Scrieți un discurs de mulțumire pentru absolvire

O absolvire a liceului este un eveniment important și mulți oameni doresc să mulțumească adesea altora. Scrierea unui discurs foarte bun poate fi destul de dificilă. Nu vă faceți griji, wikiHow este aici pentru a vă ajuta! Doar citiți și învățați cum să scrieți un discurs de mulțumire pentru absolvire, care nu va purta nimeni.

metodă

Imagine intitulată Scrierea unei diplome de absolvire a mulțumirii Pasul 1
1
Faceți o listă a persoanelor cărora doriți să le mulțumiți, astfel încât să nu uitați pe nimeni. Este mai bine să rămâi acolo pe o perioadă nedeterminată. Mai bine spuneți: "Aș vrea să-i mulțumesc tuturor profesorilor", în loc să enumere toate numele. Acest lucru este mai rapid și mai puțin probabil să te facă să uiți pe cineva.
 • Imagine cu titlul Scrierea unei diplome de absolvire a vă mulțumesc Pasul 2
  2
  Stați scurt. Nu este nimic mai rău pentru ascultătorii tăi decât atunci când vorbești și vorbești, iar discursul tău nu-i mai interesează deloc. Dacă doriți să mulțumiți pe cineva pentru ceva specific, faceți scurt, de preferință într-o singură propoziție, sau pur și simplu menționați numele său și vă mulțumesc personal după discurs.
 • Imagine intitulată Scrie o diplomă de absolvire a mulțumirii Pasul 3
  3


  Încearcă să nu lași pe nimeni afară și să nu spui niciodată "Vreau să-i mulțumesc tuturor profesorilor / colegilor / membrilor familiei mele, cu excepția ..."
 • Imagine cu titlul Scrieți o diplomă de absolvire mulțumită Pasul 4
  4
  Scrieți discursul și apoi exersați în fața unei oglinzi. Este bine dacă puteți memora discursul.
 • Imagine cu titlul Scrieți o diplomă de absolvire de mulțumire Pasul 5
  5
  Mai puțin este de obicei mai mult.
 • Sfaturi

  • Bucurați-vă de această ocazie - nu se întâmplă adesea că ați absolvit.
  • Rețineți că în timpul discursului, păstrați contactul vizual și zâmbetul. La urma urmei, tocmai ați absolvit!
  • Poate că este ziua ta specială și probabil că vrei să îți îmbrățișezi și să mulțumesc întregii lumi, dar dacă vei continua să crești, atunci vei purta toți ceilalți. Salvați expresiile emoționale ale dragostei și mulțumirile dvs. infinite pentru mai târziu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit