Pentru a fi un clovn

Îți place să faci alți oameni să râdă și să râdă cu ei? Îți place să lucrezi cu copii, adulți, pacienți spitalizați sau, în general, cu mulți oameni? Îți place să te îmbraci și să te joci cu recuzită? Dacă da, atunci aveți ceea ce este necesar pentru a deveni un clovn profesionist. Dar cum faceți asta? Opriți rușinea și urmați pașii următori:

metodă

Metoda 1
Pune un spectacol împreună

Imagine cu titlul Fii un clovn Pasul 1
1
Pregătiți recuzele necesare, exact ce folosiți depinde de ce fel de clovn doriți să fiți. Există câteva lucruri care sunt folosite de mulți clovni, cum ar fi bilele de jonglerie, baloanele pentru a face animale cu baloane, accesoriile magice și câteva alte lucruri distractive pe care le puteți gândi. Puteți începe cu obiecte tradiționale și aduceți treptat noi lucruri cu dvs. când descoperiți propriul clovn interior.
 • Puneți împreună muzica de care aveți nevoie pentru spectacolul dvs.
Imagine cu denumirea Fii un clown Step 1Bullet1
 • Poate în spectacolul dvs. puteți picta și fețele copiilor colorat.
  Imagine cu titlul Fii un clown Step 1Bullet2
 • Dacă doriți, de asemenea, să dați un clopot, obțineți o păpușă de mână.
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 1Bullet3
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 2
  2
  Ia un costum de clovn. Puteți cumpăra un costum profesional la magazinul Clowns, dar acest lucru poate deveni puțin costisitor. De asemenea, puteți începe cu câteva articole de îmbrăcăminte colorate sau un costum de clovn de Halloween, o pijamale colorate sau alte haine de distracție pe care le puteți găsi într-un magazin de mâna a doua. Elementele mai scumpe pe care le poți obține mai târziu, dacă te-ai stabilit ca un clovn
 • Aveți nevoie de o pereche de pantofi mari, floppy pe lângă costum. Pantofii pot fi uneori mai scumpi decât restul costumului. Încercați pantofii de dimensiune 48 sau pantofi de dimensiuni similare pe care le puteți împacheta cu prosoape de hârtie.
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 2Bullet1
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 3
  3
  Asigurați-vă. Deși se crede de obicei, nu toți clovnii poartă machiaj. La urma urmei, a fi un clovn este un fel de comedie, nu doar un machiaj. Cei mai mulți clovni folosesc machiajul gras pentru fețele lor, deoarece nu este atât de ușor să se spele ca machiajul de apă sau make-up-ul de Halloween. Dacă doriți să vă pictați fața, atunci puteți încerca diferite forme de machiaj aici:
 • Alb clovn de machiaj. Acesta este machiajul clasic, dacă vrei să arăți ca un clovn.
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 3Bullet1
 • Clown machiaj luna august. Acest make-up de clovn este puțin mai colorat.
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 3Bullet2
 • Tramp sau machiaj. Acest machiaj este un pic mai întunecat și mai turgid, deoarece acest tip de clovn este o pasăre ghinionistă.
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 3Bullet3
 • Caracter Clown. Ce fel de clovn ai vrea să fii? Un om de știință nebun? Un clovn de poliție? Personajul tău determină culoarea și stilul de machiaj pe care ar trebui să-l folosești.
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 3Bullet4
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 4
  4
  Decideți dacă vreți să aveți un coleg. Cei mai mulți clovni lucrează singuri, dar unii fac de asemenea parte dintr-un duo sau un trio sau o întreagă companie de divertisment. Dacă doriți să găsiți un coleg sau dacă doriți să vă oferiți ca partener, puteți găsi aici un coleg de clovn.
 • Dacă aveți un partener, gândiți-vă la un spectacol de cuplu și luați în considerare modul în care doriți să arătați relația dvs. cu publicul. Gândește-te la ce ar trebui să arate relația ta.
 • Imagine cu denumirea Fii un clovn Pas 5
  5
  Planificați-vă spectacolul. Gândiți-vă la cele mai importante numere de glumă pe care doriți să le efectuați, gândiți-vă la o bună deschidere și la celelalte părți ale spectacolului. De asemenea, luați în considerare problemele pe care le puteți avea, de exemplu, dacă pălăria dvs. sau muzica nu funcționează. O surpriză în cele din urmă poate fi bună, și puteți aplica și regula triplei (de exemplu, greșeli, greșeli, succes). E aproape o piesă. Dacă doriți, scrieți-vă piesa înainte de a începe să repetiți. Iată câteva lucruri pe care clovnii le prezintă adesea în emisiunile lor:
 • Faceți animale cu baloane
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 5Bullet1
 • pantomimă
  Imagine cu titlul Fii un clovn Step 5Bullet2
 • jongla
  Imagine cu titlul Fii un clovn Step 5Bullet3
 • Spune povesti
  Imagine cu denumirea Fii un clovn Pas 5Bullet4
 • ventriloquism
  Imagine cu denumirea Fii un clovn Pas 5Bullet5
 • glumind
  Imagine cu denumirea Fii un clovn Pas 5Bullet6
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 6
  6
  Adăugați trucuri magice la spectacol (opțional). Dacă vrei să fii mai mult un clovn magic, atunci ar trebui să înveți câteva trucuri simple de magie și să devii o stea magică, pas cu pas. Urmăriți multitudinea de trucuri magice pe wikiHow sau faceți o cursă de vrajă dacă sunteți serios.
 • Dacă doriți să deveniți un clovn magic, aveți nevoie de mai multe accesorii, cum ar fi o pălărie de top, o baghetă, cârpe colorate și multe altele, deci ar putea fi costisitoare.
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 7
  7
  Lucrează pe talentul tău de glumă. Dacă vrei să spui glumă, ar trebui să exersezi mult, pentru că nu e nimic mai rău decât o glumă proastă. Cel mai bun comedian va încerca întotdeauna să se refere la viața de zi cu zi, cum ar fi vorba despre șeful sau viața de familie și despre alte probleme cu care se poate identifica ascultătorul. Includeți acele glume în program pe care publicul le va înțelege și le va găsi bine.
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 8
  8
  Evitați clișeele de clovn. Nu este nevoie de un clovn. Dacă nu aveți o întorsătură surprinzătoare pe numere evidente, ar trebui să evitați trucurile de clovn dacă doriți să aveți succes. Iată câteva exemple de lucruri pe care ar trebui să le faceți mai bine:
 • Alunecând pe coaja de banane
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 8Bullet1
 • șovăire
  Imagine cu titlul Fii un pas clovn 8Bullet2
 • Chase după partenerul tău
  Imagine cu denumirea Fii un clown Step 8Bullet3
 • Cupă cu apă peste tine

  Imagine cu titlul Fii un pas clovn 8Bullet4
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 9
  9
  Examinați performanța dvs. După ce ați pus împreună spectacolul dvs. și ați obținut accesoriile necesare, puteți începe să repetiți. Este important să aduceți glumele la momentul potrivit și să vă prindeți rapid dacă lucrurile nu merg bine. Practicați-vă singuri performanța în primul rând și formați-vă pentru a vedea ce puteți face pentru a vă îmbunătăți. Atunci încercați trucurile cu prieteni buni. Faceți un spectacol de probă pentru familia dvs. sau pentru un grup mic de copii pentru a vedea cum funcționează toate acestea.
 • Metoda 2
  Găsiți munca

  Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 10
  1
  Decide ce fel de clovn vrei să fii. Înainte de a ieși să găsești o slujbă, ar trebui să știi care variație de clovni se potrivește cel mai bine personalității tale. Acest lucru depinde de programul dvs. și, de asemenea, de clienții pe care îi alegeți. În funcție de faptul dacă lucrați pentru pacienți spitalizați, adulți sau copii, de exemplu, veți efectua diverse trucuri. Desigur, puteți amesteca și diferite stiluri, dar trebuie să țineți cont întotdeauna de publicul pe care îl veți avea. Iată câteva idei pentru locul unde puteți lucra:
  • petreceri pentru copii
  • adulți sărbători
  • spitale de copii
  • circ
 • Imagine cu titlul Fii un clown Pasul 11
  2
  Vizitați școala de clovni. Clown școlare, cum ar fi Barnum și Bailey`s au fost mai populare până la mijlocul anilor 90, dar există încă oferte de clasă, dacă doriți să fie un clovn bun. De exemplu, Barnum și Baileys oferă în continuare o educație de clovn de un an dacă treceți la examenul de admitere, chiar dacă nu au un sediu permanent.
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 12
  3
  Vizitați conferințe și seminarii despre clown. Dacă nu aveți timp să frecventați școala de clovni sau nu există o școală de clovni lângă dvs., puteți participa la conferințe pentru a afla noi trucuri de la marii clovni maestri. De exemplu, site-ul Clowns of America International organizează o tabără de clovn în Orlando pentru 2014. Astfel de evenimente sunt minunate pentru a întâlni alți clovni și a câștiga experiențe noi.
 • Imagine cu titlul Fii un clown Pasul 13
  4
  Aflați trucuri bune de la alți clovni. Site-ul CAI are informații despre asociațiile de clovni și despre locurile în care puteți învăța și deveniți elev al altor clovni. Cel mai bun mod de a învăța este să găsești un profesor de clovn care ți se potrivește cel mai bine. Dar doar pentru că un clovn este grozav nu înseamnă că face același tip de spectacol de care sunteți interesat.
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 14
  5
  Asigurați-vă profesionist de publicitate. Dacă doriți să reușiți în afaceri, ar trebui să încercați să vă promovați în mediul dvs. Discutați cu ziarul local și alte mass-media pentru a vă întreba dacă pot distribui postere și reclame despre dvs. Pentru a fi cu adevărat un succes ca un clovn, ar trebui să aveți o idee despre tehnicile de piață și publicitate, în special în ceea ce privește mediul apropiat. Acest lucru va crește foarte mult șansele de a obține comenzi și de a face bani.
 • Imagine cu titlul Fii un clovn Pasul 15
  6
  Începeți puțin. Lucrați la petreceri de ziua de naștere. Întreabă dacă un spital are nevoie de un clovn. Se întâmplă la petrecerile prietenilor tăi. Chiar și cea mai mică apariție în fața audienței vă va ajuta să obțineți experiență practică și să aflați ce îi place și ce nu-i place. Deci vă puteți pregăti pentru a fi în fața unei audiențe mai mari și pentru a câștiga încrederea în sine pe care tu, ca un clovn de succes, aveți nevoie.
 • Așa că construiți o bază de ventilatoare. Chiar dacă impresionați numai câțiva prieteni, amintiți-vă că în public există întotdeauna o persoană care vă va da următoarea apariție.
 • Metoda 3
  Să ai o carieră de succes

  Imagine cu titlul Fii un clown Pasul 16
  1
  Gândiți-vă la un grup de clovn sau la un club. Aceste grupuri vă pot oferi o mulțime de experiență și sprijin și sunt, de asemenea, minunat în CV-ul dvs. Dacă știți clovni în zona dvs., atunci verificați-le cu cluburile care vă pot ajuta să obțineți mai multă experiență și să construiți o rețea. Iată câteva organizații respectate la nivel american și internațional:
  • Clowns of America Internațional
  • Asociația Mondială Clown
  • Clowns Canada
  • Clowns International
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 17
  2
  Continuați să vă îmbunătățiți talentul. Sperăm că, odată ce ați pus împreună spectacolul dvs., veți începe avansarea în carieră și, dacă faceți cu adevărat un efort, veți avea și un venit bun. În general vorbind în show-business: nu există limite! Antreneaza-ti abilitatile de jonglerie, actiune, povestiri, trucuri magice sau orice altceva special in show-ul tau.
 • Nu te simți confortabil. Puteți întotdeauna să vă îmbunătățiți.
 • Imagine cu denumirea Be a Clown Pasul 18
  3
  Construiți o relație cu publicul. Dacă vrei să fii cel mai bun clovn din lume, atunci trebuie să știi ce vrea publicul tău și cum îi poți da. Iată câteva recomandări pe care trebuie să le citiți pentru a avea succes la locul de muncă:
 • Publicul așteaptă de la dvs. o performanță de înaltă calitate și un aspect autentic
 • Nu trebuie să vă fie teamă să vorbiți în fața oamenilor
 • Ar trebui să fiți bine cu copiii
 • Performanțele dvs. nu ar trebui să reprezinte un risc pentru public
 • Imagine cu denumirea Fii un clown Pasul 19
  4
  Gândește-te să lucrezi într-un circ. Dacă vrei să fii clovn de circ, atunci ai nevoie de ani de experiență. Dacă alegeți această cale, veți avea nevoie de tot ce aveți nevoie pentru a aplica pentru o cerere de locuri de muncă: un CV, videoclipuri cu performanțele dvs. și un interviu pentru locurile de muncă pentru care solicitați.
 • Să se prezinte într-un circ ca Cirque du Soleil sau Barnum și mijloacele lui Bailey să ajungă în cea mai bună liga de clovni. Prin urmare, nu vă descurajați dacă nu funcționează pentru prima dată.
 • Dacă doriți să vedeți ce este nevoie pentru a concura ca un clovn, puteți să aruncați o privire aici:
 • Dacă locuiți în Marea Britanie, atunci Chipperfield este cel mai bun loc pentru a aplica - dacă locuiți în Germania, ar trebui să încercați Circului Continental Berlin.
 • Sfaturi

  • Exagereaza-te si fii super-dramatic! Fii peste partea de sus și fii profund rănit de insulte, scuturați de râs la glume proaste și faceți o față înfricoșată atunci când cădeți!
  • Includeți spiritul unui clovn. Fii amuzant, amuzant, prietenos și frumos.
  • Interacționați cu publicul ori de câte ori este posibil. Obținerea unei persoane din audiența implicată în trucurile tale face mai ușor pentru public să se identifice cu tine.
  • Adăugați o urmărire la program la sfârșitul emisiunii dvs.!

  avertismente

  • Ar trebui să știți când este de ajuns! Copiii s-ar putea speria sau cineva ar putea fi speriat. În acest caz, ar trebui să renunți la numărul și să ajuți doar ca o persoană normală. Este important să puteți distinge între numărul dvs. și viața reală.
  • Încercați să nu faceți numere periculoase, cum ar fi echilibrarea pe o frânghie ridicată în aer cu o aripă, cu excepția cazului în care sunteți un cascador instruit.

  Ce ai nevoie

  • Un costum - depinde de personajul și de relația cu publicul
  • Accesorii - veți avea nevoie de accesorii pentru a vă menține atenția publicului
  • O haină mare pentru a te asigura că vei reveni când oamenii îți spun că nu ești amuzant
  • Sensul umorului
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit