Camping la camping

Mulți oameni merg la camping și se bucură de ea, dar mai există încă niște oameni care nu au încercat niciodată. Dacă o faci bine, cu uneltele potrivite și cu o cunoaștere suficientă despre camping, poate fi foarte distractiv. A dormi într-un cort este o modalitate foarte bună de a fi în aer curat și poate fi, de asemenea, confortabil. Iată un ghid cu privire la modul de a înfrânge în mod corespunzător, inclusiv sfaturi cu privire la ce trebuie să faceți, ce să faceți și unde să vă poziționați cortul.

metodă

Image cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 1
1
Găsiți un camping bun. Pe internet, puteți căuta site-uri de cort și apoi mergeți la unul care are note și note pozitive. Dacă știți deja în ce zonă doriți să mergeți, puteți merge la locurile de camping stabilite pe hărți. Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei sfaturi și sugestii. Aflați despre regulile și regulamentele de la camping - este permis ca grupurile mai mari să ajungă împreună? Campingul este doar pentru caravane sau puteți să înființezi un cort acolo? Cât de mare poate fi cortul? Sunt acceptate animalele de companie? Informați-vă despre echipament. Mai degrabă doriți să vă deplasați într-un camping cu toalete și dușuri bune și conexiune cu apă. Doriți un tabără cu facilități de divertisment, cum ar fi baruri? Vrei un supermarket în incintă sau o cafenea? Vrei o piscină sau vrei mai naturală, cu o priveliște frumoasă? Găsiți locul perfect pentru tine. Indiferent unde mergeți la camping, trebuie să găsiți un loc care să aibă o suprafață plană pentru a vă putea înființa cortul. În cazul în care plouă, locul nu ar trebui să fie complet plat. Întrebați dacă există suficient spațiu și rezervați un loc de parcare pentru dvs.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 2
  2
  Ia un cort bun. Încercați să găsiți unul care are un cort interior, astfel încât frigul și insectele să stea afară. Cumpărați o prelată suplimentară pe care o puteți pune sub cort pentru al proteja de pământ. Un cort bun ar trebui să aibă cel puțin o fereastră și suficient spațiu pentru ca toți oamenii să doarmă în el. Aveți nevoie de spațiu suficient de dormit pentru toți și de spațiu suplimentar pentru a stoca echipamente și bagaje. Gândește-te dacă vrei un cort cu una sau mai multe intrări. Când așezați cortul, intrarea trebuie să fie întoarsă de vânt. Păstrați întotdeauna intrările ferme blocate. Asigurați-vă că aveți suporturi de înaltă calitate pentru a vă asigura cortul și pentru a lua un ciocan bun cu dvs., astfel încât să îl puteți ancora în siguranță la pământ. Ar trebui să știți cum să vă configurați cortul înainte de a pleca în vacanță, așa că mai întâi construiți-o în grădina dvs. Dacă conduceți într-o zonă cu vremuri nefavorabile, atunci obțineți un cort cu un baldachin sau o copertină.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 3
  3
  Organizați-vă locul de dormit și ceea ce dormiți. Indiferent dacă dormiți pe un pat de camping, o saltea de aer, o pungă de dormit pe podea sau un covor, asigurați-vă că aveți totul cu dvs. Dacă vă construiți cortul la domiciliu, puteți încerca ce, ce și câte paturi se potrivesc în el. Dacă dormiți pe o saltea de aer, luați o pompă pentru ao pompa și împachetați un mozaic în cazul în care se rupe. Nu uitați să vă aduceți cu dvs. sacul de dormit sau alte pături, covorașe sau perne.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 4
  4
  Organizați-vă alimentele, mesele și modul în care le puteți găti. Cumpărați o sobă de camping bună. Dacă aveți un aragaz, asigurați-vă că aveți suficient gaz. Aduceți-vă toate uneltele de gătit, cum ar fi vasele și ghivecele, ceva ce puteți mânca sau ce puteți mânca, tacâmuri și, bineînțeles, mâncare. Puteți obține apă la camping, aproape toate campingurile au apă potabilă. Dacă doriți să faceți băuturi calde, cum ar fi ceaiul sau doar apa caldă, atunci cumpărați un ceainic mic pe care îl puteți pune direct pe aragaz. Gândește-te cum vrei să mănânci. Cumpărați scaune pliante și o masă de camping și gândiți-vă să le puneți în cort sau în fața lor. Așezați soba în afara cortului, deoarece țesătura de cort este ușor inflamabilă și ar putea izbucni un incendiu. Primiți un elicopter pentru a aprinde aragazul atunci când este vânt. Dacă nu există nici o modalitate de a spăla vasele în camping, aduceți un castron din plastic pentru a vă spăla vasele și mâncărurile imediat după ce ați mâncat, astfel încât animalele și insectele să nu vină în cort sau cort ca invitați de cină neinvitați. Nu uitați să aduceți lichid de spălat vase, bureți, cârpe de curățat și prosoape de ceai. Și nu uitați vasele importante, cum ar fi deschizătoarele de seringă, tirbușile, deschizătorii de sticle, șervețelele, o față de masă pentru masă și orice altceva care ar putea fi necesar pentru a lua cu tine.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 5
  5
  Obțineți mai multe echipamente. Luați câteva containere de depozitare împreună cu dvs. pentru lucruri precum hrana. Împachetați pungi de plastic pentru a putea depozita pachete de alimente deschise. Luați o trusă de prim ajutor cu lucruri precum patch-uri și bandaje. Aduceți tot ceea ce face o vacanță de camping mai confortabilă, cum ar fi crema de protecție solară, hârtie igienică, șervețele umede pentru răcoritoare și insecte repulsive. Aveți nevoie de o cenușă culturală cu lucruri cum ar fi săpun, șampon, pastă de dinți, periuță de dinți, prosoape, detergenți de rufe și alte produse cosmetice și rufe pe care doriți să le luați cu dvs. Luați un rucsac dacă doriți să faceți drumeții și să aveți multe lucruri. Sticlele de apă sau sticlele goale care se umple sunt la fel de importante. Alte lucruri pe care le puteți lua cu dvs. sunt camerele, cărțile, hârtia și pixurile, ceasurile cu alarmă, banda și cablul sau frânghia în cazul în care aveți nevoie de ele. O acoperire impermeabilă pentru soba de care aveți nevoie, de asemenea.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 6
  6
  Aveți grijă de iluminare. Sărbătorile dvs. de camping vor fi inconfortabile dacă nu aveți nici o lumină. Imaginați-vă că trebuie să vă întoarceți la cort fără lanternă, în întuneric. Cu siguranta ai nevoie de lumina atunci cand te duci la camping cu copii. Ia becuri diferite - cele mai mari pentru cort și lanternele mai mici, impermeabile dacă trebuie să mergi la baie noaptea. Alte opțiuni de iluminat includ felinare de camping care lucrează cu gaz sau combustibil lichid. Împachetați baterii de rezervă și combustibil pentru toate lămpile.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 7
  7
  Luați suficiente haine pentru întregul sezon de sărbători. Dacă vă plimbați în vară, împachetați haine, cum ar fi pantaloni scurți, tocuri subțiri, trunchiuri de înot / costume de baie, flip-flops sau sandale. Când este mai rece, luați pulovere, jachete, pantaloni lungi, bluze cu mâneci lungi și adidași sau cizme. Nu uitați să împachetați suficientă lenjerie de corp și să luați șosete calde cu dumneavoastră când se răcește. Pentru a dormi, ar trebui să luați pijamale lungi, deoarece poate fi rece noaptea. Chiar și în timpul verii, se poate răci noaptea, deci ia un pulover cu tine. Calea spre blocul de toaletă poate fi lungă, mai ales când este rece noaptea. Hainele calde sunt foarte utile atunci. Sărbătorile dvs. de camping nu vor fi distractive dacă sunteți reci.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 8
  8
  Aranjează-ți cortul. Ar fi trebuit să practicați cortul acasă și ar trebui să construiți cortul imediat după sosire, în orice caz, înainte de a se întuneca. Dacă vi s-a dat un anumit pas, asigurați-vă că rămâneți în limitele și puneți cortul în locul potrivit. În caz contrar, căutați un loc cu teren liber, nivel, dar preferabil cu o pantă mică. Alegeți un loc fără crengi, evitați locurile în care există multe insecte.


 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 9
  9
  Organizați-vă cortul. Asigurați-vă că totul are loc. Așezați paturile sau amenajați spațiile de dormit și dacă cortul dvs. are o zonă de dormit separată, apoi blocați-l cu fermoarul pentru a împiedica insectele să intre acolo. Păstrați mâncarea în cutii de mâncare și asigurați-vă că sunt sigilate pentru a nu intra. Când intrați în cort, scoateți pantofii în fața cortului și lăsați-i afară pentru a vă menține cortul curat. Și dacă cortul tău are o plasă de insecte, închide-o în spatele tău. Asigurați-vă că știți unde este primul kit de ajutor și unde sunt lanternele. Ciocanele barele și parbrizul se fixează bine în pământ dacă aveți un parbriz. Parbrizele pot fi foarte utile pentru a vă proteja pe dumneavoastră și cortul de vânt și vreme și puteți folosi posturile pentru a atârna prosoapele și a le lăsa să se usuce.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 10
  10
  Explorați tabăra. Aflați unde sunt cele mai apropiate toalete și asigurați-vă că sunt curate. Dacă dușurile nu sunt în același bloc, localizați-le și ele. Vedeți unde sunt spațiile de rufe / supermarket sau depozit / agrement, dacă există un astfel de lucru în camping. Rețineți orele de deschidere, ofertele și alte informații. Mergeți în jur, uitați-vă la camping și bucurați-vă de peisaj.
 • Imagine cu denumirea Tabăra în cort pe un camping Pasul 11
  11
  Bucurați-vă de mâncare și mâncați. Așezați soba de tabără și parbrizul în afară și asigurați-vă că aragazul se află pe un suport. După ce ați terminat de gătit și mâncați, spălați vasele și vasele murdare într-un castron sau le aduceți în toaletă într-un castron, dacă unitatea de camping are una. Dacă vremea este proastă, așezați aragazul sub copertină, dar păstrați o distanță suficientă față de cârpa de cort. Salutați în siguranță hrana când îl folosiți - închideți-vă pungile deschise și puneți totul înapoi în cutiile de hrană. Resturile trebuie lăsate într-o pungă de gunoi, sigilate și nu depozitate pe pământ. Puteți pune geanta pe un stâlp de parbriz, astfel încât să nu stea pe pământ.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 12
  12
  Dezvoltați o rutină pentru noapte. Asigurați-vă că aragazul dvs. este acoperit cu o carcasă impermeabilă. Foldați scaunele și masa împreună și puneți totul în cort peste noapte. Strângeți toate obiectele personale, inclusiv jucăriile sau echipamentul sportiv, și le aduceți înăuntru. Dacă aveți o mașină, o puteți ține acolo în trunchi până a doua zi. Dacă aveți obiecte de valoare despre care vă faceți griji, atunci le includeți într-un loc sigur în mașină, cum ar fi cutia de torpedou. Sau păstrați totul lângă tine, în zona de dormit. Luați ultima dată la toaletă și periați dinții. Nu uitați să aduceți lanterna astfel încât să vă puteți întoarce. Gândește-te dacă vrei să faci duș sau nu și dacă vrei să te miști în toaletă sau în cort. Dacă cortul dvs. are suficient spațiu și o secțiune separată, puteți schimba și în cort. Puteți folosi o pungă de plastic pentru rufe murdare sau păstrați-o într-o valiză goală până când puteți să vă duceți acasă și să o spălați. Sau păstrați rufele undeva, astfel încât să o puteți lua la spălătorie a doua zi. Închideți cu grijă toate zipurile de la intrarea în corturi și folosiți un lanternă sau o lanternă, astfel încât să puteți vedea în cort ceea ce faceți. Vezi dacă toată lumea este înăuntru și se află în sacul de dormit.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 13
  13
  Aflați despre atracțiile locale și vizitați-le. Unele campinguri au pliante în magazin sau în cafenea, dar dacă nu, întreabă pe cineva care lucrează acolo, ceea ce poți să vizitezi sau să faci sau pur și simplu să conduci în jurul zonei. Vizitați orașul din apropiere, mergeți la cumpărături sau pur și simplu mergeți și bucurați-vă de peisaj. Umblați seara și ascultați sunetele naturii din jurul vostru.
 • Imagine cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pasul 14
  14
  Faceți lucrurile în aer liber. Nu vă petreceți concediul doar în cort. Scopul campingului este să vă aflați în aer liber și să vă bucurați de natura și de tot ce vă înconjoară. Deci, ieșiți afară și respirați aerul proaspăt făcând ceva ce vă place! Dacă ați adus o bicicletă, faceți o plimbare cu bicicleta. Du-te la o plimbare sau drumeție pentru a vă bucura de peisaj și a scăpa de toate acestea. Urmăriți animalele sau mergeți la pescuit. Există multe de făcut indiferent unde vă aflați. Dacă plouă sau vreme rea, căutați activități acoperite, cum ar fi muzee sau centre de natură, pe care le puteți vizita. Noaptea, puteți ieși afară și puteți vedea stelele. Sau faci un foc de tabără cu prietenii tăi și stai în jurul tău. Dacă intenționați să faceți un foc de tabără, faceți-l în siguranță și informați-vă în prealabil cum să faceți acest lucru. Asigurați-vă că focurile de tabără sunt admise la tabără și respectați regulile dacă nu.
 • 15
  Aveți grijă de facilitățile de duș. Dacă puteți face un duș la camping, atunci aruncați o privire la dușuri. Vedeți dacă sunt gratuite sau dacă aveți nevoie de monede. Verificați, de asemenea, dacă există un uscător de păr în blocul de duș și dacă trebuie să plătiți pentru utilizare, în caz contrar ar trebui să lăsați părul să se usuce în aer. Nu uitați să aduceți prosoape, șampoane și săpun. Zilele întotdeauna flip-flops sau flip-flops dacă utilizați dușuri comune pentru a evita bolile picioarelor. Pentru a vă asigura că o cabină de duș este liberă, evitați orele de vârf. Mulți oameni vor dori să le folosească dimineața sau seara, deci plecați devreme dimineața sau la începutul după-amiezii sau noaptea. Nu vă faceți griji prea multe despre aspectul dvs. atunci când tabăra. Lăsați îndreptați-vă îndreptarea, curlatorii și machiajele inutile și cremele acasă.
 • Image cu titlul Tabăra într-un cort pe un camping Pas 16
  16
  Fii respectuos. Experiența de camping este pentru toată lumea, așa că nu-l ruina pentru ceilalți oameni. Aceasta înseamnă că ai grijă de animalele de companie, dacă le iei cu tine și elimini moștenirile lor. Nu jucați muzică prea tare și opriți-o când întârzie. Curățați coșul și gunoiul, păstrați zonele sanitare și de duș curat și respectați limitele de viteză în camping. Respectați regulile campingului, atunci va fi o ședere mai bună pentru toți cei de acolo.
 • Sfaturi

  • Nu uitați să beți multă apă când este caldă sau rece pentru a evita deshidratarea.
  • Puneți un felinar al bateriei pe capacul cortului, astfel încât să aveți o lumină bună.
  • Respectați întotdeauna perioadele de repaus la camping.
  • Încercați să găsiți un loc în care soarele strălucește dimineața și veți avea umbra în după-amiaza.
  • Hrănirea animalelor îi încurajează doar să se întoarcă. Deci nu face asta.
  • Obțineți o lanternă Mini Mag Light și o legați de un guler. Purtați-l în jurul gâtului pe timp de noapte, deci aveți întotdeauna o lanternă la îndemână.
  • Dacă mergeți la camping cu animale de companie, mențineți-i sub control. Nu le legați în copaci sau în echipamentele de camping, folosiți o lesă atunci când vă aflați la camping și asigurați-vă că nu coacă toată noaptea și trezesc pe toți ceilalți.
  • Aduceți un topor (ascuțit) de camping. Lemnul pe care îl cumpărați la corturi poate fi prea gros pentru a aprinde un incendiu și este posibil să trebuiască să-l tăiați când toate ramurile au fost ridicate de la pământ de alte rulote.
  • Luați suficiente haine pentru a vă schimba, astfel încât să aveți ceva când vă udați sau murdare.
  • Așezați un dispozitiv de deschidere a sticlelor pe un șnur pe scaunul dvs. de camping sau într-o cutie rece Apoi, nu trebuie să te uiți departe și să pierzi timpul dacă vrei să deschizi o bere rece noaptea.

  avertismente

  • Nu porniți niciodată cartușele de gaz dacă nu le folosiți. Păstrați întotdeauna în poziție verticală și bine ventilate.
  • Stai departe de animalele sălbatice, deoarece pot fi periculoase și imprevizibile.
  • Nu vă puneți cortul sub copacii care au ramuri uscate sau moarte, care ar putea să se desprindă și să cadă pe cort!
  • Urmăriți-vă pentru animalele care pot fi ademenite de produsele alimentare. Asigurați-vă că sunt întotdeauna sigilate și bine ambalate. Asigurați-vă că toată lumea merge la camping cu tine și împachetează bine mâncarea. Ia niște pungi rezistente la urcare.
  • Stai departe de pășuni umede cu multe insecte și evitați să purtați parfumuri parfumate sau culori strălucitoare dacă doriți să păstrați insectele afară.
  • Dacă mergeți la camping cu copii, învățați-i regulile de siguranță de bază în aer liber și nu-i lăsați niciodată nesupravegheați.
  • Dacă faci un foc de tabără, niciodată lângă cortul tău. Nu utilizați lichide inflamabile pentru ao aprinde, nu lăsați-o nesupravegheată și aveți întotdeauna ceva gata de stingere, de ex. Apa. Ștergeți-l, întotdeauna completați-l când ați terminat.
  • Dacă țineți tabăra lângă o fermă, închideți întotdeauna porțile și porțile din spatele dvs. pentru a ține animalele să curgă în camping!

  Ce ai nevoie

  • busolă
  • cort
  • sac de dormit
  • faianță
  • cutii de depozitare
  • Kit de prim ajutor / kit de prim ajutor
  • articole de toaletă
  • rucsac
  • sticle de apă
  • mânca
  • iluminat
  • Haine pentru schimbare
  • Meciuri sau mai ușoare
  • saci de gunoi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit