Compune muzica pentru o petrecere minunata

Crearea muzicii pentru următorul eveniment social este o parte importantă a planificării evenimentului și a face cea mai distractivă. Citiți următoarele sfaturi și idei bune pentru a vă face o compilație de muzică viitoare foarte bună.

metodă

Metoda 1
Strategia de bază

Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere extraordinară Pasul 1
1
Începeți cu numere. Răspundeți la următoarele întrebări, luând în considerare geografia socială: câți oameni ați invitat și câți dintre ei vă așteptați cu adevărat? Adu cineva un prieten? Oare oamenii vor cădea? Care este vârsta și situația generală a oaspeților dvs.? Adolescenții de 16 ani din suburbia nu se vor bucura de aceeași muzică ca și profesioniștii din anii treizeci. Și, de asemenea, gândiți-vă cât timp va dura partidul. O compilație de trei ore și una de șase ore necesită strategii diferite.
 • Este mai bine să supraestimați decât să subestimați când vine vorba de lucruri precum timpul și numărul de oameni. Acordați-vă libertate în loc să acceptați pur și simplu un anumit număr de participanți.
 • Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere extraordinară Pasul 2
  2
  Aflați ce face muzica de petrecere bună. În general, muzica de partid bună are Pep și va contribui cu ușurință la o stare bună și va fi apreciată. Vor fi evitate melodii cu structuri dificile sau complexe, precum și melodii care trec de la foarte tare la foarte liniștite și apoi vor deveni din nou zgomotoase. Cântecele triste și opresive, indiferent de popularitatea lor, nu fac parte dintr-o compilație de muzică de partid (cu excepția probabil la sfârșit, dar mai târziu, mai târziu).
  • Dacă sunteți îndoieli, optați pentru muzică care are o bataie bună și se duce în ureche. Unele genuri sunt mai potrivite pentru acest gen de muzica pentru a oferi decât alte RB moderne, RB influențată de pop, dance-pop, hip-hop, reggae și pop-punk sunt surse deosebit de fiabile. Muzică clasică, cântăreț și compozitor de folk, muzica New Age si indie rock, melancolic (cum ar fi Neutral Milk Hotel and Modest Mouse), ar trebui să fie evitate în cele mai multe cazuri.
 • Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere extraordinară Pasul 3
  3
  Puneți muzica împreună. Dacă colecția dvs. de muzică este în întregime sau în cea mai mare parte digitală, colectați alte albume sau melodii pe care credeți că doriți să le utilizați. Dacă lucrați cu o colecție diferită, non-digitală, aduceți-o împreună. Mergeți prin tot ceea ce aveți în ambele cazuri. Ascultați părți de albume și melodii și scrieți tot ce ar putea fi muzică de petrecere bună, chiar dacă nu sunteți sigur. Scopul este de a pune împreună o frumoasă bază largă de cântece.
 • Imaginea intitulă Faceți o petrecere a muzicii de petrecere mare Pasul 4
  4
  Creați un sold. Cei mai mulți iubitori de muzică trebuie să împartă o profundă îndemne noile lor descoperiri și muzică mai puțin cunoscute cu prietenii, și un amestec social este cu siguranță un loc acceptabil pentru a etala cunoștințele tale posturi relativ obscure. Cu toate acestea, regula esențială pentru un amestec de petreceri este să se țină mai mult de cântece bine-cunoscute pe care oamenii le recunosc. Oaspeții se vor bucura de muzica de petrecere mai mult dacă știu deja melodiile și știu cum se duc cele mai multe melodii. Amintiți-vă, având o gazdă bună este de a face pe oaspeții dvs. fericit, nu satisface ego-ul vostru.
  • Nu mai mult de 15-20% din compilația finală ar trebui să fie, în general, muzică necunoscută sau nespecificată. Bineînțeles că este flexibil, dar este o regulă bună pentru cele mai multe tipuri de petreceri obișnuite. Umple restul de amestec cu artiști populare, ușor de reținut din trecut și din prezent, cum ar fi Justin Timberlake, OutKast, Beyonce, Hall și Oates, Kendrick Lamar, The Doobie Brothers, Drake și Michael Jackson.
 • Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere extraordinară Pasul 5
  5
  Alegeți o metodă digitală. Dacă lucrați pur și simplu cu muzică digitală, aveți două opțiuni de bază: amestecarea sau nu amestecarea. O listă de redare care este pregătită pentru a fi difuzată poate fi mai distractivă, deoarece nu veți ști ce melodie urmează. Dar este nevoie de un echilibru, astfel încât melodiile aceluiași artist să nu fie redate în tandem. Pe de altă parte, cu un playlist non-amestecat puteți seta starea de spirit pentru diferite părți ale nopții (aceasta necesită o playlist separat pentru fiecare dispoziție dacă doriți să amestecați).
 • Imaginea intitulă Faceți o petrecere muzicală de petrecere mare Pasul 6
  6
  Specificați metode non-digitale. Dacă doriți să utilizați CD-uri inflamabile, opțiunile sunt puțin diferite. Utilizatorii de astfel de materiale trebuie să specifice melodiile într-o anumită ordine, dar CD-urile pot fi amestecate individual. Cuplat cu faptul că doar aproximativ 80 de minute de potrivire audio de pe un disc CD-R, acest lucru înseamnă că puteți combina ambele metode și pot juca cu toate acestea într-o anumită ordine, cu discuri de piese mixte. De asemenea, puteți urmări pur și simplu o comandă setată pentru fiecare CD și cântec sau (dacă aveți un CD player multifach) încărcați doar câteva discuri și comutați între ele.
 • Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere extraordinară Pasul 7
  7
  Gândește-te la cursul petrecerii. Cele mai multe mixuri de partide oferă două opțiuni: tare și distractiv de la început până la sfârșit sau curs de-a lungul unor cursuri definite. Ambele metode sunt bune, dar dacă nu doriți să le amestecați, este mai bine să urmați a doua opțiune. În general, puteți alege să utilizați în prima jumătate de oră o muzică puțin mai silențioasă și mai lentă și să planificați o pauză similară câteva ore mai târziu. Muzica ar trebui, desigur, să fie distractivă, dar poate încet să-și facă un nivel mai ridicat de energie.


 • Imagine intitulată Faceți o petrecere a muzicii de petrecere Mare Step 8
  8
  Faceți o listă finală. Indiferent de metoda pe care o utilizați, ar trebui să aveți la dispoziție o oră de muzică lentă, relaxantă pe o parte (într-o altă listă de redare sau pe un disc separat). Puteți folosi această muzică la sfârșitul petrecerii pentru a încuraja oaspeții să meargă încet încet. Pink Floyds Partea întunecată a Lunii a fost odată o alegere foarte populară pentru încheierea unei petreceri - alte opțiuni includ artiști precum DJ Krush, Belle și Sebastian sau alții. Alegeți muzică mai silențioasă cu o energie în scădere.
 • Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere extraordinară Pasul 9
  9
  Pune-ți amestecul împreună. Ascultați începutul fiecărui cântec în ordine și asigurați-vă că sunteți mulțumit. (Dacă vă amestecați, faceți-o oricum pentru a vă asigura că toate melodiile funcționează bine împreună.) Odată ce sunteți mulțumit, salvați mixul (Digital) sau ardeți discurile (manual) și ați terminat.
  • Dacă doriți să redați muzică de pe un telefon mobil sau un player mp3, asigurați-vă că aveți un cablu pentru a-l reda pe difuzoarele stereo. Un astfel de produs poate fi achiziționat pentru câteva euro în majoritatea magazinelor electronice.
 • Imaginea intitulă Faceți un amestec de muzică de petrecere Mare Pasul 10
  10
  Redați mixul dvs. Este o artă de a ști când să începi să faci muzică. Poți să începi muzica de îndată ce ajunge primul oaspete, dar dacă aștepți o jumătate de oră pentru ca mai mulți oameni să apară, vei avea un efect mai bun. Timpul de început depinde în cele din urmă de partidul pe care îl ai și de câte prieteni așteptați. Unele variante și anumite situații sunt discutate mai detaliat mai jos.
 • Metoda 2
  Alternative și situații speciale

  Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere grozavă Pasul 11
  1
  Opriți o petrecere cu clasă. Dacă petrecerea dvs. este pentru un mic dejun de 4-12 persoane, nu este nevoie să faceți o compilație de muzică excelentă și cu siguranță nu aveți nevoie de muzică de dans. În schimb, ajutați-i pe toți să se relaxeze și să se bucure de jazzul clasic. Nu e suficient doar să cânți un album de jazz - să căutați artiști celebri și să preferați variante de melodii, mai degrabă decât compoziții originale (deși sunt și modest bune). De obicei, ai nevoie doar de câteva albume cu muzică.
  • Nu amestecați muzica de jazz - în schimb, redați fiecare album alternativ de la început până la sfârșit pentru a obține starea de spirit dorită.
  • Admirați la epoca de 20 de ani între 1951 și 1971. Jazzul din acel moment are un sunet clasic de jazz pe care majoritatea oamenilor îl găsesc relaxant și provocator.
   • Luați în considerare următoarele albume ca puncte de pornire utile: Energia suurului, Ray Brown trio cu Gene Harris Time Out, Cvartetul lui Dave Brubeck Ce fel de albastru, Miles Davis Idle Momente, Grant Green.
  • Puteți încerca, de asemenea, un album de Bossa Nova (de ex. Antonio Jobims val) sau altă muzică "relaxată". Oaspeții dvs. nu ar trebui să simtă că ascultă muzica ascensorului.
 • Imaginea intitulă Faceți un amestec de muzică de petrecere mare Pasul 12
  2
  Alegeți interacțiunea dvs. Acest lucru funcționează cel mai bine cu o colecție de CD-uri sau LP-uri, dar poate fi realizat și cu un music player digital. Înainte de petrecere, puneți deoparte orice album care nu este destinat petrecerii și dacă aveți doar albume de partid bune în secțiunea principală. Redați muzica în timp ce oaspeții sosesc și puneți albumele pe ecran, astfel încât oaspeții dvs. să le poată viziona. Fiecare oaspete trebuie să selecteze un singur album sau câteva melodii (sau o pagină) cu care să se poată juca. Oaspeții dvs. vor deveni activi și puteți fi siguri că numai albumele dvs. selectate vor fi redate.
  • Pentru a fi sigur, nu lăsați albumele situate în jurul lor, care sunt greu de înlocuit sau scumpe dacă sunt deteriorate. La petreceri se întâmplă mai des ca lucrurile să se deterioreze.
 • Imaginea intitulă Creați o petrecere a muzicii de petrecere de excepție Pasul 13
  3
  Faceți o compilație tematică. Compilațiile tematice nu sunt doar utile pentru petreceri tematice - ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a expune o colecție cu profunzime și de a oferi o structură suplimentară pentru un eveniment public (cum ar fi un partid de cartier). Uitați-vă la colecția dvs. și puneți-vă melodiile preferate din genurile pe care le-ați colectat sau pentru care aveți un interes special. Puteți chiar să puneți mai multe combinații tematic mai bine orientate pentru anumite părți, de exemplu. Pentru o temă maritimă sau o temă de deșert. Oamenii îl iubesc când muzica se potrivește cu tema serii.
  • Un amestec de rock precoce, rockabilly și bebop este perfect pentru o temă de sock hop sau retro.
  • Funk și sufletul clasic din anii 70 oferă o noapte caldă de vară o atmosferă luxuriantă și decadentă.
  • Împărțiți-vă amestecul între EDM (Skrillex, Tiesto, Chemical Brothers) și IDM (Bonobo, Aphex Twin, Modeselector) pentru a crea o coloană sonoră pentru un rave. (Puteți învăța să estompeze și să ajusteze ritmul pentru a deveni mai autentic, dar asta nu este acoperit aici).
 • Sfaturi

  • Mai ales cu o compilație de amestecat, nu ar trebui să folosiți prea multe melodii de la același artist. Un maxim de trei piese per artist ar trebui să funcționeze bine pentru un amestec de aproximativ 250 de melodii (ceea ce este mai mult decât suficient pentru majoritatea partidelor) - dacă vizează 100-125 melodii, reduceți numărul la două pentru majoritatea artiștilor.
  • Fiți deschisi la solicitările oaspeților dvs. Le face mai distractiv. Zöger nu recâștigă controlul amestecului odată ce cererea a fost îndeplinită.

  avertismente

  • Distrează-te cu compilația ta, dar nu investești prea mult în ea. Un amestec de petreceri ar trebui să-ți spice petrecerea și nu ar trebui să fie analizat exact de către fiecare oaspete. Nu trebuie să te deranjeze dacă oamenii nu văd muzica sau dacă unul sau doi oameni se plâng de o anumită melodie. Ei o vor supraviețui.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit