Vizitați New York City pe un buget strâns

Milioane de turiști din întreaga lume vizitează New York City anual, deci nu este deloc surprinzător faptul că an de an vizitatorii contribuie cu mai mult de 1 miliard de dolari economiei orașului. Cu toate acestea, o vizită la această metropolă nu înseamnă neapărat ruina ta financiară. Cu aceste sfaturi și trucuri veți învăța cum să vizitați New York City pe un buget strâns, fără a fi nevoie să sacrificați timp și bucurie.

metodă

Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 1
1
Faceți un plan de buget bine gândit înainte de călătoria dvs. Dacă știi deja vei fi stralucitoare carte de credit în magazinele de îmbrăcăminte la modă, sau că vă place să doriți să faceți câteva excursii scumpe, trebuie să vă asigurați că, de asemenea, este într-adevăr banii pe care le furnizați în banca ta. Nu contează dacă, din motive financiare, decideți să renunțați la câteva atracții - puteți să vă prindeți aceste lucruri data viitoare când veniți în oraș.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 2
  2
  Investiți într-un New York City Pass, care vă oferă acces gratuit la toate atracțiile principale ale orașului. Carduri exclusive, cum ar fi cardurile Pass din New York sau New York City Pass, oferă acces gratuit la mai mult de o duzină de atracții populare în Big Apple, un ghid informativ, ușurința de utilizare și chiar privilegiul de a fi capabil de a sări peste cozile la atracții - și toate la un preț rezonabil. În timp ce s-ar putea deveni la început impresia că destul de ai plăti pentru aceste trece printr-o mulțime de bani dintr-o dată, dar va pe termen lung - în cazul în care aveți de gând oricum, pentru a vizita cât mai multe atracții posibil - a salva o mulțime de timp și bani.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 3
  3
  Alegeți cel mai bun timp pentru vizita dvs. Deși New York City atrage natural o mulțime de turiști în fiecare sezon și are multe de oferit pe tot parcursul anului, aici sunt avantajele și dezavantajele tuturor timpilor de călătorie:
  • Iarna: sezonul de iarnă este grozav pentru vizitarea New York-ului, mai ales după Crăciun, când mulțimile s-au diminuat sau când orașul este acoperit de un strat romantic de zăpadă. Cu toate acestea, mulți turiști consideră că temperaturile scăzute sunt nepotrivite pentru a explora orașul pe jos sau pentru a vizita atracții în aer liber, cum ar fi Times Square, despre care orașul are multe de oferit.
  • De primăvară: O vizită în primăvară va fi o experiență plăcută și frumos, deoarece temperaturile sunt mai calde și mai blânde, iar mulți copaci în oraș, de exemplu, în Central Park, deja la mugurilor sau de floare de start. Pe de altă parte, orașul poate fi destul de aglomerat în primăvară, mai ales în jurul Paștelui și în timpul Pauzei de primăvară americană. În plus, multe hoteluri își împing prețurile după sezonul de iarnă.
  • Vara: New York City este cald vara, umed și există întotdeauna riscul ca ploaie sau furtuni severe - literalmente - de vânzare soare și întuneca ziua. Pe de altă parte, mulți New York-ieri pleacă în vacanță în această perioadă, iar multe hoteluri și restaurante oferă oferte de vară și reduceri vizitatorilor străini. Zilele mai lungi și vremea cea mai mare parte însorită sunt plusuri suplimentare.
  • Toamna: Un alt moment minunat pentru a explora New York City este toamna, atunci când vremea este mai rece, dar încă plăcută și fiecare colț de stradă strălucește în frunzișul colorat de toamnă. Cu toate acestea, toamna este, de asemenea, una dintre cele mai populare vremuri de călătorie și, prin urmare, de obicei mai aglomerată și mai scumpă decât în ​​restul anului. Acestea din urmă ar trebui să fie amintite în orice caz, dacă trebuie să acorde o atenție la bugetul dvs. în timpul călătoriei.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 4
  4
  S-ar putea să merite să petreceți noaptea în afara orașului și să faceți excursii de o zi în oraș cu transportul public. Acest lucru vă va economisi o mulțime de bani, deoarece locurile de cazare din afara centrului orașului sunt mult mai ieftine decât în ​​centrul orașului. Chiar dacă sunteți doar în oraș în timpul zilei, puteți găzdui o mulțime de lucruri, indiferent dacă vă petreceți timpul în Uptown, Midtown sau Downtown.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 5
  5
  Dacă preferați să vă petreceți nopțile în orașul care niciodată nu doarme, ar trebui să rezervați camera de hotel cât mai curând posibil și să căutați pe Internet pentru cele mai ieftine oferte. Reducerea timpurie a păsărilor este extrem de importantă pentru călătorii bugetari. Puteți găsi informații pe diferite site-uri sau bloguri de călătorie. Multe hoteluri din Manhattan sunt curate, confortabile și potrivite pentru toate bugetele, astfel încât un sejur de câteva zile este mai ușor și mai ieftin decât v-ați fi gândit la început.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget 6
  6


  Vizitați orașul în timpul săptămânii. Veți găsi prețuri mai bune la hotel, oferte de restaurante, reduceri speciale pe multe atracții și, uneori, și mai puțin mulțimile turistice dacă evitați weekend-urile.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 7
  7
  Utilizați un transport public ieftin, în New York. În timp ce, desigur, este mai convenabil să luați un taxi oriunde, costurile dvs. de taxi se vor adăuga rapid. În schimb, cumpărați un așa-numit metrocard cu excursii suficiente pentru întreaga dvs. vacanță și săriți în metrou sau luați autobuzul până la destinație. Aflați în prealabil cum să ajungeți la destinație, astfel încât să nu vă pierdeți și să cheltuiți bani pe un taxi pe drumul înapoi și, de asemenea, să înveți să navigați în New York City. De asemenea, puteți explora orașul pe jos, care nu este numai gratuit, ci și un program de fitness perfect.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Step 8
  8
  Vedeți numeroasele atracții și locuri libere pe care orașul le poate oferi pe cel mai scurt traseu. Acestea includ, dar nu se limitează la Times Square, Biblioteca Publică din New York, Central Park, Ground Zero și Rockefeller Center. Locurile menționate mai sus sunt o necesitate absolută pentru orice excursie la New York, mai ales dacă sunteți în oraș mai mult de o zi.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să evitați faimoasele magazine de îmbrăcăminte din New York și magazinele universitare doar pentru că trebuie să vă faceți griji în timp ce vă aflați în vacanță. Chiar și cumpărăturile de ferestre pot fi distractive și puteți chiar merge la magazine și pentru distracție încercați pe haine de designer scumpe și examinați suveniruri scumpe.
 • Imaginea intitulată Vizitați orașul New York pe un buget Pasul 9
  9
  Mănâncă ieftin. Deși unele dintre cele mai bune restaurante din lume se găsesc în Big Apple, nu trebuie să luați masa în fiecare dintre ele și să plătiți factura în retrospectivă. În schimb, ar trebui să încercați cele mai bune din ambele lumi, având un mic dejun delicios, mic și mâncăruri stradale ieftine pentru prânz și să vă bucurați de o masă delicioasă în restaurant seara. Dacă într-adevăr trebuie să economisiți bani, luați în considerare aducerea hranei proprii. Dacă cumpărați un prânz sau sandwich-uri ambalate și gustări în cel mai apropiat supermarket, acesta nu ar trebui să coste mai mult de 10 USD.
  • Așa-numita "Săptămâna Restaurantului din New York City" este un eveniment anual care oferă mese de prânz și cină multi-curs la jumătate de preț. De obicei, Restaurant Week are loc o dată pe săptămână în timpul iernii și o dată pe vară în restaurantele participante. Ambele anotimpuri sunt bine potrivite pentru cost-conștient de a vizita orașul și de avantajul suplimentar de produse alimentare ieftine, în unele dintre cele mai tari restaurante din oraș, veți fi în continuare posibilitatea de a salva mai mulți bani și încă se confruntă cu o mulțime.
 • Imaginea intitulată Vizitați orașul New York pe un buget Pasul 10
  10
  Nu vă ridicați cardul de credit cu fiecare ocazie. Multe dintre suvenirurile tipice din New York sunt de asemenea disponibile în magazine și supermarketuri simple - și mult mai ieftine, precum și îmbrăcăminte, electronică etc.
 • Imaginea intitulată Vizitați orașul New York pe un buget Pasul 11
  11
  Amintiți-vă să vă tratați ocazional. Chiar dacă aveți sau doriți să fiți atenți la bugetul dvs., asta nu înseamnă că trebuie să faceți acest lucru fără toate lucrurile și activitățile costisitoare pe care New York le poate oferi. Bucurați-vă de cel puțin o cină delicioasă într-un restaurant de lux, cumpara una sau două utilaje sau ar tricouri, pe care le puteți obține oriunde altundeva sau mergeți la aceasta atracție pe care le-ar putea să nu se poate vedea atât de repede.
 • Sfaturi

  • Ia feribotul Staten Island. Plimbările sunt complet liber în ambele direcții și aveți aceleași vederi fascinante ale Lower Manhattan, care, ca de bărci turistice scumpe, care conduce Podul Brooklyn, Statuia Libertății și portul Hudson / East River din Manhattan.
  • Nu te comporta și nu te îmbraci ca un turist. Alți oameni vor avea o impresie negativă asupra ta atunci când arăți ca un turist, mai ales adevărații New York-ești. Passe la tine de a merge în același ritm ca și ceilalți oameni, se va evita să se uite și se holbeze și înainte de fiecare mare creștere în sus prin căutarea etc aruncat rucsacul Fanny, Statuia Libertății și pălărie harta în coșul de gunoi.

  avertismente

  • În timp ce unele sferturi din New York City sunt mult mai ieftine în ceea ce privește cazările overnight (cum ar fi Harlem sau Bronx), aceste zone pot fi nesigure sau înfricoșătoare pentru turiști. Dacă doriți să aruncați o privire în jur, verificați aceste cartiere în apropiere de Manhattan.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit