Lumini de Crăciun se aprinde în sincronizare cu muzica

Probabil ați văzut deja videoclipuri în care lumini de Crăciun

au fost sincronizate cu muzica. Singurul dintre cele mai vizionate videoclipuri YouTube din toate timpurile - stilul "Gangnam Style" al lui PSY - a făcut chiar și un spectacol fantastic de lumini de Crăciun care clipesc sincron. Dacă doriți ca propriile lumini să lumineze melodia melodiei preferate, trebuie să faceți un plan și să obțineți echipamentul de care aveți nevoie. Astfel, veți fi siguri să vă impresionați prietenii și să faceți un spectacol orbitor. Veți avea nevoie de mult timp, lumini și unelte pentru a scoate lumina. Dar efortul va fi cu siguranță meritat și rezultatul final va fi fantastic.

metodă

Imagine cu titlul Asigurați-vă lumini de Crăciun Flash pentru muzică Pasul 1
1
Determinați cât de mari ar trebui să fie luminile dvs. Puteți să luminați lumina deasupra casei dvs., în interior sau în exterior, sau să selectați anumite locuri în casă și în curtea din față. Ar trebui să țineți cont de următoarele lucruri în planul luminii:
 • Un canal este o unitate luminoasă care poate fi controlată individual. Astfel, de ex. un tufiș din curtea din față va fi un canal dacă o veți alătura unui șir de lămpi.
 • Toate luminile dintr-un canal funcționează ca o singură unitate. Din păcate, nu puteți bloca un singur bec.
 • 32 până la 64 de canale este o mărime bună pentru a începe cu dacă nu ați programat niciodată lumini pentru muzică înainte. Dacă utilizați doar un pic mai mult, regreti cu siguranță ziua în care v-ați decis să înceapă acest proiect (sau a doua zi a adus la soția ta să facă acest lucru).
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă lumini de Crăciun Flash pentru muzică Pasul 2
  2
  Eliberați-vă oferta. Cel mai bun moment pentru a cumpăra lumini de Crăciun este ziua de Crăciun. Adesea puteți găsi lumini de zână, care în mod normal costă 2 €, pentru 0,50 €. Check out Wal-Mart, Target, Lowe, Home Depot, K-Mart și alte magazine pentru cele mai bune chilipiruri. Și folosiți internetul pentru vânătoarea de prețuri.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash la muzică Pasul 3
  3
  Obțineți un sistem de control. Aveți nevoie de un hardware pe care să îl puteți conecta la computer. Puteți cumpăra un sistem complet construit, asamblați un kit sau un sistem complet pentru dvs.
  • Un sistem complet construit funcționează de îndată ce îl scoateți din cutie. Vă costă 20-25 € pe canal. Puteți cumpăra un sistem complet construit online. Alegeți această opțiune dacă nu doriți să efectuați lucrări electrice (inclusiv sudarea) sau aveți cea mai mică idee de unde să începeți.
  • Un kit este un pic mai practic. Puteți obține de la 15 € pe canal. Dar este aproape la fel ca un sistem complet construit fără carcasă. Deoarece este foarte ușor să montați o placă electronică într-o incintă, aceasta poate fi o opțiune bună dacă doriți să economisiți niște bani. Unii vânzători vinde tot ce aveți nevoie pentru a construi un sistem de control, inclusiv placa de circuit goală și componente. Dacă sunteți gata să faceți niște sudură, ar trebui să vă gândiți la asta.
  • Un sistem de îmbunătățire a locuinței costă aproximativ 5 € în sus pe canal. Prețul depinde de cât de mult îl faci singur. Un sistem include un controler care schimbă informații cu computerul și relee fără contacte (SSR) care de fapt pornesc lumina. Puteți cumpăra SSR-uri sau le puteți face singur. Cu un sistem DIY, vă petreceți mult timp făcând componentele computerului. Dar costurile pe care le puteți salva merită efortul. Aveți, de asemenea, opțiunea de a vă personaliza hardware-ul pentru a vă satisface nevoile, făcându-l ușor de reparat în caz de probleme.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash la muzică Pasul 4
  4
  Obțineți ajutor. Acesta poate fi un proiect foarte mare și complicat. Și de multe ori poate părea copleșitoare când tocmai ați început. Obțineți ajutor de la prietenii sau membrii familiei interesați sau vă puteți înscrie la unul dintre forumurile listate mai jos.
  • În funcție de gradul de dificultate, trebuie să vă acordați timp de 2 până la 6 luni de pregătire înainte de a vă putea aștepta ca luminile să fie pe deplin operaționale. Poate că sună mult timp. Dar vei avea nevoie de ea.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash pentru muzică Pasul 5
  5
  Obțineți software. Pentru techie, există software care vă ajută să programați luminile. Există, de asemenea, software gratuit pentru DIY (vezi secțiunea legăturilor). Dacă sunteți mai tehnic-savvy și dornici, ați putea dori să codificați manual un program în unele limbi de programare majore. Cu toate acestea, trebuie să știți că nu puteți utiliza această opțiune pentru produsele preinstalate, deoarece majoritatea jurnalelor lor provin din surse nesalvate.
  • Software-ul pe care le alegeți este cântecul pe care doriți să le sincronizați luminile, practic în segmente foarte scurte (.10 secunde) pauză, astfel încât să puteți programa fiecare lumini de canal pentru a porni, oprit, reglarea intensității luminoase, intermitent sau pâlpâitoare. Există, în esență, trei software-uri posibile în comerț.
   • Light-O-Rama este un furnizor de spectacole de lumină care sunt cele mai bune pentru dezvoltarea rezidențială. Cu toate acestea, sistemul este relativ complex și poate dura până la patru ore pe minut pentru a programa 32-48 canale.
   • Lumini animate este mai scumpă, dar mai ușor de programat. Oamenii care conduc niște showuri de iluminat la domiciliu și majoritatea proprietarilor de afaceri aleg Animație de iluminat.
   • D-Lights este cel de-al doilea software cel mai accesibil din toate cele disponibile. Cu toate acestea, trebuie să aveți cunoștință și să cunoașteți sistemele de control și ingineria electrică.
   • Hinkle`s Sequencer de iluminare este de fapt un software gratuit care este simplu, dar puternic în becuri, LED-uri și LED-uri RGB.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash la muzică Pasul 6
  6
  Proiectați designul pentru lumina dvs. Creați designul pentru exterior al spectacolului. Elementele utilizate în mod obișnuit includ:
  • Mini-lumini sau luminile net sunt bune pentru zona de gradina.
  • Iciclele sau luminile din seria C sunt bune pentru acoperiș.
  • Mini copaci sunt de 60 până la 90 de cm copaci înalți, adesea făcuți din cuști de tomate învelite în lumini monocrome sau multicolore. Acestea sunt aranjate într-un rând sau într-un triunghi și sunt foarte utile pentru o lumină luminoasă.
  • Un Mega Tree constă, de obicei, dintr-un pol larg cu lămpi care se extind de sus în jos într-un inel mare. Acestea sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru animarea luminilor.
  • Plasă de sârmă sunt cadre metalice la care sunt atașate lămpi.
  • Formele de suflare sunt corpuri ușoare din plastic sub formă de ren, Moș Crăciun etc. Acestea sunt de obicei distribuite în curtea din față sau în curte.
  • Farurile C9 sunt becuri colorate, colorate care sunt folosite de obicei pentru a încadra curtea din față sau curtea.


 • Imaginea intitulă Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash la muzică Pasul 7
  7
  Programați-vă lumina. Acum ajungem la partea consumatoare de timp! Decideți cu privire la muzica pe care doriți să vă sincronizați luminile și începeți să programați grila de timp. Nu faceți totul imediat. Acest proiect va dura cu siguranță câteva luni, în funcție de lungimea luminii și numărul de canale. Cât de variată este programarea emisiunii dvs. depinde de programul software utilizat.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash pentru muzică Pasul 8
  8
  Asigurați-vă că ați auzit. Utilizați o metodă care creează un sunet spectaculos, dar încă aduce pace în inimile tuturor ascultătorilor. Vorbitorii care joacă aceeasi muzică tot timpul pot face pe vecinii tăi nebuni. Prin urmare, în majoritatea cazurilor trebuie să trimiteți o frecvență FM. Consultați secțiunea Avertismente din partea de jos a acestei pagini pentru acest subiect.
  • Informează-ți pe vecinii despre planul tău de a crea o lumină animată. Este important să aveți vecinii de partea dvs. dacă doriți ca lumina dvs. să dureze suficient timp pentru a le arăta altora.
  • Alegeți o singură emisiune la oră, o dată sau de două ori pe noapte. În cazul în care vecinii știu că spectacolul durează doar trei minute și arată de 20 și 21 pm în fiecare noapte, ei vor avea cu siguranță mai multă înțelegere decât în ​​cazul în care sunt bombardate în mod regulat de 18 la 21h cu ea.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash pentru muzică Pasul 9
  9
  Măriți puterea. Asigurați-vă că aveți suficientă energie pentru a vă lăsa luminile afară. Un șir normal de lumină de mini lumini, de ex. consumă aproximativ 1/3 amp. În ceea ce privește consumul de energie, factura de energie electrică va fi mai mică dacă vă controlați spectacol de lumină cu computerul decât cu lumini nemișcate, ca nu toate luminile sunt aprinse în același timp. Consultați secțiunea Avertismente la sfârșit.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash la muzică Pasul 10
  10
  Faceți publicitate pentru luminile dvs. de lumină. Puneți un semn în grădina dvs. Creați un site web. Obțineți lista pe o pagină de prezentare ușoară pe Internet. Spune-le prietenilor tăi despre asta. Toate eforturile astea nu vor fi de folos dacă nimeni nu vine să vadă lumina voastră. Nu exagerați, dar asigurați-vă că oamenii știu despre asta.
  • Informați vecinii că vă promovați spectacolul. Ei vor fi mult mai receptivi atunci când știu despre planul tău de a atrage atenția asupra cartierului.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash la muzică Pasul 11
  11
  Realizați lucrări de întreținere. Du-te în afara dimineții și verifică-ți lumina. Reparați sau înlocuiți lămpile defecte sau deteriorarea cauzată de vreme sau de rătăcire. Asigurați-vă că totul funcționează pentru spectacol seara.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă lumina de Crăciun Flash la muzică Pasul 12
  12
  Efectuat.
 • Sfaturi

  • Utilizați timpul cu înțelepciune. Acesta este un proiect mare. Deci, nu trebuie să vă îndepărtați de a cere ajutor sau de a încerca să lucrați mai eficient. Aveți timp pentru a verifica luminile și asigurați-vă că nu există pericol de incendiu!
  • Obțineți ajutor de la persoane care înțeleg ceva despre electronică. Poate că există un expert în cartierul tău. Cine știe?
  • Înscrieți-vă pentru forumuri de lumini de Crăciun. Acesta este modul în care alții vă pot ajuta și puteți ajuta pe ceilalți.
  • Discutați cu vecinii, poliția și asociația proprietarilor de case despre posibilele probleme cu fluxul de trafic, zgomotul etc. Este mult mai ușor să prevenim probleme decât să corectăm greșelile mai târziu. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că vecinii dumneavoastră înțeleg că apar probleme putea, nu ca acestea să apară voință. Oamenii trebuie să știe la ce să se aștepte. Nu trebuie să subliniezi prea mult acest lucru. În caz contrar, vecinii tăi s-ar putea bloca cu proiectul tău înainte să începi!
  • FPGA-urile sunt controale fantastice pe care le puteți personaliza la nevoile dvs. și conectați-vă între o conexiune RS232 la un PC și o cartelă releu pentru luminile. Modelul de intrare Spartan 3e Xilinx costă în jur de 150 €.

  avertismente

  • Fii atent. Vecinii noștri ar putea să nu le placă lumini intermitente sau muzică puternică noaptea. Prin urmare, ar trebui să îl opriți la un moment dat în timpul serii. În unele zone, pot exista chiar legi despre lumini sau sunete la anumite momente. Mulți oameni recomandă începerea și oprirea în fiecare seară în același timp (sau în fiecare zi a săptămânii, de exemplu de duminică până joi de la 7 la 9 și de vineri până sâmbătă între orele 7 și 10). Scrieți scrisori vecinilor și le întrebați dacă au probleme cu vremurile.
  • Utilizați un sistem de control potrivit pentru zona dvs. Multe țări utilizează tensiuni mai mari decât în ​​SUA, uneori frecvențe de rețea diferite. În unele locuri, este posibil să aveți nevoie chiar de lumini cu traductoare de reducere a tensiunii. Consultați producătorul produsului sau al modelului dacă sistemul dvs. de control este adecvat pentru zona dvs.
  • Acest proiect este consumator de timp. Începeți cu cel puțin 6 luni în avans, mai mult în sistemele de auto-asamblare.
  • Transmițătoarele FM pot să nu respecte regulile FCC (Comisia Federală pentru Comunicații). Transmițătoarele transmit la o putere foarte mică. Prin urmare, nu ar trebui să se producă interferențe. FCC vă permite să transmiteți până la 60 m de transmițător fără licență.
  • Dacă aveți de-a face cu lumini de zână, aveți de-a face cu tensiuni înalte. Utilizați întotdeauna un GFCI pe fiecare circuit în aer liber, inclusiv luminile dvs. - pentru propria dvs. siguranță și siguranța publicului.
  • Nu vă faceți probleme cu dispozitivul Belkin, cu excepția alinierii antenei. Nu se recomandă construirea unui amplificator. Dacă transmițătorul cauzează interferențe cu oricine, nu aveți de ales decât să îl opriți.


  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit