Cum să împachetați un bagaj de mână

Daca esti blocat intr-un metal poate mii de metri deasupra solului timp de ore, nu vrei sa te plictisesti. Un bagaj de mână bine ambalat este singurul lucru care stă între voi și plictiseală. WikiHow este acolo pentru a vă ajuta să vă împachetați perfect bagajele. Așa că aveți totul cu voi și zborul este cât se poate de plăcut.

metodă

Metoda 1
Împachetați bagajele de mână pentru o zi

O pungă de purtare este așezată sub picioare. O valiză de transport, pe de altă parte, este așezată deasupra dvs. în zona de depozitare. În mod normal poți să iei două bagaje cu tine. Dar puteți să renunțați și la o valiză mai mare și să luați punga în avion. Dacă doriți să știți cum să împachetați o valiză de purtare, mergeți la Metoda 2.

Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 1
1
Luați sacul potrivit. Verificați dacă geanta este robustă, ușor de transportat și puteți să depozitați toate lucrurile necesare în ea. Mai important, nu trebuie să depășească dimensiunile prescrise de compania aeriană. Pentru a face acest lucru, citiți Întrebările Frecvente (Întrebări frecvente) ale companiei dvs. de transport aerian și vedeți ce dimensiuni sunt permise. Dacă zburați cu companii aeriene multiple, alegeți sacul care va satisface toate companiile aeriene. O modalitate bună de a determina dacă un sac se potrivește sau nu este să vă imaginați dacă geanta se potrivește sub scaun.
 • Bagajele de mână de vacanță. Bagajele de mână ideale pentru aceasta sunt o pungă cu multe pungi mici. Deci poți să-ți aranjezi lucrurile frumoase. Într-o pungă vine portofelul sau telefonul mobil, într-o altă pungă machiajul, o pungă pentru carte etc. Genți de mână mari, pungi de mesagerie sau pungi școlare sunt o opțiune bună pentru asta și vă oferă suficient spațiu pentru lucrurile dvs.
 • Bagajele de mână de afaceri. După cum probabil ați observat, o servietă este foarte utilă pentru călătorii care lucrează. Găsiți o pungă pe care o puteți agăța deasupra umărului în cazul în care trebuie să fugi vreodată pentru un zbor. Buzunarele au adesea calendare încorporate și oferă buzunare pentru portofel, telefon mobil, chei și alte lucruri utile.
 • Copii / adolescenți / student mână bagaje. Rucsacurile sunt perfecte pentru laptopuri, manuale, materiale de învățare și jucării. Datorită fermoarelor, lucrurile stau acolo unde ar trebui să fie. Nu-ți vei pierde Gameboy-ul sau notebook-ul.
 • Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 2
  2
  Fă-ți o listă. Cel mai bine este să începi cu lucrurile esențiale, apoi conversația și munca. Lucrurile de bază includ pașaportul, portofelul cu bani și carduri de credit în el, telefonul mobil, medicamentele și, bineînțeles, biletul de avion. Alte lucruri importante sunt:
  • Consum de lucru sau școală: acesta include laptopul, telefonul, încărcătorul, notele de afaceri, înregistrările școlare, gospodăriile casnice etc.
  • Divertisment: cărți, căști și un iPod, aparatul de fotografiat, gameboy, DVD-uri pentru vizionarea filmelor, reviste, ghid de destinație, jucării etc.
  • Medicamente și articole de toaletă: cel mai bine este să-i luați medicamentele la bord. Se poate gândi, de asemenea, despre lentilele de rezervă, o apă de gură etc. pentru a lua la bord.
  • Lucruri care să vă ajute să dormiți: tampoane, mască de ochi, manșoane pentru urechi etc. Tampoanele gonflabile sunt cele mai bune deoarece ocupă puțin spațiu.
 • Imaginea intitulată Pachetul dvs. de transport pe pungă Pasul 3
  3
  Pregătiți-vă pentru o ședere neplăcută. Dacă zborul de legătură este întârziat sau dacă bagajele dvs. sunt pierdute, atunci ar trebui să fiți pregătiți pentru asta. Puteți lua niște lucruri de bază la bord. Aceasta ar fi de exemplu:
  • O periuță de dinți și pastă de dinți, un pieptene sau perie de păr, un set nou de lenjerie de corp și un deodorant.
 • Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că dispozitivele dvs. electronice sunt protejate. Bagajele de mână sunt adesea comprimate. Dacă vă aduceți laptopul, asigurați-vă că geanta pentru laptop este stabilă.
 • Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 5
  5
  Aveți grijă de lichidele din bagajele de mână. Cele mai multe lichide nu sunt permise la bord. Trebuie să împachetați lichidele într-o pungă de plastic sigilată. Fiecare pasager are permisiunea de a purta unul din aceste pungi. Lichidele sunt limitate la 100 ml fiecare. Deci, nu purtați lichide mari în bagajele de transport.
  • Puteți fie să împachetați sticle mai mari în valiza dvs., fie să cumpărați obiectele de la destinație. Cumpărați sticle de apă și băuturi după trecerea punctului de securitate.
 • Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 6
  6
  Împachetați lucrurile importante din buzunarele laterale pe care le puteți reveni cu ușurință. De exemplu, va trebui să vă prezentați pașaportul și biletul cel puțin de două ori. Prin urmare, ar trebui să aveți posibilitatea să îl accesați rapid. Împachetați mai întâi elementele importante, dar nu le puneți pe fundul sacului.
  • Dacă vă împachetați laptopul, asigurați-vă că este ușor accesibil când trebuie să treceți prin verificarea de securitate. De cele mai multe ori, trebuie să scoateți laptopul din buzunar pentru a fi scanat. Acest lucru se aplică și la punga de plastic cu articole de toaletă.
 • Imaginea intitulată Pachetul tău de transport pe pungă Pasul 7
  7
  Faceți o pauză de la plictiseală. Odată ce ați împachetat lucrurile de bază, puneți materialele de divertisment în buzunar. Dacă puneți aceste lucruri în cele din urmă, atunci se asigură că toate lucrurile care sunt cu adevărat importante sunt deja în geantă. Nu vă supraîncărcați geanta. Nu doriți să lăsați în jurul unei pungi de 15 kilograme cu ea. Asigurați-vă că vă închideți punga, astfel încât niciunul dintre lucrurile dvs. să nu cadă.
  • Alegeți compania dvs. preferată. Unele avioane au construit sisteme de divertisment. Uneori există filme în timpul zborului, iar unele nu oferă nici măcar mâncare. Împachetați lucrurile plictisitoare în mod corespunzător.


 • Imaginea intitulată Pachetul dvs. de purtare pe pungă Pasul 8
  8
  Purtați haine calde în avion. Purtarea unui pulover sau a unei jachete este întotdeauna o idee bună, deoarece temperatura este adesea foarte rece în avion. În cel mai rău caz, poți încă să scoți jacheta.
 • Metoda 2
  Împachetați valiza de transport

  Imaginea intitulată Pachetul dvs. de transport pe pungă Pasul 9
  1
  Cumpărați valiza cu înțelepciune. Fiecare companie aeriană are propriile linii directoare privind mărimea bagajelor de mână. Prin urmare, verificați site-ul web al companiei aeriene.
  • Ar trebui să cumpărați un valiză de mână cu doar două roți, deoarece casetele cu patru role tinde să le mențină în jurul zonei. De exemplu, în autobuz spre avion.
 • Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 10
  2
  Pune toate hainele pe care vrei să le iei cu tine. Dacă ați făcut asta, înjumătați numărul. Trebuie să vă gândiți puțin, pentru că trebuie să-l împachetați într-o valiză mică. Chiar ai nevoie de 10 pantaloni si tricouri? Probabil că nu. Doar împachetați ceea ce aveți cu adevărat nevoie. Încercați să împachetați și materiale mai ușoare. De exemplu, blugi sunt mai grei decât pantalonii de bumbac.
  • Coordonează culorile tinuților tăi. Deci, puteți folosi anumite lucruri pentru mai multe aparate. Nu uita, negrul se potrivește pretutindeni.
  • Dacă vă luptați cu adevărat pentru a limita numărul de articole de îmbrăcăminte, încercați următoarea regulă: Tricourile sunt purtate timp de două zile, pantaloni timp de trei zile. Utilizați această regulă și vedeți dacă acum puteți reduce numărul de articole de îmbrăcăminte.
 • Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 11
  3
  Articole de toaletă. Deoarece îl considerați ca bagaj de mână, trebuie să-l puneți într-o pungă de plastic care poate fi reambalabilă. Cantitatea de lichid este limitată. Prin urmare, ar trebui să cumpărați obiecte mai mari la destinație sau să utilizați articolele gratuite oferite în hotel.
 • Imaginea intitulată Pachetul dvs. de purtare pe pungă Pasul 12
  4
  Planificați costumul de călătorie înainte de a pune totul în valiză. Ar trebui să vă puneți cele mai grele lucruri, astfel încât să nu trebuiască să le încărcați în bagajele de mână. Purtați-vă blugii, jacheta și cele mai grele pantofi. Deci, aveți mai mult spațiu în bagajele de mână.
 • Imaginea intitulată Pachetul dvs. de purtare pe pungă Pasul 13
  5
  Aduceți articolele de divertisment, electronice și alte lucruri mici în bagajele de mână. De obicei sunt permise două bucăți de bagaje de mână. Unul este aranjat în tejghea și unul sub scaun. Citiți Metoda One pentru sfaturi despre cât de bine să împachetați o geantă de purtare.
 • Imaginea intitulată Pachetul de purtare pe pungă Pasul 14
  6
  Există multe modalități de ambalare eficientă. Utilizați o metodă și combinați-o. Dar asigurați-vă că puteți scoate rapid sacul de toaletă la verificarea de securitate. Unele tehnici bune de ambalare sunt:
  • Metoda de rulare: rotiți, rotiți, rolați pantalonii în rulouri mici! Rolați și celelalte haine împreună. Cum să economisiți spațiu. Comparativ cu plierea, există mai puține riduri.
  • Folosiți saci de vid. Aceste pungi pot fi cumpărate la majoritatea magazinelor, cum ar fi Target, Bath Bed and Beyond, etc. Puneți hainele într-unul din aceste pungi, blocați-l și apoi stoarceți tot aerul din pungă. Veți fi surprins de cât de mici pot fi aceste pungi.
  • Pune lucrurile în toate nișele și crăpăturile. Puneți șosetele pe pantofi, îmbrăcați în nișe și crăpături. Indiferent unde, principiul în care se încadrează. Nu este modul organizat, dar vei putea lua tot ce ai nevoie.
 • Sfaturi

  • Luați o pătură sau o bluză ușoară cu dumneavoastră atunci când devine ușor rece.
  • Nu uitați să luați o mică gustare împreună cu dvs. Atâta timp cât este ambalat și nu lichid, gustarea la punctul de securitate nu trebuie să fie o problemă.
  • Asigurați-vă că aveți toate dispozitivele electronice cu dvs. și suficienți bani pentru urgențe.
  • În primul rând, aflați mărimea și greutatea bagajelor de transport. De obicei există restricții.
  • Cunoașteți regulamentele. Unele companii aeriene permit bagajul de mână și o pungă pentru laptop. Unii permit doar o pungă. Dispozițiile pot fi uneori foarte stricte. Fii pregătit, altfel ar putea fi o surpriză urâtă la aeroport.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit