Fii un bun asistent personal

Acest articol descrie abilitățile și caracteristicile care trebuie dezvoltate pentru a fi un bun asistent personal. Utilizați acest articol ca o listă de verificare pentru a evidenția zonele care necesită dezvoltare. Cele mai bune posturi pentru un asistent personal oferă un salariu bun, dar pentru a ajunge în partea de sus a asistenților personali necesită o serie de competențe și competențe. Profesionalismul și confidențialitatea sunt semnele unui bun asistent personal. Agențiile de recrutare pentru cei mai buni asistenți personali așteaptă ca asistentul personal să fie organizat, eficient, auto-motivat și inteligent.

metodă

Imagine cu titlul Fii un bun asistent personal Pasul 1
1
Dezvoltarea abilităților interpersonale bune - un bun asistent personal nu poate fi pus în aplicare sub presiune. Ea este calmă și poate reacționa rapid. Capacitatea de a lucra bine cu ceilalți, în special cu cei cu personalități dificile, este crucială, deoarece asistenții personali de vârf lucrează cu directorii executivi în medii extrem de stresante.
 • Imagine cu titlul Fii un bun asistent personal Pasul 2
  2
  Dezvoltați abilități bune de comunicare. Ele reprezintă primul punct de contact pentru clienți și clienți, astfel încât asistenții personali trebuie să poată comunica verbal într-un mod plăcut, dar profesional. Abilitatea de a influența alte persoane este, de asemenea, importantă, deoarece asistenții personali trebuie să negocieze cu ceilalți pentru timp și resurse. Sunt necesare abilități bune de comunicare scrisă, deoarece asistenții personali răspund adeseori la corespondență în numele șefului și uneori scriu rapoarte și rezumate.
 • Imagine cu titlul Fii un bun asistent personal Pasul 3
  3


  Dezvoltarea abilităților IT bune - este de așteptat ca un bun asistent personal să aibă următoarele abilități IT: Microsoft Word (avansat), Microsoft Excel (intermediar), Microsoft PowerPoint (avansat) și cunoștințe solide într-un pachet de e-mail cum ar fi Microsoft Outlook, Lotus Notes sau Eudora. Este benefic să aveți o bună înțelegere a software-ului bazei de date, cum ar fi Microsoft Access și a unor cunoștințe în Microsoft Project.
 • Imagine cu titlul Fii un bun asistent personal Pasul 4
  4
  Dezvoltarea abilităților de internet bune - asistenții personali ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de internet, deoarece ar putea fi nevoiți să efectueze cercetări sau să îndeplinească sarcini care necesită cunoștințe bune pe internet. O bună înțelegere a comerțului electronic este cu siguranță un plus. O înțelegere a marketingului pe Internet și a comportamentului motoarelor de căutare permite asistenților personali să acorde mai multă valoare rolului lor și să ofere șefului lor cel mai bun sprijin posibil.
 • Imagine cu titlul Fii un bun asistent personal Pasul 5
  5
  Dezvoltați un interes în tehnologia de birou - în societatea avansată tehnologic, este important astăzi că asistenții personali au o bună înțelegere a noilor tehnologii. Asistenții personali ar trebui să fie cu cele mai recente gadget-uri de birou și cele mai recente tehnologii de birou până la data, așa cum se așteaptă de la ei că ei știu cum să se stabilească copiator în birou, și că ei cunosc caracteristicile BlackBerrys de șeful ei. Un bun asistent personal sugerează schimbări în tehnologie de birou pentru a crește eficiența. Ea face cercetările necesare pentru a înțelege modul în care implementarea noilor tehnologii este rentabilă pentru companie.
 • Imagine cu titlul Fii un bun asistent personal Pasul 6
  6
  Dezvoltați abilitățile necesare pentru: monitoriza și e-mailurile de șeful în numele său la locul de muncă antworten-, în numele șefului la delegieren- calendarul electronic al sefului la ședințele vorzubereiten- de rezervă verwalten- Dictare notițe aufzunehmen- pentru întâlniri, gestiona, și în jurul valorii de a scrie protocoale de a organiza evenimente și verwalten- aranjamentele de călătorie complicate pentru a lemnos planuri de călătorie complexe vorzubereiten- un buget pentru verwalten- ca reprezentant al șefului de evenimente / reuniuni teilzunehmen- corespondenta, rapoarte, buletine de știri și rezumate în jurul pentru a scrie site-uri intranet și web trebuie să fie actualizat un sistem de evidență eficient pentru a tipări rapid și precis documentele - a procura echipamente de birou - a gestiona proiecte și a monitoriza angajații.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit