Moș Crăciun Secret

Punctul de gnaw este de a face cumpărăturile de Crăciun mai ușor și de a da darul de cadou celor pe care nu le aveți în mod normal pe lista de Crăciun. Aceasta înseamnă că un grup de oameni își schimbă numele pentru un schimb secret de cadou. Gândiți-vă la următorul eveniment de Crăciun sau învățați instrucțiunile pentru o rundă de joc la care sunteți deja invitat!

metodă

Partea 1
Joacă jocul

Imagine cu titlul Face un secret Santa Step 1
1
Scrieți numele tuturor celor care participă pe o foaie de hârtie! În cazul în care grupul este mai mare, iar oamenii să cunoască reciproc, nu atât de bine, este o idee bună să adăugați câteva caracteristici distinctive, cum ar fi „fan de sex masculin astronomie, 65“ sau „dependenți de Triathlon de sex feminin, 34 de“ oameni să scrie numele lor și să renunțe. În grupuri mai intime, este necesar doar numele persoanei.
 • Imagine cu titlul Face un secret Santa Step 2
  2
  Tăiați numele și aruncați-le într-o pălărie! Următorul pas este să pregătiți numele pentru tragere. Tăiați fiecare nume și pliați-l de unul sau de două ori în mijloc, astfel încât oamenii să nu poată citi, fără ao dezvălui! Apoi puneți toate denumirile pliate într-un castron sau pălărie și amestecați-le puțin, astfel încât numele sunt amestecate!
 • Imagine cu titlul Face un secret Santa Pasul 3
  3
  Setați o limită de preț! Acest lucru se poate face într-o discuție cu întregul grup sau numai de cei care organizează evenimentul. Limita de preț este stabilită astfel încât oamenii să nu încerce să fie ieftini și să scape cu cumpărarea unui cadou pentru câteva euro, în timp ce alții încearcă să se depășească reciproc și să cumpere cadouri foarte scumpe. Alegeți o limită de preț în "mijlocul fericit" pe care îl cunoașteți toată lumea din grup vă poate permite! Este mai bine să previi decât să pisoi și să alegi o gamă mai mică de preț decât să alegi ceva prea mare pentru care unii oameni nu au destui bani.
 • Imagine cu denumirea Face un secret Santa Step 4
  4
  Trageți numele! Du-te prin grup și dă tuturor posibilitatea de a trage un nume aleatoriu din pălărie! Păstrați numele pliate și ascunse până când toată lumea a tras! În acest moment, orice persoană poate să-și privească numele, atâta timp cât acestea sunt atente și nu spun cine au sau să-și arate hârtiile altora.
 • Imagine cu titlul Face un secret Santa Step 5
  5
  Setați o zi a cadoului! Următorul pas este ca toți să meargă și să cumpere un cadou pentru persoana (în intervalul de prețuri) al cărui nume și-a scos-o din pălărie. În mod obișnuit, există o a doua adunare în care toți membrii echipei gnome își schimbă darurile și dezvăluie numele al cărui nume au avut tot timpul. Discutați cu membrii grupului și alegeți o dată și o oră cu câteva zile înainte, unde toată lumea se poate întâlni și își poate schimba darurile!
 • Imagine cu titlul Face un secret Santa Step 6
  6
  Cumpărați un cadou! Du-te cu capul și cumpărați darul perfect pentru ea! Încercați să o personalizați și să evitați să alegeți un cadou standard, cum ar fi o cană de cafea sau o pungă de dulciuri! Aveți grijă să respectați limita de preț, în caz contrar, darul dvs. poate fi jenant pentru destinatarul dvs. pentru că a fost atât de ieftin sau atât de scump!
 • Imagine cu titlul Face un secret Santa Step 7


  7
  Schimbați cadouri! Dacă toată lumea din grup le-a cumpărat darul și te întâlnești din nou, poți începe cu darul. Așteptați până când toată lumea este acolo și păstrați-vă receptorul secret până când acesta spune "Du-te!" și începeți să faceți schimb de cadouri! În acest moment, căutați persoana care aparține numelui pe care l-ați desenat și dezvăluiți-vă darul! Nu uitați că primiți și un cadou, deci fiți recunoscători și politicoși atunci când primiți darul (chiar dacă într-adevăr nu vă place ceea ce aveți)!
 • Partea 2
  Alegeți darul potrivit

  Imagine cu titlul Face un secret Santa Step 8
  1
  Păstrează-l potrivit! Cadouri de distracție sunt uneori amuzante, iar adulții pot fi bine pentru prietenii apropiați, dar, în general, ar trebui să alegeți cadouri care nu sunt considerate inadecvate pentru o afacere de grup. Păstrați-vă darurile în afara serviciului și salvați cadouri private mai riscante în afara Elfilor!
 • Imagine cu denumirea Face un secret Santa Pasul 9
  2
  Evitați alcoolul! Dacă gobblingul dvs. nu se întâmplă la o degustare de vin, nu trebuie să vă așteptați ca destinatarul cadou să aprecieze o sticlă de vin la fel de mult ca dumneavoastră sau oricine altcineva. Mai ales la petreceri, dăruirea de alcool poate fi jenantă dacă destinatarul nu bea alcool sau doar se îmbată. Dacă destinatarul dvs. este alcoolic, încercați să alegeți un cadou potrivit, mai degrabă decât alcool în sine (cum ar fi amulete de vin sau un titular de bere)!
 • Imagine cu denumirea Face un Secret Santa Pasul 10
  3
  Cumpăra ceva practic! Dacă nu sunteți sigur ce să aduceți persoanei, jucați-vă în siguranță și alegeți ceva care este practic și util! În felul acesta va beneficia cel puțin dacă nu este ceva ce dorește. Luați în considerare decorațiunile de Crăciun, ustensilele de bucătărie sau o carte bună într-un gen care vă interesează!
 • Imagine cu titlul Face un Secret Santa Pasul 11
  4
  Cumpărați ceva special! Dacă puteți, cercetați ceva despre destinatarul dvs. pentru a alege un cadou care este cu adevărat adaptat pentru el! Întrebați-vă în jur, uitați-vă la profilul său de lucru sau la mass-media socială, sau întreabă-l cu desăvârșire ceva! El va aprecia timpul și efortul pe care l-ați investit în alegerea unui cadou special conceput pentru el.
 • Imagine cu titlul Face un secret Santa Step 12
  5
  Luați în considerare să faceți un cadou singur! Dacă sunteți tipul creativ, un cadou gustos de casă va arăta personal și semnificativ. Luați în considerare interesele destinatarului dvs. atunci când faceți cadou pentru el, în loc să bateți doar câteva schițe împreună și să apară ieftin! Există o mare diferență între a face ceva creativ și de consumatoare de timp, și de a face ceva ieftin și leneș pentru că ai uitat să cumperi ceva.
 • Sfaturi

  • Dacă vă desenați propriul nume, aruncați-l înapoi și trageți-l din nou!
  • Asigurați-vă că toți cei care participă la eveniment (adică să fie prezenți fizic) în care sunt prezentate darurile au numele lor în castron!
  • Asigurați-vă că ați desenat doar unul (1) nume!
  • Elfii sunt de asemenea numiți Julklab în unele zone.
  • Nu cumpărați nimic personal cum ar fi parfum, machiaj, deodorant sau alimente, fiecare are un gust diferit.

  avertismente

  • Persoana pe care o cumpați nu ar trebui să știe absolut că le-ai tras până când va avea loc eventuala dispariție.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit