Trimiteți un plic auto-adresat și ștampilat

O „pentru a te adresat și plic timbrat“ este ceva care companiile și organizațiile să-l utilizați, în cazul în care acestea sunt într-adevăr dispuși să trimită ceva ce (sau trimite înapoi), dar se așteaptă de la tine pe care le abnimmst le toate costurile poștale. Deci, dacă doriți să introduceți un concurs, să solicitați informații sau să trimiteți un manuscris, este puțin probabil să aveți nevoie de un asemenea plic. În cele din urmă, înseamnă că trebuie să terminați două plicuri: un plic de întoarcere și un plic mai mare. Apoi trimiteți acest "pachet". Pentru a evita confuzia inutilă, vom apela receptorul căruia îi adresați plicul mare.

metodă

Partea 1
Pregătiți plicul de întoarcere

Imaginea in title Trimite către S.A.S.E. (Plicul ștampilat cu autoadresare) Pasul 1
1
Găsiți două plicuri potrivite, dintre care unul ar trebui să fie puțin mai mare decât celălalt. Dacă nu doriți să trimiteți o mulțime de documente sau un manuscris, sunt suficiente plicuri obișnuite. Trebuie doar să vă asigurați că ambele plicuri sunt suficient de mari pentru ceea ce doriți să trimiteți și să primiți. Destinatarul va furniza deja aceste informații dacă are nevoie de o anumită dimensiune minimă pentru a vă trimite materialul solicitat.
 • Uită-te în jurul magazinului, la oficiul poștal sau în comerțul cu papetărie pentru plicuri potrivite. Permiteți-mi să ghicesc care sunt cele mai bune plicuri pentru tine.
 • Imaginea intitulată Trimiteți la S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 2
  2
  Scrieți adresa poștală pe primul plic. Acesta este cel care va fi trimis mai târziu, deci trebuie să vă scrieți adresa. Asigurați-vă că nu-l lipiți de obicei! Aceasta este ceea ce va face beneficiarul după ce a pus tot ce vrea să trimiteți sau să trimiteți înapoi în plic.
 • Imaginea in title Trimite către S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 3
  3
  Puneți suficient poștale pe plic. Fie că destinatarul ar fi trebuit să precizeze cât de mult are nevoie de transport maritim sau trebuie să întrebați direct la oficiul poștal.
 • Dacă plicul dvs. merge în străinătate, desigur, trebuie să luați în calcul costurile corespunzătoare. În plus, nu puteți folosi doar aceleași ștampile, dar trebuie să obțineți unele din țara destinatarului!
 • Partea 2
  Pregătiți cel de-al doilea plic mai mare

  Imaginea in title Trimite către S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 4
  1
  Scrieți adresa destinatarului pe al doilea plic. Aici plasați plicul mai mic, adresat destinatarului obține să renunțe.
 • Imaginea in title Trimite către S.A.S.E. (Plicul ștampilat cu autoadresare) Pasul 5
  2
  Vă scrieți adresa dvs. pe acest plic ca adresă a expeditorului. Este important să le scrieți pe acestea, astfel încât plicul să revină la dvs., în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut, cum ar fi poștale nu este suficient.


 • Imaginea in title Trimite către S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 6
  3
  Urmați poșta cerută pe plic. Cât de mult aveți nevoie depinde de mărimea și greutatea transportului.
 • Dacă nu sunteți sigur de francare, personalul de la oficiul poștal local vă poate ajuta cu siguranță.
 • Dacă trimiteți scrisoarea dvs. din străinătate, cereți poșta corespunzătoare la oficiul poștal.
 • Partea 3
  Trimiteți plicul

  Imaginea intitulată Trimiteți la S.A.S.E. (Plicul ștampilat cu autoadresare) Pasul 7
  1
  Puneți plicul mai mic în cel mai mare. După ce ați ștampilat ambele plicuri suficient, cel mai mic dintre ele este ștampilat și adresat plicului din spate. Aceasta aparține în cea mai mare, adresată plicului destinatarului. Apoi, trebuie doar să lipiți plicul mai mare și să îl trimiteți.
  • Dacă utilizați două plicuri de aceeași dimensiune, puteți împături plicul ștampilat în mijloc înainte de al pune în celălalt plic.
  • Puteți scrie un mesaj scurt destinatarului și închideți plicul. În anumite circumstanțe, destinatarul chiar dorește acest lucru în mod expres, deoarece, de exemplu, are nevoie de informații suplimentare de la dvs.
 • Imaginea in title Trimite către S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 8
  2
  Trimiteți plicul. Acum că aveți totul perfect pregătit, puteți să trimiteți plicul tău stampilat, așa cum ați face cu orice altă literă. Pur și simplu lăsați-l în cea mai apropiată cutie poștală sau dați-i direct la un oficiu poștal dacă aveți întrebări.
 • Imaginea intitulată Trimiteți la S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 9
  3
  Așteptați răspunsul dvs. În funcție de ce este vorba, s-ar putea să dureze câteva săptămâni pentru a auzi de la receptor. În Germania, scrisorile sunt adesea livrate în următoarea zi lucrătoare, dar destinatarul trebuie, de asemenea, să proceseze cererea dvs. și să vă trimită materialul înapoi. Dacă destinatarul este în străinătate, poate dura mai mult.
 • Sfaturi

  • Nu uitați să recunoașteți plicul mic. Acesta este detaliul care te poate strecura prin prima dată.
  • Rețineți că poșta este mai ieftină dacă utilizați plicuri mai mici. Deci, alegeți plicuri care sunt destul de mari în loc să folosească copii inutile mari - cu excepția cazului în care se referă la documente oficiale importante care nu ar trebui să fie incluse, de exemplu.

  avertisment

  • Dacă plicul conține mai mult decât plicul din spate și o notă mică, poștalul normal nu va fi suficient. Adresați-vă oficiului poștal cât de mult poștale trebuie să puneți pe plic pentru conținutul pe care îl doriți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit