Citiți mintea (truc magic)

Unii oameni merg la psihiatru, se citesc din mână sau altceva fac ceva pentru că se duc la ideea că cineva le poate citi mintea. În acest tutorial, veți afla trei trucuri magice pentru a pretinde că citiți gândurile unora dintre spectatori. Dacă vă pregătiți bine și faceți o practică suficientă, spectatorii dvs. vor fi impresionați.

metodă

Metoda 1
Unde este mortul?

 1. 1
  Trimiteți trei voluntari. Acest truc funcționează cel mai bine dacă îl arătați în fața unui grup mare, deoarece aveți nevoie de trei voluntari pentru ao face corect. Trebuie să fie exact trei - nu două, nu patru, dar exact trei, altfel trucul nu va funcționa. Cel mai bine este să alegi oameni pe care nu le cunoști destul de bine sau deloc, deci nu dai impresia că ai discutat anterior despre truc cu ei.
 2. 2
  Dați fiecărui voluntar o bucată de hârtie. Această parte este foarte importantă. Luați o bucată de hârtie și spargeți-o în trei bucăți. Prima persoană primește o parte care este dreaptă pe o parte și ruptă de cealaltă parte. A doua persoană primește bucata, care este ruptă de ambele părți, iar a treia persoană primește ultima piesă, care are din nou o pagină dreaptă și ruptă.
  • Puteți face acest truc doar dacă luați o bucată de hârtie și o spargeți în trei bucăți. Deci, obțineți o bucată de hârtie în avans, care este suficient de mare.
  • Aveți grijă de persoana care primește bucata de hârtie ruptă pe ambele părți. Această bucată de hârtie este cheia trucului tău.
 3. 3
  Fiecare voluntar trebuie să scrie acum un nume pe hârtia sa. Primul este de a scrie numele unei persoane vii. Cel de-al doilea voluntar (care are piesa cu ambele margini sfâșiate) ar trebui să scrie numele unei persoane moarte. Al treilea voluntar, la rândul său, ar trebui să scrie numele unei persoane vii.
 4. 4
  Anunțați că veți desena bucata de hârtie cu numele persoanei moarte. Lasati-le pe loc cu mult fanfara sau sa se intoarca in timp ce voluntarii scriu numele pe hartie. Când se termină, ar trebui să-și arunce bucățile în pălărie sau în cutie. Nu te întorci până nu sunt terminate.
 5. 5
  Luați numele. Spune-i voluntarilor să se concentreze asupra numelui pe care l-au scris. Țineți pălăria sau cutia peste cap. Poate că ai și un asistent drăguț care să te ajute cu asta. În orice caz, nu puteți vedea conținutul. Spuneți publicului că știți deja numele celor morți în timp ce vă uitați la voluntar ca și cum ați fi citit mintea lui. În sfârșit, cu o mână, căutați bucata de hârtie care are două margini rupte și trageți-o triumfător din pălărie sau cutie. Citiți apoi numele cu voce tare și bucurați-vă de aplauze.

Metoda 2
Cine este cel mai fericit?

 1. 1
  Cereți publicului să vă sune numele. Proclamă-ți că vei scrie fiecare nume pe alt card și îl vei arunca într-o pălărie. În cele din urmă, veți anticipa cine este cel mai fericit dintre spectatori. Numele său va fi vizibil pentru toată lumea pe o tablă sau pe o bucată mare de hârtie. Apoi un voluntar va scoate un card din pălăria sa. Cardul tras va corespunde predicției tale. Dacă aveți mulți spectatori, atunci doar zece dintre ei îți spun numele lor - cu doar câțiva spectatori îi poți considera pe toți.
 2. 2
  Scrieți întotdeauna același nume pe fiecare card. După ce prima persoană și-a numit numele, scrieți-o pe cartela dvs. Acesta este numele pe care îl scrieți pe toate celelalte cărți, indiferent de numele pe care îl numiți în acest proces. Odată ce toată lumea ți-a strigat numele (și ai scris mereu același nume), ai pus toate cărțile într-o pălărie.
  • Asigurați-vă că nimeni din public nu poate vedea ce nume scrieți. În caz contrar, ei pot vedea cu ușurință prin truc.
  • Dacă vorführst acest truc la o petrecere sau alt eveniment în onoarea unei anumite persoane, puteți, de asemenea, scrie pur și simplu în jos numele copilului ziua de nastere pe fiecare dintre aceste carduri. Asigurați-vă că unul sau unul dintre voi este cel mai fericit "făcut".
  • Puteți modifica, de asemenea, efectul truc pe care nu le-ar vedea anterior, care este cel mai fericit sau, dar care se căsătorește următor, care este de a vedea prin cel mai nefericit sau, cel puțin. Reglați trucul pentru a se potrivi publicului și evenimentului.


 3. 3
  Scrieți "predicția" pe o tablă sau pe o foaie mare de hârtie, astfel încât toată lumea să o poată vedea. Proclamă că știți fără îndoială că aceasta este cea mai fericită persoană din cameră.
 4. 4
  Acum, numiți un voluntar care scoate un card din pălăria sa. Țineți pălăria astfel încât să nu poată privi înăuntru. Voluntarul ar trebui să citească cu voce tare numele de pe card și să arate cardul pentru public ca dovezi. Vizitatorii dvs. vor fi uimiți când vor auzi (și vor vedea) numele. Asigurați-vă că eliminați toate cărțile de îndată ce ați terminat cu truc, astfel încât niciun spectator curios să poată da seama cum ați făcut-o.

Metoda 3
Care carte este?

 1. 1
  Tăiați un mic pervaz în cutia de carton. Aveți nevoie de un joc de cărți obișnuit într-o cutie de carton. Scoateți cardurile din cutie și tăiați un mic șanț într-un colț de pe spatele casetei, astfel încât să puteți vedea colțul de sus al ultimului card.
  • Desigur, aveți gata pregătită înainte de a-ți arăta publicul trucul. Asigurați-vă că telespectatorii nu văd gaura.
  • Cele mai bune sunt cutii cu ex. se tipărește o carte de joc. Din fericire, acesta este cazul în cazul multor jocuri de cărți. În felul ăsta, cu ochiul tău va fi cu greu vizibilă oricum.
 2. 2
  Cereți unui voluntar să deseneze o carte. Înainte ca această persoană să fi amestecat bine cărțile. Voluntarul ar trebui să arate cartea trasă publicului. În acel moment, te-ai întors, deci nimeni nu poate spune după aceea că ai inselat. Acum, voluntarul ar trebui să plaseze cardul în partea de jos a stivei, astfel încât cardul tras să fie cel mai jos și apoi să împingă întregul teanc înapoi în cutie. Țineți cutia în mână, astfel încât voluntarul să nu poată vedea vizorul.
  • Poti sa fii voluntar în prealabil și le cere să arate publicului că este un joc obișnuit de card și nu un getürktest (de exemplu, unul format din multe cărți identice).
  • În mod normal, toată lumea împinge stiva înapoi în cutie, cu partea din spate a cardului în sus. Dacă voluntarul dvs. este o excepție mare, cereți-i să elaboreze o nouă carte și să încerce din nou. Deci, nimeni nu suspectează că tocmai ai pus bazele unor valuri magnetice care afectează puterea ta de gândire.
 3. 3
  Cu mare fanfară, acum "citești" gândurile voluntarului tău. Țineți cutia de cărți în sus, astfel încât numai tu să vezi gaura și să citești gândurile voluntarului. Uită-te discret la ochi, apoi închide ochii, strânge-ți și îndrepți capul cu ochii închise la tavan. Apoi anunțați că acum știți ce carte a fost desenată și numele cardului.
 4. 4
  Dovediți că este cardul potrivit. Scoateți jocul de cărți din cutie (fără să vă arătați, bineînțeles, audiența mică) și arătați-i cardul publicului dvs. dezorientat.

Sfaturi

 • Practicati fiecare truc pana il stiti. Apoi, duceți-l la un public de testare și cereți sugestii cu privire la ceea ce puteți face chiar mai bine.
 • Nu spune nimănui cum funcționează trucul. Marele magician nu-și trădează trucurile.
 • Spuneți cu încredere, clară și clară - astfel încât trucurile dvs. sunt mult mai credibile.
 • Efectuați fiecare șmecherie o singură dată pentru același public. În caz contrar, este probabil un copil inteligent care te va prinde.

Ce ai nevoie

 • Hârtie și creion
 • O pălărie sau o cutie
 • Tablă și cretă sau o foaie mare de hârtie și un creion gros
 • Un joc de cărți într-o cutie de carton
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit