Cum de a crea un machiaj zombie

Vampirii le-au evidențiat moda acum câțiva ani. Între timp, zombii au preluat conducerea. Au devenit populare prin spectacole populare, cum ar fi "The Walking Dead" și "My Wan Boy". Aflați sfaturi și metode din acest articol pentru a vă ajuta să vă inventați propriul aspect zombie.

metodă

Partea 1
Aplică machiajul zombie

Imaginea intitulată Aplicați machiajul zombie Pasul 1
1
Pregătiți-vă fața. Ar trebui să vă curățați fața înainte de a începe. Îndepărtați reziduurile de machiaj și uleiul cu o loțiune ușoară de curățare de pe față. Clătiți fața cu apă caldă și curățați-o (nu frecați-o) uscați cu o cârpă. Nu purtați hidratantă sau protecție la soare. Aceste produse pot aluneca pe un make-up pe bază de latex.
 • Înlăturați părul înapoi. Dacă aveți păr lung sau un ponei, țineți-l afară din față în timp ce lucrați. Puneți părul într-o coadă de cal și fixați firele de păr cu cleme pentru păr sau o bandă de păr.
 • Dacă sunteți bărbat, cel mai bine este să vă radeți înainte de a începe să aplicați machiaj sau mască. Latexul și gelatina se pot lipi în păr și este destul de dureros să eliminați restul mai târziu. Dacă ești, de asemenea, undead, părul nu va crește.
 • Imagine cu numele Aplicați Zombie Makeup Pasul 2
  2
  Aplicați latex sau gelatină pentru a forma răni și răni care se deschid (opțional). Lichidul lichid și gelatina sunt două substanțe pe care le puteți utiliza pentru a crea caracteristicile reale ale unui zombie, cum ar fi răni deschise, sângeroase, tăieturi adânci, mușcături și nasuri sparte. Chiar măștile produse profesional sunt de obicei din latex și, prin urmare, sunt inofensive [1]. Deși sună înspăimântător și poate prea complicat pentru dvs., este surprinzător de ușor să lucrați cu aceste două substanțe. Instrucțiuni privind modul de utilizare a produselor pot fi găsite în părțile a treia și patru ale acestui articol.
  • Dacă doriți să lucrați cu latex lichid sau gelatină, acesta trebuie aplicat în acest moment în procesul de machiaj, adică înainte de a începe cu vopsirea feței.
  • Dacă decideți că aceste produse sunt prea mult de lucru și nu aveți timp pentru aceasta, veți ignora acest pas. Puteți crea, de asemenea, aspectul unui zombie extrem de urât fără ele.
 • 3
  Purtați o bază de ten alb sau make-up. Utilizați un burete moale de machiaj sau un burete de tampon și împroșcați întreaga față a acestuia. Răspândiți fundația cu mișcări ușoare, până când toată fața este acoperită cu un strat subțire de machiaj. Așteptați până este complet uscat.
  • Creați un efect reperat prin aplicarea unui strat secund aproape invizibil peste primul primer alb. Pentru un efect de putregai și cenușă, folosiți gri. Cu roșu sau violet creați un efect de leziuni proaspete. Un efect gras poate fi realizat cu verde sau galben.
  • Utilizați cea mai bună culoare a feței pe care o puteți obține. Vopsea ieftină pentru față, de calitate proastă, nu va acoperi bine și este rău pentru piele. Încercați să găsiți machiaj teatral de înaltă calitate. De obicei, le puteți cumpăra în magazine de costume bune.
 • 4
  Desenați cercuri întunecate în jurul ochilor. Cu ochii întunecați, scufundați, aspectul strigoi va fi chiar mai bun. De asemenea, vă puteți întări aspectul grav vătămat sau fără somn sau totul împreună.
  • Subliniați pleoapele cu un dermatograf închis și apoi frecați-l spre exterior. Apoi aplicați fard de ochi negru sau maro sau machiaj pentru a umple cercurile întunecate din jurul ochilor și a pleoapelor.
  • Îndepărtați marginile cu machiaj purpuriu sau roșu sau cu fard de ochi pentru a crea iluzia unei piele proaspăt rănită. De asemenea, puteți aplica machiaj verde sau galben, dacă vătămarea va arăta mai veche.
 • 5
  Subliniați obrajii văzuți. Zombii arata adesea haggard. Observatorii buni le pot recunoaște prin această caracteristică. Puteți obține acest efect scufundat făcându-vă obrajii în gol și aplicând niște pudră sau vopsea neagră. Acest lucru va accentua în mod special pomeții voștri.
 • 6
  Picteaza-ti buzele intunecate. Aplicați pe buze un ruj închis sau o machiaj pentru a le face să pară uscate, moarte. De asemenea, subliniați ridurile din jurul gurii cu niște linii întunecate, umbroase.
 • 7
  Creați vene sparte și zgârieturi sângeroase. Utilizați o perie îngustă, cu care desena linii subțiri într-un model în zig-zag în albastru și violet peste tot fata ei si asa formst venele pocnite. Cu un mic burete de tampon (sau un alt burete solid), faceți o culoare roșie. Trageți ușor buretele peste piele pentru a picta o zgârietură sângeroasă.
 • 8
  Completați imaginea cu sânge greșit. Puteți cumpăra sânge fals în majoritatea magazinelor de costume sau puteți să vă faceți propria dvs. versiune non-toxică, amestecând culoarea roșie a alimentelor cu sirop de porumb. Pentru orice fel de sânge fals, amestecați o ceașcă de sirop de porumb cu una sau două linguri de colorare roșie a alimentelor. Puteți obține o culoare mai închisă și mai realistă prin amestecarea a una sau două picături de culoare albastră alimente sub sânge greșit.
  • Aplicați sângele la linia de păr și rulați-l peste față. De asemenea, puteți pune sângele în mâna goală și puteți înmoi gura în el. Se pare că ai mâncat.
  • Utilizați o periuță de dinți pentru pulverizarea sângelui. Puneți un sânge greșit pe o periuță de dinți. Îndreptați-vă cu părul de pe față și glisați degetele de jos în sus peste fire.
  • Creați un efect de picurare a sângelui. Dați un burete în sânge greșit și exprimați-l pe piele. Sângele se va scurge pe piele în picături cu acțiune reală.
 • Partea 2
  Completați aspectul dvs. zombie

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul zombie Pasul 9
  1
  Purtați lentile de contact zombie infricosatoare. Acestea sunt fie alb sau albastru și pot spori cu adevărat efectul înfricoșător al costumului. Lentilele de contact pot fi găsite online sau într-un magazin de costume.
 • Imagine cu numele Aplicați Zombie Makeup Pasul 10
  2
  Coafați-vă părul ca părul zombie gras. Strigoanii nu sunt atât de îngrijorați de igiena personală și spălarea părului nu este o prioritate. Dacă doriți ca buclele dvs. să pară plictisitoare și lipsită de viață, le frecați cu o cantitate generoasă de balsamuri. Puteți modela părul înainte sau după aplicarea machiajului.
  • De asemenea, puteți face părul să arate dezordonat și nemișcat (pentru aspectul "direct din coșciug"), prin încurcarea părului și mușcarea acestuia cu un pieptene îngust. Spray-o cu spray de păr pentru ca coafura să se țină.
  • Sprângeți pulberea de bere pe părul părului pentru a crea un efect cenușiu, cenușiu.
 • 3
  Pune-ți dinții. Ca și restul corpului lor, dinții zombilor sunt putreziți și putredi. Desigur, este posibil să cumpărați dinții greși într-un magazin de costume, dar este posibil ca acestea să pară puțin ciudate sau incomode să poarte, împiedicându-vă să mâncați în mod corespunzător. Rezolvați această problemă prin colorarea dinților (intermitent) cu un amestec de apă și puțină colorare alimentară brună.
  • Clătiți-vă gura cu acest amestec și strângeți-l între dinți. Apoi scuipați lichidul. Alternativ, puteți utiliza și colorarea alimentelor roșii, ceea ce creează un efect sângeros.
  • Dacă doriți să curățați dinții din nou, spălați-vă dinții cu niște sifon pentru a elimina petele și a restaura culoarea corectă a dinților.


 • Imagine cu numele Aplicați Zombie Makeup Pasul 12
  4
  Proiectați un costum. Machiajul perfect zombie ar trebui completat de un costum zombie cât mai real posibil. Pentru a proiecta un costum de zombie clasic, să luați niște haine vechi (magazine second-hand sunt o sursă bună) și vă dau probleme pentru a le rupe în afară și murdar. Lucrați-le cu foarfece, rotiți-le în noroi sau dați-le câinelui dvs. să le mestecați. Cu cât sunt mai mulți la început, cu atât mai bine sunt.
  • Decoreaza-ti hainele cu gauri de gloante prin trasarea marcatorilor cu un pix negru si apoi lasa sangele sa alerge greșit sau sa se sparga in jurul marginilor.
  • Cel mai bun lucru despre machiajul zombie este că îl puteți purta cu orice costum care se transformă instantaneu într-un costum zombie. Utilizați-vă creativitatea pentru a prezenta o versiune zombie a unui costum de Halloween plictisitor la care v-ați gândit inițial. Deveniți o ballerină zombie, un turist zombie sau un pirat zombie.
 • Partea 3
  Aplicarea latexului lichid

  Imagine cu numele Aplicați machiajul zombie Pasul 13
  1
  Cumparati latex lichid. Latexul lichid este, în general, potrivit pentru aspectul nemaipomenit, dar poate fi folosit și pentru formarea rănilor sau pentru o față deformată.
  • De obicei, puteți găsi latexul lichid în magazine cu o gamă bună de obiecte de Halloween sau la magazine cosmopolite.
  • Alegeți o culoare care arată cât mai palidă și mai lipsită de viață.
 • 2
  Utilizați tehnica "stretching and dabbing". Prin întinderea pielii la aplicarea latexului, evitați zonele libere, neacoperite. În plus, veți obține niște riduri extrem de înfricoșătoare când se usucă latexul.
  • Împărțiți cu atenție latexul pe fața pe care o pictați. Este mai bine să folosiți această tehnică numai într-o zonă (frunte, obraz, bărbie, etc.).
  • Utilizați o perie curată sau un burete de machiaj și aplicați un strat subțire de latex lichid în zona cu mișcări de tăiere. Asigurați-vă că loviturile dvs. sunt ușoare și scurte.
 • 3
  Construiți deformări și marginile ranilor. Puteți utiliza aceste tehnici pentru a vă face să arătați defectuoasă sau pentru a construi o fundație pentru o rană care se curăță.
  • Aplicați un alt strat de latex pentru a vă construi machiajul. Aplicând mai multe straturi subțiri în loc de un strat gros de latex, obțineți acoperire uniformă și reduceți la minimum riscul de aglomerare.
  • Se amestecă câteva fulgi de ovaz nefiert cu latexul și se aplică pe unul sau două pete mici pe față. Acest lucru creează un efect gangrenos sau de scurgere.
  • Așezați un singur strat de țesut de hârtie între două straturi de latex. Luați o hârtie de țesut sau de toaletă și separați straturile astfel încât să aveți un singur strat. Desfaceți marginile până când aveți dimensiunea și forma dorită. Așezați prosopul de hârtie pe primul strat de latex și aplicați un alt strat pe el. În acest fel, vă acoperiti pielea netedă cu o structură care seamănă puternic cu decăderea.
 • Imagine cu titlul Aplicați Zombie Makeup Pasul 16
  4
  Puneți răni în latex. Prin ruperea suprafețelor selectate din latex lichid, puteți crea crăpături sau reduceri minore în pielea nouă.
  • Utilizați o pereche de foarfece. Puteți tăia cu grijă latexul cu foarfece până când tăiați forma și mărimea rănii pe care o doriți. Aveți grijă deosebită să nu vă răniți pielea.
  • Utilizați o scobitoare. Pur și simplu lipiți-l în latexul lichid și trageți-l până când se creează o rană care se deschide.
 • 5
  Umpleți-vă rănile cu sânge. Împingeți o pensulă curată sau un burete de machiaj în sângele greșit și împingeți-l ușor în rănile sau petele pe care le-ați acoperit cu fulgi de ovăz.
 • Partea 4
  gelatină

  Imagine cu titlul Aplicați Zombie Makeup Pasul 18
  1
  Se prepară gelatina cu câteva ore înainte. Aveți nevoie de 1/3 cană (80ml) de apă pentru un pachet de gelatină pentru a obține consistența potrivită.
  • Culoarea gelatinei. Adăugați câteva picături de colorant alimentar pentru a crea o nuanță naturală sau adăugați o fundație lichidă în tonul propriu al pielii pentru a vă păstra aspectul de piele în carne.
  • Tăiați gelatina în cuburi. Păstrați-le într-un vas sau într-o pungă de plastic sigilată.
 • Imagine cu numele Aplicați Zombie Makeup Pasul 19
  2
  Încălziți ușor gelatina. Dacă supraîncălziți și începeți să gătiți, veți distruge structura gelatinei. Puneți gelatina într-un recipient sigur în microunde. Încălziți-le în cuptorul cu microunde la intervale de 10 secunde până când cuburile sunt moi și alunecoase.
 • 3
  Aplicați gelatina pe față și faceți mari tăieturi cu ea. Cu un stil de gheață sau un depresor al limbii, aplicați gelatina în zona desemnată. De îndată ce începe să se usuce și devine mai ferm, utilizați bastonul pentru a desena benzi înguste lungi prin gelatină. Aceasta conferă mai multă textura rănirii.
 • 4
  Așteptați până când gelatina se solidifică și se usucă. Dacă totuși doriți să lucrați celelalte zone ale feței dvs. cu un burete de machiaj, ar trebui să lucrați cu prudență și săriți pete cu gelatină.
 • Sfaturi

  • Nu uitați să răspândiți sângele rău în jurul gurii. Asta te face să arăți ca un zombie care tocmai a mâncat. Îndepărtați sângele din jurul gurii. Mai întâi însă verificați dacă sângele greșit nu este otrăvitor.
  • Înainte de a aplica latex lichid sau oricare dintre celelalte produse cosmetice, verificați un loc mic, dacă sunteți alergic la produs. Pentru a face acest lucru, dați o cantitate mică de latex sau make-up pe o zonă sensibilă a pielii (cum ar fi interiorul încheieturii mâinii) și așteptați 15-20 de minute. Dacă pielea pare iritată sau formează o inflamație, spălați bine latexul sau make-ul și nu-l utilizați.
  • Pentru a îndepărta latexul lichid, plasați o cârpă caldă și umedă pe latex și așteptați ca căldura să dizolve latexul. Odată ce este îndepărtată de piele, puteți să o îndepărtați cu ușurință.
  • Puteți folosi hainele pe care le purtați pentru a inventa multe tipuri diferite de zombi. În funcție de preferințele dvs., puteți purta costume diferite și transformați-vă într-un dansator zombie, o asistentă zombie sau un pompier.
  • Purtați-vă arsurile. Utilizați fața verde sau fardul de ochi în această zonă și amestecați-o în jurul marginilor cu roșu sau negru.

  Ce ai nevoie

  • Amorsa lichida
  • Lichid lichid
  • fulgi de ovăz
  • gelatină
  • Pensetă sau burete de machiaj
  • Fard de ochi (negru, verde, rosu)
  • Red rouge
  • Scobitoare sau foarfece
  • Ochelari de soare negri
  • balsam
  • Sânge greșit
   • Pentru propria dvs. producție: colorant alimentar roșu și sirop de porumb
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit