De la aeroportul din San Francisco se ajunge la centrul orașului

Aeroportul Internațional San Francisco (SFO) este unul dintre principalele hub-uri ale liniilor aeriene din Coasta de Vest. Ca și aeroporturile multor orașe mari, SFO este situat în afara orașului într-o suburbie numită San Bruno. Există o serie de modalități de a conduce aproximativ 21 km între SFO și centrul orașului San Francisco. Puteți face acest lucru cu taxiul, trenul suburban sau autobuzul. Acest articol vă va arăta cum să ajungeți la centrul orașului San Francisco de la aeroport.


metodă

Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 1
1
Ieșiți din avion și colectați-vă bagajele din portbagaj.
 • Imagine de la Aeroportul San Francisco la Downtown Pasul 2
  2
  Alegeți metoda preferată de transport în San Francisco. Tren, taxi, autobuz sau masina. Taxiul și trenul sunt probabil cele mai rapide opțiuni din San Francisco.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 3
  3
  Verificați în ce terminal sunteți în prezent. Stația BART este situată în terminalul internațional. Dacă ajungeți dintr-o destinație internațională, ieșiți din zona vamală și luați escalatorul la nivelul de plecare. Continuați direct pe același nivel spre numeroasele expoziții de artă. Când le vedeți, virați la stânga și continuați până ajungeți la BART Station.
  • Dacă ați ajuns la terminalele interne 1, 2 sau 3, atunci puteți merge pe jos. Urmați semnele spre sud, care vă vor duce la terminalul internațional și la stația BART. Terminalul 3 este la doar o scurtă plimbare de gara BART.
  • Dacă ajungeți la terminalele interne, puteți lua și "trenul aerian" pentru a ajunge la stația BART. După ce vă ridicați bagajele, luați escalatorul în sus și îndreptați-vă spre semnul trenului aerian. Aceasta vă duce la o altă scară rulantă și la Aerul de tren care este situat deasupra etajelor aeroportului și conexiunile terminalelor. Trenul aerian este gratuit, spre deosebire de BART. Luați linia roșie în locul liniei albastre. Când ajungeți la Terminalul Internațional de la stația Garage G / BART, luați escalatorul în jos și intrați pe trenul BART. De la celelalte terminale, trenul de aer durează aproximativ 1-3 minute pentru a ajunge la stația BART.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 4
  4
  Cumpărați biletul. Un bilet simplu BART către centrul orașului San Francisco costă 8,10 USD (5,6 euro, 5 lire sterline). Alternativ, puteți cumpăra un bilet pentru 16,20 RON (£ 11,2, £ 10), dacă știți că veți călători și înapoi pe aeroportul BART. Păstrați-le cu dvs. pentru reutilizare până la sfârșitul șederii dvs. în San Francisco. Mașinile automate de bilete acceptă dolari americani, carduri de credit și de debit. Există două zone în care puteți cumpăra bilete la tren.
  • Dacă veniți de la intrarea în terminalul internațional, va trebui să cumpărați un bilet BART înainte de a intra în stația BART. La dreapta și la stânga există mașini de bilete unde puteți cumpăra un mic bilet, pe care trebuie să-l introduceți în turnicheți.
  • Dacă veniți din Trenul Air, atunci cumpărați un bilet de îndată ce părăsiți trenul la etajul superior. Există mașini de bilete în mijlocul podelei. Trebuie să aveți un bilet valabil pentru a părăsi BART și a lua scara rulantă în jos.
  • Copii sub 4 ani pot călători gratuit pe trenurile BART din San Francisco.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 5
  5
  Introduceți biletul în fereastra de bilete. Va ieși din mașină din nou. Luați biletul și păstrați-l cu tine, deoarece trebuie să-l introduceți și în fereastra de bilete atunci când plecați în centrul orașului San Francisco.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 6
  6
  Urcați trenul BART sau așteptați sosirea acestuia. Trenurile BART ajung aproximativ la fiecare 15 minute. Puneți bagajele lângă dvs., unde nu blochează coridorul și îl aveți în ochi.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 7
  7
  Conduceți aproximativ 30 de minute cu trenul.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 8
  8
  Lăsați trenul la destinație în centrul orașului. Aveți câteva opțiuni. Puteți ajunge la stația Civic Center, care este aproape de Primărie și de United National Plaza. Poți să te duci la Stația Powell Street. Acesta este aproape de Union Square și multe populare hoteluri și afaceri din San Francisco. Puteți ajunge pe strada Montgomery, lângă cartierul financiar sau la stația Embarcadero, lângă Golful San Francisco.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 9
  9
  Continuați călătoria spre destinație.
 • Metoda 1
  Prin taxi

  Imaginea intitulată Călătorie de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 10
  1
  Exit Terminal 1,2,3 sau terminalul internațional la nivelul sosirilor. Acesta este cel mai probabil nivelul la care vă aflați când vă ridicați bagajele. La fiecare terminal se află un clasament de taxi.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 11
  2
  Găsiți expeditorul de taxi și așteptați-l pentru a obține următorul taxi disponibil.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 12
  3
  Încărcați bagajele în taxi. Șoferul te va ajuta probabil cu asta.
 • Imagine intitulată Călătoria de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 13
  4
  Dați șoferului destinația dvs. în centrul orașului San Francisco.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 14
  5
  În momentul în care ajungeți la destinație, călătoria durează aproximativ 25-35 de minute.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 15
  6


  Plătește șoferul de taxi. Călătoria va costa aproximativ 40 $ (28 £, 25 £). Acestea includ taxa de intrare, kilometrajul, comisioanele suplimentare de aeroport, timpul de așteptare și răsturnarea. Pentru călătorii cu taxiuri în San Francisco, un vârf de aproximativ 10% este comun.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la aeroportul din San Francisco până la Downtown 16
  7
  Descărcați bagajele și continuați călătoria spre destinația dvs. în centrul orașului San Francisco.
 • Metoda 2
  Cu autobuzul

  Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul San Francisco până la Downtown Pasul 17
  1
  Găsiți nivelul de plecare al terminalului. Dacă tocmai ați ajuns, este posibil să fie nevoie să luați o scară rulantă sau să ridicați un etaj în jos de la nivelul sosirilor.
 • Imagine cu titlul Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 18
  2
  Lăsați aeroportul la nivelul de plecare.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul San Francisco până la Downtown Pasul 19
  3
  Găsiți semnul pentru Vans / navetă partajate. Traversați prima bandă de trafic de pe intersecție. Găsește dispecerul cu autobuzul. Dacă ați rezervat un transfer de transfer în avans, dați-i aceste informații și vă va îndruma în direcția companiei dvs. rezervate. Dacă nu, vă va îndruma către cel mai apropiat autobuz de transfer disponibil.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul San Francisco până la Downtown 20
  4
  Spuneți șoferului destinația dvs. El vă va adăuga pe traseul lui. Luați bagajele încărcate de șofer în portbagaj și intrați în furcă. Multe companii de transport așteaptă până când au un transportor complet cu opt persoane.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la aeroportul din San Francisco până la Downtown 21
  5
  Conduceți camioneta până când șoferul ajunge la destinație. Călătoria poate dura mai mult decât un taxi, deoarece șoferul lasă mulți oameni la destinație.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 22
  6
  Plătiți conducătorul auto după descărcarea bagajelor. Autobuzele cu autobuzul costă între 13 și 25 de dolari (9-17 euro, 8-16 lire sterline). Dacă sunteți într-un grup mai mare, atunci există de obicei o reducere. Dacă șoferul a fost de ajutor, atunci este obișnuit să-l vârf 10 la sută pe tarif.
 • Metoda 3
  Cu mașina

  Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul San Francisco până la Downtown Pasul 23
  1
  Urcați pe linia albastră a trenului de aer până când ajungeți la stația de închirieri auto.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la aeroportul din San Francisco până la Downtown Step 24
  2
  Închirierea unei mașini. Costul depinde de cât timp doriți să închiriați mașina.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul San Francisco până la Downtown Pasul 25
  3
  Lăsați aeroportul să se îndrepte spre vest, virați la dreapta. Ia rampa pe US-101 N.
 • Imaginea intitulată Călătorie de la Aeroportul din San Francisco până la Downtown Pasul 26
  4
  Urmați US-101 North până când vedeți ieșirea Octavia / Fell. Ia această ieșire și întoarce-te spre Market Street când pleci de pe autostradă. Urmați strada de est a pieței până ajungeți la destinația dvs. în centrul orașului.
 • Metoda 4
  Cu Wingz

  Ia-ți călătoria privată și personalizată de la SFO în orice locație din San Francisco pentru un preț garantat de 35 $ fix:

  1. 1
   Planificarea călătoriei Wingz de la aeroport durează doar câteva secunde. Postați-l Wingz sau cu ajutorul aplicației Wingz (App Store / Magazin Android).
  2. 2
   Veți primi confirmarea cu datele de contact ale conducătorului auto Wingz. Șoferul va urmări starea zborului dvs. pentru a vă asigura că vă preia la timp.
  3. 3
   După aterizare, scrieți un SMS conducătorului auto pentru a determina o locație de preluare la nivelul de plecare. Amintiți-vă să vă colectați bagajele.

  4. Imagine Wingz cea mai bună alternativă la taxiuri și transferuri.JPG
   4
   Șoferul Wingz vă va aștepta la marginea drumului. Relaxați-vă și bucurați-vă de plimbare.

  Sfaturi

  • De asemenea, puteți să cumpărați un bilet BART sau Clipper online înainte de călătorie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit