Conducerea metroului din New York City

Prima vizită la New York este un lucru interesant. New York-ii nu sunt ca alții. Cât de prietenoși sunt ei, evită contactul cu ochii, se grăbesc în jur și rareori vorbesc cu străinii. În timpul primei șederi în New York City, probabil veți folosi metroul. Metroul din New York este una dintre cele mai mari rețele de telefonie și una dintre cele câteva care funcționează 24 de ore pe zi.

metodă

 1. 1
  Mergeți la un computer și conectați-vă Site-ul MTA a. Uitați-vă la hartă și găsiți stația de ieșire și destinație. verifica verificați recomandările de service. Reportați un plan de rețea cu dvs.
 2. 2
  Asigurați-vă că vă acoperiți cheltuielile de călătorie. Tarifele actuale sunt de 2.25 USD atunci când se utilizează o "MetroCard Pay Per Ride". Aici plătiți pe ruta condusă.
 3. 3
  Estimați durata călătoriei până la destinație. Verificați harta pentru câte stații se află pe drum. Între stații există timp de conducere de aproximativ 4 minute, plus un timp de transfer de 5-20 minute. Este mai ușor dacă sunteți pe drum cu cel puțin 45 de minute înainte de a fi la destinație. Cele mai lungi distanțe din rețea durează o oră și jumătate.
 4. 4
  Cunoașteți intrările către posturi. Stațiile care sunt întotdeauna deschise au o lumină verde. Ieșirile sau numai intrările temporar deschise au o lumină roșie. Unele intrări se află pe proprietatea privată și nu sunt imediat vizibile.
 5. 5
  Adresați-vă la contorul stației de plecare pentru un plan de linie. Cu o linie de linie în metrou pentru a conduce outet, dar ca un turist. Aproape fiecare vagon are o hartă pe perete. Utilizați planul de linie pentru a vă uita la el și pentru a-l memora acasă.
 6. 6
  Imaginea intitulată Metrocard.jpg
  Cumpărați o cartelă MetroCard la contor sau la automatul de vânzare.
  Toate automatele acceptă carduri EC și de credit, numai cele mai mari acceptă numerar. Prețul minim al unui bilet este de 4,50 USD (2 plimbări). Atunci când încărcarea unui „Pay-Per-Ride Metrocard“ minim este de $ 0.01 și un maxim de $ 80. (Mașinile nu acceptă monede. Pennies sunt acceptate doar la ghișeu.) Pay Per Ride carduri Metro permite innerhlab 2 ore prin transfer liber de la metrou până la autobuz, de la autobuz până la metrou sau de la un autobuz la altul. Dacă încărcați mai mult de 10 $, vei primi un bonus de 7% (10 $ te $ 10,70 pentru 4 călătorii suficiente 20 $ te $ 21.40 pentru 9 plecări suficiente). În funcție de durata sejurului, ar fi mai bine să cumpărați o trecere de 7 zile sau o MetroCard de 30 de zile pentru călătorii nelimitate. Aceste carduri sunt valabile timp de 7 sau 30 de zile de la prima utilizare. Aceste carduri nu pot fi transferate altor persoane. Există, de asemenea, o limită de 18 minute între două utilizări în aceeași sală. MetroCards sunt valabile atât pentru metrou, cât și pentru autobuze, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.
 7. 7
  Pentru un turist este dificil să luați trenul potrivit. Acordați atenție numărului trenului și dacă stația dvs. de destinație este operată în permanență. Metroul NYC este un pic cam complicat deoarece direcțiile sale sunt Uptown / Downtown / Queens / Brooklyn / Bronx / Manhattan. Spre deosebire de Londra sau Paris, în cazul în care direcția este dată de destinație, intrările și platformele din Manhattan cu „Uptown și Bronx / Queens“ sau „Downtown și Brooklyn“ sunt prezentate, uneori, doar „Uptown“ și „Downtown“ când trenurile se termină în Manhattan. Fiți conștienți de faptul dacă vă îndreptați spre Manhattan sau Brooklyn / Bronx / Queens înainte de a merge la stație. Linia 7 se termină la Manhattan Times Square sau Main Street Flushing. Pe linia L, vagoanele afișează fie 8th Avenue Manhattan, fie Brooklyn-Rockaway Parkway.
 8. 8
  O greșeală făcută de mulți turiști este utilizarea unei linii exprese. Trenurile regionale se opresc la fiecare stație, iar trenurile expres expiră unele stații. În plus, liniile expres exprimă, de obicei, traiectoria inferioară. Uneori există linii exprese, dar ele merg într-o singură direcție. Atenție. Uita-te la linia 7 pentru un cerc verde sau diamant roșu pe partea laterală a vagonului. Cercul verde spune că este un tren regional. Diamantul rosu înseamnă un tren expres.
 9. 9


  Înainte de a ajunge în tren, așteptați ca toți oaspeții să coboare mai întâi. Oamenii din New York pot fi foarte supărați dacă te împiedică să-ți dai drumul.
 10. 10
  Dacă purtați un rucsac pe spate, trageți-l și țineți-l în fața dvs. Deci nu deranjezi alți pasageri cu asta.
 11. 11
  Dacă doriți să stați, luați primul loc posibil. Dacă trebuie să stați, puneți toate lucrurile în mașină și nu blocați ușa. Stați lateral și nu în mijloc.
 12. 12
  Evitați cautând alți pasageri direct în ochi prea mult timp. Privirea altor pasageri este văzută ca un semn de agresiune și puteți obține un răspuns agresiv. În plus, persoana pe care o privești poate fi speriată.
 13. 13
  Chiar dacă este bine să cereți îndrumare sau ajutor, este mai bine să nu vorbiți cu străinii. Discuțiile mici din metrou nu sunt neapărat acceptate.
 14. 14
  Dacă aveți din greșeală prea puțini bani, stați alături de mașina MetroCard și căutați bani în buzunar. Acest lucru, și panica pe fața ta, este posibil să te facă un trecător frumos cu banii lipsă. Pentru a cere direct bani, dar nu este binevenit și adesea ignorat.
 15. 15
  Dacă MetroCard-ul dvs. nu poate fi citit, întoarceți-l și trageți-l în moduri diferite. Adresați-vă la contor pentru ajutor. Dacă întrerupătorul nu este ocupat, curățați cu degetul banda magnetică a cardului și încercați din nou. Ori va funcționa sau ar trebui să renunțați și să cumpărați o nouă MetroCard pentru moment, până când puteți vorbi cu un coleg.

Calea rapidă

 1. Dacă sunteți turist, cumpărați o hartă a orașului. Pe aproape toate posturile de metrou sunt listate.
 2. Cumpărați o cartelă MetroCard reîncărcabilă la un automat.
 3. Întrebați un angajat al metroului pentru un plan de linie.
 4. Urmați semnele pentru a ajunge la linia pe care doriți să o luați.

Sfaturi

 • Hop stop este un site bun pentru a cunoaște Linineplan. Verifică și tu onNYturf , care vă arată direct intrările pentru direcțiile respective.
 • Urmăriți-vă manierele. Spune "mulțumesc" și "îmi pare rău". Cele mai multe certuri încep, pentru că cineva nu era politicos.
 • Lăsați scaunul femeilor însărcinate, persoanelor vârstnice sau persoanelor cu handicap.
 • În primul rând, obțineți o MetroCard înainte de a vă gândi să utilizați Metroul.
 • Dacă vă simțiți amenințați de un alt pasager, aveți încredere în instinctele dvs. Mergeți la ultima ușă a mașinii și treceți la următoarea mașină la următoarea oprire. Nu mergeți între vagoane. Acest lucru este interzis și încalcă legea.
 • Zâmbiți și fiți relaxați. Dacă arăți nervos, vei atrage atenția celor răi.
 • Asigurați-vă că aveți toate informațiile despre orbită. Doar pentru că două trenuri se află pe aceeași pistă sau au aceeași culoare, nu înseamnă că este aceeași linie.
 • Dacă aveți un rucsac cu dvs., scoateți-l și țineți-l în mână înainte de a urca pe tren.
 • MEN: Păstrați portofelul în buzunarul din față.
 • Nu vă fie frică să întrebați pe străini despre direcție. Majoritatea New York-elor nu au nici o problemă să-i ajute pe alții. Întrebările nu costă nimic.
 • Încărcați suficienți bani pe cartea dvs. MetroCard în cazul în care trebuie să ajungeți pe un tren greșit și să schimbați trenurile sau biletul costă mai mult decât credeați.
 • Dacă doriți să fiți mai rapid, puteți lua trenul expres și apoi continuați cu metroul normal.
 • MetroCard-urile sunt foarte fragile. Îndoirea, încălzirea sau umezeala le pot deteriora. În cazul în care cardul nu este acceptat de aparat după câteva încercări, mergeți la contorul de bilete și înlocuiți-l.
 • Dacă nu sunteți sigur unde să mergeți, întrebați pe cineva. În general, New York-ele sunt foarte prietenoase și utile.
 • Aveți doar 20 de secunde pentru a ajunge în metrou. Oprirea ușilor este interzisă. Dacă ușa se închide înainte să puteți intra, luați următorul tren.
 • Dacă utilizați scări rulante, rețineți că trebuie să stați la dreapta pentru a lăsa ceilalți la stânga.
 • Femeile: Ține-ți punga îngropată adânc în buzunar sau mai bine ține-o în siguranță în corpul tău.
 • Se recomandă să nu folosiți metroul (în special linia 4/5 și linia L) în timpul orelor de vârf. Doar dacă nu trebuie.
 • Cel mai bine este să cumpărați un bilet de 7 zile (29 USD) dacă faceți 12 sau mai multe călătorii în timpul sejurului. Transferurile de zi nu mai sunt disponibile.
 • Dacă un vagon este gol în orele de vârf, atunci există un motiv. Ar trebui să știi asta.

avertismente

 • Dacă trebuie să vă opriți să căutați ceva în pungă sau să vă legați pantoful, stați pe marginea mulțimii și departe de scări. În caz contrar, este posibil să fiți răniți de trecători.
 • Evitați să priviți la alți pasageri sau să păstrați contactul vizual. Ai putea face o impresie falsă și ai probleme. Fiți întotdeauna prietenoși și vă cereți scuze pentru a marca altcineva.
 • Rețineți că în multe stații există mai multe platforme și intrări pentru trenuri în direcții diferite. Dacă luați intrarea greșită, trebuie să plătiți de două ori. Chiar dacă vă pierdeți postul și trebuie să conduceți înapoi, trebuie să plătiți un al doilea bilet.
 • Dacă trebuie să ajungi la metrou pe timp de noapte, asigurați-vă că sunteți într-o mașină completă. Cel mai bun în vagonul în care conducătorul stă. De cele mai multe ori rămâne în mijloc, uneori în vagonul din față.
 • Puneți mereu niște bani în situații de urgență cu dvs. Aceasta este, în general, o idee bună în orașele mari, chiar dacă nu luați metroul. Orașul este frumos, dar este, de asemenea, un loc cu o rată ridicată a criminalității. Se poate întâmpla să fii jefuit repede. Așadar, păstrați niște bani într-un loc sigur, de ex. în pantof sau sutien.
 • Nu puneți punga pe scaun. Chiar dacă trenul este gol. NYC Transitaufsicht vă va percepe un alt bilet pentru acest lucru. De asemenea, puteți obține o sumă de judecată și o amendă de până la 500 USD.
 • Dacă vă pierdeți, întrebați conducătorul sau personalul de la stații pentru ajutor. Rețineți că posturile mai mici nu au personal. Întrebați un pasager - majoritatea New York-elor sunt prietenoși și fericiți să-i ajute atâta timp cât nu se simt amenințați. Puteți, de asemenea, să părăsiți postul și să întrebați un polițist pentru ajutor.
 • Dacă nu aveți un loc, țineți-vă de balustrade, astfel încât să nu cădeți când trenul începe să se miște. * Intrați întotdeauna pasagerii înainte de a intra.
 • Nu încercați să vă furiți prin bariere. Veți fi prins și trebuie să plătiți penalități de 150 $.
 • Dacă nu sunteți familiarizați cu rețeaua de linii, ar trebui să aruncați o privire bună la planul de traseu într-un loc liniștit sau să îl verificați online pe pagina MTA. Dacă observați NYC ca turist, sunteți o țintă ușoară pentru hoți și alți infractori. În comparație cu un mic oraș cu 200.000 de locuitori, trebuie să observăm și faptul că rata violenței din New York este relativ scăzută.
 • Uită-te la scaun înainte de a sta pe el. Uneori există un motiv pentru care scaunul este vacant. Murdărie sau mult mai nastier.
 • MetroCards sunt magnetice. Păstrați-l departe de dispozitive electronice (telefoane mobile, playere mp3 etc.) sau magneți pentru a evita deteriorarea cardului. Dacă MetroCard dvs. este demagnetizat, mergeți la personalul stației.
 • Păstrați proprietatea dvs. aproape de dvs.
 • Nu te juca în metrou (din tren).
 • Citiți prin regulile de metrou care se desfășoară în fiecare mașină și evitați utilizarea mai multor scaune și nu auziți muzică tare.
 • Mersul pe jos sau în picioare între vagoane este interzisă. Veți fi pedepsiți pentru asta.
 • Țineți revistele cu dvs. Nu deschideți un ziar când trenul este plin. Citiți mai târziu hârtia.

Ce ai nevoie

 • Planul liniei de metrou
 • O MetroCard
 • Mobilitate personală, deoarece în multe stații nu există ascensoare
 • Un calculator
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit