Alegeți între edițiile Pokémon rubin, safir și smarald

Cauți un nou joc Pokémon? Edițiile Ruby și Sapphire sunt considerate unele dintre cele mai bune jocuri din serie, iar regiunea Hoenn este o plecare distinctă de Johto sau Kanto. În timp ce rubinul și safirul diferă doar puțin, smaraldul aduce unele schimbări semnificative.

metodă

Partea 1
Pokemon Ruby și Sapphire Edition

Imaginea intitulată 1918390 1
1
Fiți conștienți de ce Pokémon se găsește numai în ediția Ruby. Singura diferență majoră dintre Ruby și Sapphire este disponibilitatea anumitor Pokémon (împreună cu diferențe minore în complot și figuri). Următorul tabel listează edițiile exclusive Pokémon Ruby:
 Pokedex # Pokemontip
273Samurzelplantă
274NuzleafPlante / Unlicht
275ShiftryPlante / Unlicht
303Mawileoțel
335sengoîn mod normal
338SolrockRock / Psycho
383Groudonsol
 • Imaginea intitulată 1918390 2
  2
  Cunoașteți Pokemon-ul care poate fi găsit numai în Sapphire Edition. Următorul tabel conține Pokémon exclusiv din Sapphire Edition:
   Pokedex #  Pokemon tip
  270LotadApă / plantă
  271LombreApă / plantă
  272LudicoloApă / plantă
  302ZobirisMinte / Unlicht
  336Seviperotravă
  337LunatoneRock / Unlicht
  382Kyogreapă
 • Imaginea intitulată 1918390 3
  3
  Luați decizia în funcție de legendarul Pokémon inclus. Cea mai mare diferență între rubin și safir este în care dintre cele două legendare Pokémon principale pe care le puteți prinde. Jucătorii din Ruby Edition pot captura Groudon, în timp ce ediția de safir include Kyogre.
  • În Emerald Edition, puteți captura ambele Pokémon. În plus, o serie de alte modificări semnificative la jocul principal sunt făcute.
 • Partea 2
  Pokemon Emerald Edition

  Imaginea intitulată 1918390 4


  1
  Fiți conștienți de ce Pokémon nu pot fi găsite în Emerald Edition. Toate Ruby și Sapphire Pokémon sunt în Emerald, cu excepția următoarelor Pokémon pe care nu le puteți găsi în sălbăticie. Pentru a obține acest Pokémon, trebuie să faceți schimburi cu un alt joc Pokémon din a treia generație.
   Pokedex # Pokemontip
  283GehweiherBeetle / Water
  284MasquerainBeetle / zbor
  307MedititeLupte / Psycho
  308MedichamLupte / Psycho
  315RoseliaPlante / cadouri
  335sengoîn mod normal
  337LunatoneRock / Psycho
 • Imaginea intitulată 1918390 5
  2
  Obțineți Emerald Edition dacă doriți să accesați zona de luptă. Accesibil după ce a învins Top Four și Campionul Pokémon, această locație conține o mulțime de conținut suplimentar și unele dintre cele mai dificile provocări din joc.
  • Zona de luptă este, de asemenea, singurul loc unde puteți prinde un Mogelbaum sau Coloreagle.
 • Imaginea intitulată 1918390 6
  3
  Alegeți Emerald Edition dacă doriți să acordați răzbunare celor care au plecat în arenă. În Emerald, aveți ocazia de a contesta liderii Arena învinsi pentru o altă luptă. Liderii de arena vor trimite lupte mai puternice și mai multe Pokémon. Unii dintre ei au chiar și Pokemon din alte regiuni.
 • Imaginea intitulată 1918390 7
  4
  Decideți pentru Emerald Edition dacă sunteți în căutarea unei provocări. O mare parte din joc a fost făcută mai dificilă. Acest lucru este evident în special în lupta împotriva legendarului Pokémon (Kyogre și Groudon), care este cu 20 de niveluri mai mare decât în ​​Ruby sau Sapphire.
  • Lupta împotriva multor lideri de arena este, de asemenea, mai dificilă în Emerald Edition.
 • Imaginea intitulată 1918390 8
  5
  Alege Emerald Edition dacă vrei să joci cea mai sofisticată versiune. Comparativ cu versiunile originale de rubin și safir, ediția de smarald a făcut numeroase îmbunătățiri și schimbări mici.
  • În Emerald Edition, poți captura atât Kyogre, cât și Groudon.
  • Rayquaza joacă un rol mult mai important în poveste și este, de asemenea, primul Pokemon legendar pe care îl veți primi.
  • Atât Team Magma, cât și Team Aqua apar ca adversari.
  • După finalizarea Pokédex-ului, veți avea ocazia să primiți unul dintre Johto Starter Pokémon (Endive, Fiery sau Karnimani).
  • O varietate de alte modificări minore au fost făcute în aspectul regiunii Hoenn.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit