Cum pot găsi fotograful potrivit pentru nunți?

Cum sa alegi fotograful potrivit pentru nunta ta? Nu atât de ușor! Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți corect.

metodă

Denumirea imaginii K & D_647
1
Primul pas: Întrebați-vă ce doriți în fotografia de nuntă. Doar amintiri frumoase din ziua ta cea mare? Foarte nedemnătoare, fotografiile principale? E în regulă Nu toate merita marile arta de fotografie de nunta. Mare, apoi nu mai căutați mult. Fotograful frumos pe site, cu prețurile ușor de manevrat, poate fi exact cel potrivit. Poate chiar un fotograf hobby în cercul de prieteni? El va aștepta cu nerăbdare această provocare și veți obține fotografiile. Cu toate acestea - doar doar orice poze? De fapt, fotografiile de nunta se afla pe lista prioritatilor tale, atunci fotograful de hobby nu este o alegere buna.
 • 2
  Observi că există opinii diferite asupra acestui subiect. În mod normal, bugetul dvs. controlează cheltuielile generale ale nunții, importanța fiecărui serviciu și modul în care este distribuit. Prin urmare, importanța fotografiei de nunți este o problemă importantă și, prin urmare, bugetul dvs. un prim recif, unde împărțiți apa. Deoarece nu toți fotografii scumpi sunt buni, dar cei buni nu sunt în zadar.
 • 3
  Imagini de nunta si stilul intrebarii: Un al doilea sfat pentru orientare: Există diferite stiluri în fotografia de nuntă. Încercați să aflați ce vă place. Îți place destul de clasic, de exemplu? Deci, de unde știi pozele bune de nuntă? "Da, dar nu atât de bătrână!" Veți găsi ceea ce căutați într-o fotografie de tip "modernă" de nuntă clasică. Totul este frumos descris, cuplul, rochia, locația nunții, decorarea, oaspeții. Adesea vintage, adesea culori luminoase și moi. Fotografia de reportaj este deja, dar nu în sens realist, jurnalistic. Totul este frumos să se uite, dar mai puține povestiri în imaginea unică. Ziua este mai degrabă spusă în totalitatea imaginilor.
 • 4
  Un alt stil este fotografia de nuntă jurnalistică și artistică. Desigur, un fotograf de acest gen, de asemenea, acordă atenție completării elementelor clasice, de la fotografii de familie la deco. Desigur, reportajul este complet de la pregătirea la petrecere. Dar el acordă o importanță deosebită fotografiei individuale. Creativitate și versatilitate în portrete de nuntă și momente speciale în fiecare imagine. Aceste imagini satisfac cerințe mai mari.
 • Nici una dintre aceste direcții nu poate fi evaluată, deoarece toată lumea îi place ceva diferit. De asemenea, fotografii individuali nu sunt neapărat unici pentru o astfel de categorie. Mai degrabă, este vorba de indicii care ar putea fi un alt ghid pentru tine în căutarea ta.

  1
  Căutarea: Există mai multe modalități de a găsi fotograful potrivit. Unele dintre acestea sunt:
  • Internet: Fotografii de nunta se prezinta in primul rand prin Internet. Deci prietenul tău Google vă va ajuta. Mireasa din Köln poate căuta "fotograful de nuntă Köln". Bună idee! Dar poate fotograful tău de nuntă este și în Frankfurt? Nu vă limitați din punct de vedere geografic. Fotografiile de nunta bune sunt peste tot. Costurile de călătorie în relație nu sunt adesea atât de dramatice, încât privim calm în stânga și în dreapta.
  • Portaluri precum ISPWP, WPJA, fotografi fără teamă sau Mywed oferă de asemenea un bun punct de pornire. Pentru ei, trebuie adesea să îndepliniți anumite criterii de admitere. Deși acestea nu sunt de obicei prea exigente, ele oferă un prim filtru.
  • Recomandări: Prietena îi recomandă fotografului? Super! Ai un planificator de nunți? Sfatul tău? Clasa! Recomandările sunt întotdeauna bune. Dacă un prieten vă recomandă un restaurant, atunci mă duc acolo. Dar: Dacă îmi recomandă un restaurant cu mâncăruri de stafide, atunci e prost. Urăsc stafidele! Adică, fiecare are propriul gust. De asemenea, când vine vorba de fotografii de nunta. Amintiți-vă întotdeauna cu recomandări!

   Denumirea fotografiei fotograf de nunta istanbul 2
 • 2
  Site-ul web al fotografului. Primul lucru pe care îl așteptați de multe ori pe pagina de pornire a unui fotograf este o imagine. Ea serveste ca un fel de figura. Nu abordați acest lucru, apoi continuați. În caz contrar, bun venit și intrați! Mă uit mereu la site-urile web ale fotografilor de nunți în acea ordine:
  • Galerie: O colecție de fotografii preferate ale fotografului. Un prim indiciu pentru stil și abilitate pentru tine. Cum funcționează portretele? Cuplul pare să se simtă confortabil? Imaginile sunt intime și neîntrerupte? Foarte bine! Imaginile raportului, vă spun o poveste? Foarte bine, continuă să te uiți! Galeria ar trebui să servească doar ca un prim indiciu.
  • Blogul: Ce poate face fotograful de fapt? Blogul oferă răspunsuri. Poze ale unei nunți sau ale unui film. 50 - 100 de fotografii ale unei zile de nunta, care are sens.
  • Încă îndoială? Apoi, fotograful să vă arate un reportaj de nuntă complet. Cel puțin atunci știi ce poate fi bărbat sau femeie ... și ce nu.
 • 3
  Nu vă place fotograful de nuntă? Acest lucru va fi resimțit pe portrete. Marea artă a fotografiilor portrete remarcabile nu este doar creativitate și abilități tehnice. Persoana din spatele camerei foto este un factor decisiv. De regulă, nu vă simțiți zilnic ca un cuplu. Tensiunea, aparatul necunoscut, evocă acum o comunitate neîntreruptă este o adevărată provocare! Dar exact asta trebuie să poată face fotograful cu tine. Trebuie să aibă grijă de sentimentul "ne simțim confortabil și sigur". În caz contrar, fotografiile vor pierde "reale". Prin urmare, ceea ce site-ul dezvăluie despre oamenii din spatele camerei. Ce scrie, sunt fotografii sau poate un film? Este cineva care ți-ar plăcea?
 • 4
  Contact și discuții preliminare: Primul "salut" va fi cu siguranta un e-mail. În cazul în care rezervarea este gratuită, vizualizarea din lista de prețuri, toate acestea se pot face prin poștă. Dacă vă place să vorbiți la telefon, faceți-o. Apelul telefonic este o pre-discuție preliminară și oferă o primă impresie bună.
 • 5
  Discuția preliminară: Am abordat-o. Chimia dintre fotograf și client este extrem de importantă pentru imagini bune. Dacă este posibil, prin urmare, conduce o conversație preliminară. Dacă nu este personal, utilizați Skype sau Facetime. Asta îndeplinește un scop foarte asemănător.
  • În plus față de simpatia, asigurați-vă că fotograful vă răspunde la dorințele dumneavoastră. Are întrebări sau este direct în ofertă. Se pare că vrea să-și impună propriul program, de exemplu, pentru filmare, sau este flexibil și vă caută? Un fotograf bun de nunta arde pentru fotografie, dar, de asemenea, intelege ca nunta ta nu este un eveniment de auto-actualizare pentru propriul portofoliu. Declarațiile a la "2 ore de tir de fotografiere în timpul apusului sunt obligatorii" sunt foarte îndoielnice. Oferta lui ar trebui să construiască mai degrabă astfel: Ce doriți și ce se recomandă în opinia mea. Cum puteți combina ambele pentru a împlini perfect dorințele.
 • 6
  Radiază competența? Pentru o nunta: Nu se poate repeta! Imagini de nunta incurcat? Ghinion. Nu se va întâmpla cu un profesionist real. Candidatul tău radiază profesionalismul? Foarte bine! Unde nu există o rețetă concretă pentru o astfel de carismă. Fiecare ființă umană este diferită. Dar sentimentul tău îți va da impresia potrivită.
 • 7
  Decizia: Probabil multe ore, rătăciri nesfârșite prin www și câteva cani de cafea împărțite mai târziu, aveți mai mulți fotografi pe lista scurtă. Bine, toată lumea pare competentă. Sfatul meu penultim - permiteți-vă sentimentele voastre - nu vine la acest punct foarte surprinzător sau deosebit de original. Dar, sperăm, ultima mea: nu întârzia decizia în fața ta, pentru că fotografi de nunți foarte buni nu sunt clonabili și nici nu sunt în masă. Poate că aveți noroc și fotograful de vis este încă disponibil cu trei luni înainte de nunta ta. Dar asta nu va fi regula, deci: Esti sigur, apoi greva.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit