-un mod ieftin și inteligent, vă va fi mai ușor să rămâneți la buget și să vă bucurați cu adevărat de vacanță.
 • Când vă stabiliți bugetul, trebuie să fiți mereu la curent cu cursurile de schimb actuale. În ce țări este euro cea mai mare valoare? Ai un hotel mai frumos pentru banii tăi decât acasă sau trebuie să taie colțuri? Accesați xe.com/de/ și vedeți cursurile de schimb actuale, convertorul valutar și calculatorul de cheltuieli de călătorie.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 2
  2
  Aflați ce experiențe doriți în vacanță. Vrei o aventură pe plajă cu familia ta? Vrei să te miști foarte mult, să fii activ și mereu în mișcare sau vrei să te relaxezi? Te simți incomod în mulțimi mari? Dacă vă gândiți în avans la ceea ce vă așteptați și la ceea ce nu vă așteptați de la vacanță, vă veți bucura cu adevărat de vacanță.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 3
  3
  Alegeți destinația cu prețul și flexibilitatea atributelor în minte. Sezonul scăzut sau mijlocul, adică timpul imediat înainte și după sezonul de vârf, este, în majoritatea cazurilor, cel mai bun moment pentru o vacanță. În primul rând, prețurile sunt mult mai ieftine, iar în al doilea rând vremea este atât de puțin timp înainte și după sezonul de vârf, dar mai ales bine, la stațiune sunt mai puțini turiști și mulțimile și oamenii de afaceri locale sunt mai conciliantă. În afara sezonului pentru majoritatea destinațiilor europene de vacanță se află, de exemplu, din aprilie până la mijlocul lunii mai și din nou de la mijlocul lunii august până la sfârșitul lunii octombrie.
  • Fiți flexibili în legătură cu locația exactă a aventurii dvs. de familie pe plajă. De exemplu, doriți să călătoriți în Grecia, dar apoi descoperiți o ofertă de nebunie pentru Mallorca. Vă puteți mări considerabil bugetul de vacanță pentru activitățile de agrement dacă alegeți Mallorca?
  • Ce ar trebui să vă amintiți: Multe orașe sunt considerate "platforme de lansare" în alte locuri. De exemplu, dacă zburați la Las Vegas, puteți petrece câteva zile acolo și conduceți la Grand Canyon.
 • Imaginea intitulată
  4
  Gândiți-vă la momentul exact în care doriți să mergeți în vacanță. Dacă puteți fi flexibil în termeni de timp și dată, acest lucru va avea un impact pozitiv asupra portofelului dvs., deci alegeți un interval de timp de două săptămâni (de exemplu, în septembrie următor) pentru vacanța dvs. Apoi, ar trebui să comparați prețurile pentru călătorie, cazare, mâncare și divertisment pentru această perioadă. De asemenea, aruncați o privire asupra tuturor ofertelor și reducerilor disponibile. Dacă nu vă puteți permite o perioadă mai lungă de timp pentru vacanța dvs., puteți economisi încă o mulțime de bani, păstrând-vă bine informat și rezervarea rapidă atunci când descoperiți o afacere.
 • Metoda 2
  Găsește cele mai ieftine bilete de avion

  Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 5
  1
  Aflați dacă puteți beneficia de orice beneficii. Dacă călătorești în mod regulat cu o anumită companie aeriană, ar trebui să te uiți mai întâi la câte mile bonus ai putea acumula. Apoi, trebuie să apelați compania dvs. de carduri de credit și să întrebați dacă și ce beneficii de călătorie există pentru clienți și dacă le puteți folosi. S-ar putea să fiți colectați fără îndoială puncte pe care le puteți răscumpăra pentru călătoria dvs. De asemenea, merită să vă amintiți pentru a obține o altă cartelă de credit personalizată, de obicei disponibilă de la bănci și companiile aeriene. Desigur, ar trebui să luați această decizie cu înțelepciune și să nu luați niciun risc financiar. Uneori obțineți mii de puncte bonus pentru aceste carduri de credit ca un bonus de bun venit, pe care îl puteți răscumpăra pentru călătoria dvs. Unele carduri vă permit să înregistrați mai mulți utilizatori (de exemplu, familia dvs.) și adesea taxați pentru tranzacții și bagaje în valută străină.
  • Cele mai multe companii aeriene germane Lufthansa (Miles și mai mult, de exemplu) oferă carduri speciale de credit pentru a câștiga mile, cu până la 25.000 de mile bonus de bun venit, pe care o puteți plăti deja o mare parte a unui bilet de avion.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 6
  2
  Aflați mai multe despre timp și bilete de avion ieftine. Știind zilele în care ar trebui să zbori cel mai bine vă poate salva sute de euro pentru un bilet sau chiar mii dacă călătoriți cu familia. Dacă puteți evita acest lucru, nu trebuie să călătoriți în timpul sărbătorilor școlare, deoarece biletele vor fi deosebit de costisitoare, chiar dacă vă rezervați destul de devreme. Dacă planificați o vacanță de Crăciun, trebuie să zburați devreme dimineața sau târziu seara. Practic, biletele de avion sunt întotdeauna mai ieftine dacă călătoriți în jurul valorii de jumătatea săptămânii, de exemplu, marți, miercuri sau sâmbătă. Ar trebui să zburați și în dimineața devreme sau târziu seara.
  • Sâmbetele sunt, de obicei, mai ieftine, deoarece călătorii de afaceri, care reprezintă un procent mare din toți pasagerii în timpul săptămânii, doresc de obicei să fie acasă înainte de sâmbătă pentru a petrece timp cu familiile lor la sfârșit de săptămână.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 7
  3
  Începeți căutarea pe motoarele de căutare de zboruri. Cumpărarea de bilete direct de la companiile aeriene este aproape întotdeauna mai costisitoare decât cumpărarea de motoare de căutare de zboruri, de exemplu skyscanner.de, kayak.de sau expedia.de. Aceste site-uri compară sute de companii aeriene și surse diferite și de obicei găsesc cele mai bune oferte. Din moment ce ați ales o fereastră de două săptămâni, puteți încerca acum diferite date. Cu majoritatea motoarelor de căutare, puteți opta pentru a căuta cele mai ieftine zboruri cu câteva zile înainte și după datele selectate. Momondo.com este un site minunat pentru găsirea unor zboruri ieftine, internaționale, deoarece acest motor de căutare include, de asemenea, transportatori locali low-cost despre care probabil că nu ați auzit niciodată. Iată câteva alte lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere:
  • Dacă vă conduce vacanta internațională în mai mult de două țări și trebuie să se schimbe la una dintre aceste țări într-un zbor de legătură, trebuie să vă întrebați dacă stați câteva zile de la punctul de tranzit și numai apoi se pot îmbarca în zborul de legătură vă de compania aeriană. Unele companii aeriene oferă această opțiune, permițându-vă să vedeți un alt loc și să economisiți o mulțime de bani.
  • Nu uitați să întrebați despre disponibilitățile de pensionare și cele pentru studenți și alte avantaje.
  • Nu uita bagajele. Aflați cât de multe bucăți de bagaje pe persoană sunt incluse gratuit. Ce costă o valiză (suplimentară)? Dar bagajele mari sau echipamentul sportiv? Fiecare companie aeriană are propriile politici privind bagajele. Costul bagajelor se poate adăuga rapid.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 8
  4
  Căutați oferte combinate. În timp ce vă aflați pe aceste pagini, puteți căuta și oferte combinate, care constau în zboruri și hotel. Uneori puteți chiar să tranzacționați sau să licitați pentru ceva. Cu toate acestea, există aici și unele dezavantaje: uneori, știi în avans nu știu ce hotel veți obține, b) proprietatea este cu costuri să fie mai ieftin de la alte site-uri și c prin reduceri și oferte) este un hotel, probabil, încă de la început a) nu cea mai bună opțiune pentru dvs. Achiziționarea unei oferte combo este mai ușoară și mai puțin de economisire a timpului, dar probabil că nu veți găsi cele mai mici prețuri sau locuri de cazare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  5
  Evitați anumite curse directe și bilete de avion de întoarcere. Zborurile directe sunt aproape întotdeauna mult mai scumpe decât zborurile de legătură. În timp ce zborurile de conectare pot fi enervante și plictisitoare, acest lucru vă va economisi o tona de bani. Achiziționarea biletelor de întoarcere este, de asemenea, aproape întotdeauna mai scumpă decât cumpărarea a două zboruri ieftine într-o singură direcție - un zbor spre destinație și un zbor înapoi acasă. Cu toate acestea, pe kayak.de, de exemplu, există opțiunea de a pune împreună bilete de întoarcere, alcătuite din bilete unice de la diferite companii aeriene. Din păcate, această opțiune nu este disponibilă pentru toate zborurile, dar merită întotdeauna să încercați.
 • Imaginea intitulată
  6
  Includeți orașe din apropiere în căutarea dvs. de zbor. Multe motoare de căutare oferă, de asemenea, opțiunea de a selecta aeroporturile din apropiere, ceea ce poate reduce drastic costul zborurilor dumneavoastră. Dacă doriți să zburați la New York, dar prețurile sunt extrem de ridicate, puteți zbura de asemenea la aeroportul din apropiere Newark, N.J. alege. Probabil transferul la locuința dvs. va costa doar puțin mai mult, mai ales dacă intenționați să închiriați oricum o mașină. Multe aeroporturi oferă, de asemenea, transferuri low-cost de la aeroport.
  • De asemenea, puteți căuta aeroporturile din apropiere. De exemplu, puteți căuta "aeroporturi din California de Sud" sau "aeroporturi lângă Orlando, Florida" pe Google.
  • De asemenea, puteți să vă începeți zborul la un aeroport regional. Multe companii aeriene ieftine (cele mai multe despre care nu ați auzit niciodată) zboară spre aceste aeroporturi. Deși abordarea acestor mici aeroporturi este adesea un pic mai laborioasă, puteți economisi o mulțime de bani.
  • O altă opțiune ar fi să conduci la primul zbor de legătură cu mașina sau cu trenul și să parcați mașina (contra cost) la aeroport. În cazul în care primul zbor al calatoriei, de exemplu, doar un zbor de o oră la zborul de legătură, dar 200 € pe cost bilet, iar obiectivul poate fi atins cu ușurință și într-un timp scurt cu masina, ar trebui să uite să ia în considerare dacă nu este mai bine, acest lucru Călătorește cu mașina sau cu trenul, mai ales când călătoriți cu familia.
 • Imaginea intitulată
  7
  Urmăriți biletele de avion. Încă puteți căuta cele mai bune prețuri pe cele mai populare motoare de căutare de zboruri, dar puteți fi, de asemenea, deschis la oferte de pe alte site-uri. De exemplu, Urlaubspiraten.de trimite un buletin zilnic de știri de e-mail cu cele mai recente oferte. Înscrieți-vă la buletinul informativ, apăsați "Like" pe paginile de Facebook ale Facebook sau urmați-le pe Twitter pentru a beneficia de codurile de cupon și de ofertele speciale care sunt publicate doar pe aceste canale. Chiar dacă ați rezervat deja zborul, trebuie să țineți cont de evoluția prețurilor celor mai mari companii aeriene, de exemplu, puteți utiliza pagina Yapta.com în limba engleză. Uneori, în cazul în care zborul nu este rezervat în întregime, diferența de preț va fi rambursat de către furnizorul de călătorie sau de a obține un credit.
 • Metoda 3
  În alte moduri sunt ieftine la destinație

  Imaginea intitulată
  1
  Luați trenul. Indiferent dacă o călătorie cu trenul la stațiune merită, depinde în cea mai mare parte de durata sărbătorii. Călătoria cu trenul este mult mai lent decât un zbor. Dar există și avantaje: în excursie veți vedea o mulțime, există mai mult spațiu pentru a muta, scaunele pot rabatat destul de departe cel mai mult, ceea ce le face perfecte pentru un pui de somn, și multe trenuri chiar au compartimente de dormit. DB Deutsche Bahn oferă diverse pachete de vacanță, dar chiar dacă călătoriți singur, puteți beneficia de diferite oferte.
  • De obicei, veți obține cele mai bune prețuri dacă vă rezervați biletul cu 1-2 săptămâni înainte de data călătoriei. Pentru călătorii mai lungi, este bine să căutați bilete cât mai curând posibil, deoarece cele mai ieftine oferte sunt vândute rapid.
  • Deutsche Bahn oferă, de asemenea, reduceri pentru familii, seniori, studenți etc.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 13
  2
  Călătorește cu mașina sau cu rulota. Indiferent dacă este posibil să ajungeți la destinația de vacanță cu mașina, depinde și de locul în care vă puteți deplasa. Cu toate acestea, puteți face o mică călătorie rutieră din vacanța dvs. și pur și simplu opriți în locuri interesante de-a lungul drumului. În timp ce o călătorie pe șosea poate fi destul de costisitoare, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a reduce costurile. Cel mai ieftin benzină este, de obicei, în afara autostrăzii. De asemenea, puteți obține un card de credit de la una dintre marile lanțuri de benzinării, ceea ce vă va oferi reduceri la realimentare.
  • Dacă doriți să reduceți consumul de combustibil, ar trebui să conduceți cât mai încet posibil pe autostradă. Consumul de carburant al unei mașini crește rapid la viteze de peste 80 km / h.
  • Asigurați-vă că anvelopele dvs. sunt întotdeauna umflate pentru a evita spargerea pneurilor și creșterea consumului de combustibil.
  • Evitați să cumpărați băuturi și gustări de fiecare dată când vă opriți la o oprire de odihnă. Aceste mici cheltuieli se pot adăuga rapid. Pregătiți alimente și băuturi pentru călătoria acasă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați autobuzul. Indiferent dacă autobuzul este sau nu potrivit ca mijloc de transport, depinde de cât de departe este destinația. În plus, decizia probabil depinde, de asemenea, de resursele financiare. Călătoriile cu autobuzul sunt de obicei destul de ieftine. În timp ce autobuzele nu au avut o reputație deosebit de bună în trecut, multe companii de autobuze au investit foarte mult în confortul autobuzelor lor. Multe autobuze sunt acum echipate cu Wi-Fi, mai mult spațiu pentru picior și locuri mai bune care se înclină mult înapoi. Cele mai bune prețuri pentru călătoriile cu autobuzul pe care le obțineți de obicei atunci când vă rezervați biletele pe Internet.
  • Verificați site-ul companiei de autobuz pentru reduceri pentru studenți, seniori etc. Cele mai mari companii de autobuze sunt Eurolines și Megabus.
 • Metoda 4
  Alegeți cazare potrivită

  Imaginea intitulată
  1
  Aflați bugetul și dorințele dvs. Cazare este unul dintre cei mai mari factori de cheltuieli pe vacanță, așa că asigurați-vă că pentru a afla ce facilități aveți cu adevărat nevoie pentru a avea o vacanta mare. Călătoriți singur, cu familia sau cu un grup mare de prieteni? Vrei să fii aproape de acțiune și nu trebuie să închiriezi o mașină? Ce facilități și caracteristici aveți nevoie? Cati bani ai bugetat pentru cazare? În timp ce lanturile hoteliere sunt cele mai tradiționale opțiuni de cazare, există și alte alternative, mai ales dacă trebuie să vă uitați la bani. Iată câteva exemple și site-uri web care merită vizionate.
  • Ia un schimb de casă cu o altă familie sau o parte individuală (haustauschferien.com) - petrece noaptea pentru bani puțini într-una dintre cele mai mult de 50.000 de cămine și cămine de tineret din întreaga lume (german.hostelworld.com) - chirie un apartament ieftin, o Apartament de vacanță sau o casă și bucurați-vă de facilitățile de însoțire (airbnb.de) - rezervați un pat Micul dejun și se bucură în mâncăruri de casă și sfaturi de la localnici (bedandbreakfast.com/de)- căutați un loc de campare idilic, ceea ce face ca de multe ori sau pentru starea de spirit de vacanță noaptea cu un prieten sau membru al familiei.
  • Nu în ultimul rând, rețineți faptul că șederea într-un hotel de resort este adesea cea mai bună, dacă nu neapărat cea mai ieftină opțiune pentru anumite vacanțe dincolo de vacanța tipică pe plajă. De exemplu, dacă plănuiți o vacanță în Disney World, este logic să stați la unul dintre hotelurile asociate.
 • Imaginea intitulată


  2
  Începeți cu căutarea hotelului. Dacă decideți să stați într-un hotel, începe rezervarea celor mai bune cu cunoștințele pe care a) de multe ori poate salva o mulțime de bani pasăre timpurie, b) prețurile pot varia foarte mult în cadrul perioadei de două săptămâni, și c) vă pe motoarele de căutare de hotel, cum ar fi de exemplu, Nu au fost facute cautari pe acest site. Deși TripAdvisor nu are rezervare directă sau oferte speciale, dar puteți camere de hotel pe baza unor criterii specifice, cum ar fi bugetul, parcare, mic dejun inclus, acces gratuit la internet, districtul acolo, etc, sunt în căutarea. În plus, puteți citi recenzii ale altor oaspeți. Cu toate acestea, pe Hotels.de puteți rezerva camere de hotel în alte hoteluri și site-uri de călătorie.
  • Amintiți-vă: Mărturiile de pe Internet pot fi false sau glossed, deci aveți grijă de rapoartele extrem de unilaterale.
  • La Hotels.com există un program de loialitate pentru clienții noi. Dacă rezervați 10 nopți prin intermediul site-ului, veți primi o noapte bonus gratuită.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii flexibil în legătură cu situația. Luați în considerare o ședere într-o suburbie sau un oraș învecinat atunci când tarifele hotelului sunt semnificativ mai mici. Un sejur într-un cartier de afaceri poate fi util, pentru că acolo oamenii de afaceri du-te acasă pentru week-end, hoteluri oferă centre de afaceri în aceste zile reduceri de multe ori frumoase camere și apartamente. Un alt mod de a bate prețul este de a schimba hotelurile în timpul sejurului. În cazul în care un hotel original este în zilele de sâmbătă și duminică mult mai scumpe decât în ​​primele zile ale sejurului, puteți cu ușurință einbuchen peste week-end într-un hotel mai ieftin.
  • Dacă călătoriți cu familia, comparați prețurile pentru apartamente și prețurile pentru camerele separate. O suită cu două dormitoare poate fi mai ieftină decât două dormitoare unice și oferă totuși suficientă intimitate.
 • Imaginea intitulată
  4
  Acordați atenție caracteristicilor. Dacă alegeți o cameră, trebuie să fiți atenți la facilitățile oferite. Dacă călătoriți cu animalul dvs. de companie, sunt permis animalele de companie? Dacă da, trebuie să plătiți suplimentar? Există internet gratuit pentru calculatorul dvs.? Are camera frigider și cuptor cu microunde, astfel încât să puteți avea grijă de tine și să economisiți o mulțime de bani în comparație cu masa de luat masa? Există o piscină? Dacă da, este o piscină interioară sau în aer liber și tipul de piscină îți potrivește timpul de călătorie? Dacă călătoriți cu copiii, piscina este probabil o atracție gratuită în vacanță.
  • Unele hoteluri ieftine, cum ar fi Hampton Inns sau Best Western, și-au îmbunătățit oferta și au echipat hotelul cu căzi de baie mai mari, zone de lounge, chicinete și dormitoare separate.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 19
  5
  Căutați oferte de hoteluri. Multe lanturi hoteliere au programe de loialitate pe care le puteți utiliza pentru nopți și upgrade-uri gratuite la camere mai bune. Mulți furnizori oferă de asemenea o garanție pentru cel mai bun preț, d. h. Dacă găsiți aceeași cameră mai ieftină în același hotel cu un alt furnizor, cu siguranță vă vor întâlni în preț. De asemenea, întrebați despre ofertele familiale, de exemplu, mese cu discount pentru copii sau upgrade-uri de cameră.
  • Colectați cupoane și oferte speciale din broșuri și reviste de turism și de călătorie, de pe site-urile web ale hotelurilor și ale asociațiilor locale de turism etc.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 20
  6
  Luați în considerare cumpărarea unei camere de hotel. Poate că veți obține camera, poate că nu, dar mulți oameni au lucrat deja. Această opțiune este deosebit de utilă atunci când călătoriți în Statele Unite. Du-te la BetterBidding.com partea engleză, în cazul în care puteți vedea ce alte persoane au plătit pentru o camere de hotel comparabile de pe site-uri ca și Hotwire.com Priceline.com. Trimiteți o ofertă proprie, similară sau mai mică și așteptați să vedeți dacă este acceptată.
 • Metoda 5
  Reduceți costul meselor

  Imaginea intitulată
  1
  Cumpărați alimente în supermarket și gătiți-vă. Dacă mergeți la restaurant pentru fiecare masă, veți petrece jumătate din bugetul de vacanță pe mâncare. Dacă aveți un frigider sau un răcitor cu gheață (plus poate chiar un cuptor cu microunde), ai acoperi cu un ușor de preparat alimente, cum ar fi cereale, fulgi de ovăz, ingrediente pentru sandwich-uri, fructe și legume crude comestibile, etc. cumpăra băuturi, de asemenea, o . Poți lua ceva de mâncare înainte de a pleca de acasă și chiar împacheta prânz, gustări și băuturi reci în mișcare.
  • Adu o pătură și un frisbee și să organizeze un picnic sau un grătar în parc. Aceste activități ieftine, dar distractive pot fi ușor integrate în vacanța dvs.
  • Împachetați rămășițele din restaurant și le încălziți ca o gustare la miezul nopții sau ca masa de prânz la microunde a doua zi.
  • Dacă alcoolul face parte dintr-o vacanță reușită pentru dvs., cumpărați o sticlă de vin în supermarket. Bucurați-vă de un pahar de vin în cameră înainte de a vă duce la cină, în loc să comandați un pahar cu preț redus în restaurant pentru 10 €. Căutați restaurante și baruri cu oră fericită.
 • Imaginea intitulată
  2
  Mănâncă brunch, în loc de mic dejun și prânz. Dacă micul dejun în hotelul este prea scump sau nu sunt incluse în preț sau pur și simplu nu are gust combini micul dejun și masa de prânz la un brunch frumos. Plătiți doar pentru două mese pe zi, nu trei. Dacă faceți acest lucru pe o săptămână de sărbătoare în fiecare zi și economisiți o sumă estimată de 12 € pe zi, veți cheltui 84 ​​€ mai puțin per persoană la sfârșitul sărbătorii. Cu o familie de cinci, înseamnă o economie de 420 € sau un bilet de avion.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați un prânz mare și consistent. Alternativ, puteți să luați masa de masă a zilei în loc de cină. Deci, nu numai că veți economisi o mulțime de bani pentru băuturile alcoolice, ci și produsele alimentare în sine. În majoritatea orașelor, aceleași startere costă cu aproximativ 30% mai puțin la prânz decât seara. Dacă simțiți că aveți o gustare în după-amiaza târzie, puteți fie să despachetați resturile de la masa de prânz sau să luați o mușcătură la cel mai apropiat supermarket. Un mic dejun sănătos și un prânz consistent, combinat cu o cină ușoară, este, de asemenea, mai sănătos.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 24
  4
  Du-te la restaurante de pe pista bătută. Costul alimentelor și băuturilor în locurile turistice este întotdeauna suprasolicitat. De obicei, trebuie doar să vă plimbați pe câteva străzi pentru a găsi mâncăruri mai ieftine și adesea mai proaspete, care vă vor da o impresie autentică asupra orașului și a locuitorilor săi. Iată câteva sfaturi despre cum să găsiți mâncare autentică, evitând în același timp mulțimile turistice.
 • Imaginea intitulată
  5
  Colectați reduceri la restaurant. Accesați site-uri web, cum ar fi Groupon.de sau DailyDeal.de pentru a obține reduceri pentru restaurante și alte atracții. De asemenea, cu aplicații, cum ar fi Foursquare sau Scoutmob, puteți găsi reduceri unice. Aplicația Happy Hour Finder afișează toate restaurantele și barurile din apropiere, cu specialități fericite. Pentru sărbătorile din SUA, puteți cumpăra cărți cadou online la Restaurant.com, le puteți imprima și apoi le puteți folosi în restaurant.
 • Metoda 6
  Cheltuieli mai mici pentru activitățile de agrement

  Imaginea intitulată
  1
  Informați-vă bine. Fiind complet informat în prealabil, vă puteți salva ceva timp și frustrare odată ce ați ajuns. Ca efect secundar, probabil veți economisi chiar și mulți bani. Aflați ce destinație de vacanță trebuie să oferiți în ceea ce privește natura și cultura. Consultați ofertele și recomandările asociațiilor locale de cultură și turism și alte site-uri oficiale și citiți recenzii pe Internet. Aflați ce mijloace de transport ar trebui să utilizați în destinația de vacanță și care sunt ofertele și activitățile gratuite sau discutate și când.
  • Aflați dacă puteți utiliza servicii suplimentare de la bănci, carduri de credit sau alte membri, de ex. Intrare gratuită în multe muzee.
  • Colectați cupoane pentru atracții, parcuri tematice și alte evenimente.
  • Vizitați în mod regulat Groupon.de și DailyDeal.de pentru a nu pierde nici o ofertă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Chat cu personalul hotelului și localnici. Odată ce ați despachetat, adresați-vă portarului pentru cele mai bune restaurante ieftine din oraș și recomandări pentru parcare și divertisment. În acest fel, veți primi multe sfaturi de primă clasă, inclusiv o mulțime de informații pe care nu le-ați fi cerut. Același lucru este valabil și pentru conversațiile cu localnicii. Știți cele mai bune colțuri și o conversație plăcută vă oferă șansa de a vă cunoaște destinația mult mai bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ia o mașină de închiriat. Ca și în cazul hotelurilor și biletelor de avion, puteți economisi bani prin rezervare destul de devreme. Dacă aveți de gând să călătoriți pe distanțe lungi cu mașina, ar trebui să alegeți un pachet cu kilometraj nelimitat. Închiriați-vă mașina cel mai bine de la un furnizor care nu este reprezentat în sala de sosire a aeroportului. Standurile de la aeroport percep costuri mai mari. Rezervați cel mai mic vehicul posibil și decideți - dacă doriți - numai pentru o actualizare a vehiculului atunci când ridicați mașina de închiriat. Înainte de a cumpăra pachetul de asigurare compania de închiriere, ar trebui să clarifice dacă propria asigurare auto sau chiar carte de credit în caz de accident acoperă, de asemenea închirieri auto.
  • Comparați tarifele zilnice și săptămânale. Uneori este mai ieftin să închiriați mașina pentru o săptămână întreagă, chiar dacă aveți nevoie doar de ea timp de 5 zile.
  • Puteți economisi bani prin împachetarea propriului dispozitiv de navigare. În cazul în care mașina de închiriat - așa cum este de multe ori - nu este echipată cu GPS, nu este necesar să închiriați echipament suplimentar.
  • Căutați vouchere în revistele de călătorie, secțiunea de călătorie în ziarul dvs., site-urile de închiriere auto etc.
  • În plus, sunați direct de la furnizor și solicitați ratele și beneficiile speciale oferite deja sau în viitor.
 • Imaginea intitulată
  4
  Alegeți mijloace de transport gratuite sau cu cost redus. În vacanță, cel mai ieftin mod de transport este, bineînțeles, mersul pe jos. De asemenea, vă oferă cea mai bună șansă de a vorbi cu localnicii, de a explora orașul și de a face fotografii. Cele mai multe orașe au și transport public, cum ar fi metrouri, tramvaie sau trenuri S-Bahn. Puteți obține orarul de orare direct la stații sau înainte de a pleca pe site-ul companiei de transport local. Imprimați calendarele autobuzelor, dacă doriți, de asemenea, să utilizați autobuzele. Uneori este nevoie de o plimbare cu autobuzul pentru a schimba liniile de metrou.
  • Transportul public este ideal pentru a ajunge în jurul stațiunii. Este ușor și ieftin. Deci, vei putea să faci plimbări cu taxi (și sfaturi) și o mașină de închiriat, care te poate economisi mulți bani. Majoritatea orașelor oferă de asemenea reduceri pentru seniori și studenți.
  • Contrar opiniei populare, transportul public este, de asemenea, extrem de sigur.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani în vacanță Pasul 30
  5
  Faceți lucruri libere. Faceți plimbări gratuite prin parcuri, grădini botanice, muzee, expoziții de artă și așa mai departe. Vizitați o petrecere de stradă sau un concert gratuit. Vizitați emisiuni gratuite de filme în cafenele sau parcuri. Înotați în mare, lac sau râu. Faceți o plimbare cu bicicleta prin pădure. Urcați pe străzile mici ale orașului. Pe site-ul Couchsurfing.com puteți chiar să vă conectați cu localnicii care oferă vizitatorilor orașul gratuit, doar pentru că este distractiv să întâlniți oameni noi!
 • Imaginea intitulată
  6
  Nu intrați într-o chestie de cheltuieli. Există câteva moduri de a face acest lucru: o metodă este ușoară, cealaltă este destul de greu. Să începem cu metodele dificile. Lăsați cartea dvs. de credit acasă când mergeți la cumpărături în vacanță. În schimb, aduceți doar o cartelă preplătită pe care ați plătit-o anterior pentru suma pe care ați bugetat-o ​​în bugetul de concediu. Sau, pentru că cealaltă opțiune necesită utilizarea de numerar, ia doar cantitatea de bani pe care o poți cheltui cu bună-credință. Exact ca și în cazul vizitelor la restaurant din locurile turistice se aplică și aici: explorați magazinele, grădinile, piețele stradale, piețele de purici etc.
  • Și mereu amintiți-vă că în multe țări, cumpărăturile fac parte din ceea ce aveți nevoie de bani, desigur. Distrează-te!
 • Sfaturi

  • Petreceți mai mult timp în mai puține locuri. Acest lucru vă poate economisi o gramada de bani.

  avertismente

  • Nu plătiți în mod constant cardul dvs. de debit sau de credit pentru a plăti în concediu. Cel mai bun nici macar nu-l lua cu tine. În schimb, ar trebui să obțineți cecuri de călătorie la banca dvs., pe care le puteți răscumpăra pentru moneda locală, după cum este necesar. Obțineți un card de credit preplatit pe care îl puteți acoperi la domiciliu cu o anumită sumă și îl puteți folosi pentru a plăti pentru vizitele la restaurant și alte cheltuieli programate. Mai târziu, veți fi bucuroși de asta.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit