Alegeți între broșura și cartea legată

Dacă v-ați dorit vreodată să cumpărați o carte, atunci probabil că v-ați confruntat cu vechea întrebare care îi angajează pe fiecare bibliotecar din întreaga lume: cărți sau cărți legate? Ambele formate au avantaje și dezavantaje. Dacă studiați ambele, va fi mai ușor să faceți o alegere și să începeți să citiți!

metodă

Metoda 1
Costul și scopul

Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 1
1
Economisiți bani cu o carte broșată. Așa cum toți cititorii cărora le place să le salveze, broșura este de obicei cea mai ieftină opțiune. Este probabil de zece la 15 euro mai ieftin. Versiunile pentru piața masivă, care au fost produse în mod rentabil, costau chiar mai puțin de zece euro.
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 2
  2
  Cumpărați o carte hardcover dacă doriți să citiți cartea imediat după eliberare. Cele mai multe cărți sunt publicate pentru prima oară ca cărți hardcover și apoi re-lansate ca broșură după câteva luni pentru a conduce piața. Dacă ați așteptat o carte să fie publicată pentru o lungă perioadă de timp, tratați-vă la versiunea mai scumpă, astfel încât să puteți citi imediat.
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 3
  3
  Paperback-urile sunt potrivite atunci când călătoriți. Deoarece sunt ușoare și flexibile, ele sunt foarte potrivite pentru avioanele și excursiile auto sau chiar pentru transportul zilnic. Aduceți un buzunar în buzunar sau chiar în buzunar dacă aveți puțin timp să citiți în timpul zilei.
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 4
  4
  Cumpărați o carte hardcover dacă doriți să o păstrați pentru o lungă perioadă de timp. Cărțile Hardcover ar trebui să dureze mult timp, să suporte utilizarea zilnică și să depășească timpul. Cartile cu cartiere sunt rupte, zbârcite si decolorate mai usor. Cu timpul, adezivul din coloana vertebrală devine mai slab sau hârtia începe să eșueze. Dacă nu doriți să acordați timp și efort, pentru a repara un broșar, apoi alegeți o carte hardcover.
 • Imaginea intitulată Alegeți între cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 5
  5
  Cumpărați o carte hardcover ca un cadou. Dacă dați o carte unui prieten sau unei rude, atunci cumpărați versiunea legată. Arată mai bine și când deschide darul, ea aduce un sentiment mai satisfăcător. Persoana iubită va aprecia că ați ales opțiunea de iubitor.
  • Nu vă faceți griji dacă nu aveți bani pentru o carte hardcover sau este vândut. Important este că alegeți o carte bună pentru persoana iubită care vă place!
 • Metoda 2
  Uite și simți

  Imaginea intitulată Alegeți dintre cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 6
  1
  Alegeți varianta care se potrivește bine cu restul cărților de pe raft. Unii cititori au toate cărțile la aceeași înălțime, pentru că arată mai bine pe raft, nu crezi? Paperback-urile sunt de obicei diferite. Cumpărați cărți hardcover dacă doriți un raft uniform.
  • Paperback-urile sunt uneori publicate la același nivel cu cărțile legate. Uită-te la dimensiunile dulapului tău și ale celorlalte cărți ale tale, înainte de a respinge cărțile de tip paperback cu totul. Dacă înălțimea este corectă, puteți salva câțiva dolari și raftul dvs. va arăta chiar.
 • Imaginea intitulată Alegeți între cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 7
  2
  Alegeți varianta care se potrivește celorlalte într-o serie. Dacă cartea pe care o cumpărați aparține unei serii, încercați să rămâneți consecventă. În cazul în care restul sunt legate de cărți, atunci cumpărați o carte hardcover. Dacă celelalte cărți sunt cărți tipărite, atunci cumpărați broșuri. Iubitorii de cărți, care iubesc estetica, aproape toți spun că arată mai bine!
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 8
  3
  Cumpărați un broșar dacă doriți să păstrați cartea mai ușoară. Ele sunt mai ușoare și mai mici, de aceea broșurile sunt mai ușor de ținut cu o mână. Le puteți citi doar în timp ce vă relaxați în pat sau pe canapea sau țineți-vă la o bucla sau un pol în metrou.
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 9
  4


  Cărțile legate sunt mai bine plat. Unele cărți de mână provoacă probleme dacă nu doriți să rupeți coloana vertebrală, dând o îndoită lungă și verticală. Este posibil să nu deschideți cartea pentru a elibera coloana delicată, ceea ce face dificilă citirea. Legăturile grele ale unei cărți legate elimină această problemă. Puteți pune pur și simplu cartea și citiți-o pe o masă sau pe poală.
 • Imaginea intitulată Alegeți între cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 10
  5
  Alegeți versiunea cu capacul mai plăcut. Cărțile Hardcover au adesea desene minunate. Chiar dacă cartea legată nu este o "ediție specială", veți obține încă o artă frumoasă pe coperta cărții, pe coperta cărții și chiar pe paginile care nu se află într-o carte tipărită. Uneori legat cărți pe interiorul capacului sunt, de asemenea, frumos concepute. Dacă estetică este important pentru tine, atunci cumpărați cartea care vă place mai bine.
 • Metoda 3
  Publicați chiar și o carte

  Imaginea intitulată Alegeți dintre cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 11
  1
  Dacă vă publicați, apoi o carte de hardcover este mai atrăgătoare pentru critici și cititori esteticieni. Este costisitoare publicarea unei cărți hardcover, dar mulți cititori se bucură de o calitate mai bună. Cartea dvs. este, de asemenea, votată de ziare și critici de cărți care văd o carte hardcover ca o lucrare "mai bună literară", oricât de nedreaptă ar putea fi aceasta!
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 12
  2
  Alegeți o broșură pentru comerț, o carte tipărită cu cartea sofisticată a coloanei, dacă doriți o calitate bună pentru un preț mic. Este încă gravă, cam la aceeași dimensiune ca și o carte legată și tipărită pe hârtie bună. Combină avantajele unei cărți bine lucrate cu cele ale unui preț mai mic comparativ cu cartea legată. Cartea încă arată bine, așa că este atrăgătoare pentru cititorii care doresc să salveze, dar prețuiește încă aspectul unei cărți.
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 13
  3
  Salvați cei mai mulți bani prin alegerea unei broșuri în masă. O ediție redusă pentru piața masivă este cea mai ieftină opțiune. Acest lucru nu arata la fel de bun ca o carte de hardcover sau un brosura comerciala, dar editorii ar putea plac executiile de pe piata mass-media pentru a prezenta noii scriitori si pentru a-si dezvolta cititorii.
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 14
  4
  De asemenea, poți publica online, care se numește editare electronică. Este un mediu rapid prin care puteți ajunge la numeroși cititori online. Luați și mai mulți bani pentru că economisiți costurile de tipărire. Nu aveți satisfacția de a ține o carte reală în mâinile dvs., dar publicarea electronică poate servi ca o rampă de lansare pentru a publica copii tipărite. Sunteți într-un mod bun!
 • Metoda 4
  Căi alternative de citire

  Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 15
  1
  Cu un audiobook puteți citi și face alte sarcini. Ascultați un audiobook în timp ce conduceți sau faceți lucrări de uz casnic, sau închideți ochii și lăsați-l să vă facă să dormiți. Chiar dacă nu țineți o carte în mână și mergeți în jos pe pagină cu ochii, o carte audio este minunată pentru cititorii aglomerați cărora le place să petreacă timp cu cărți ori de câte ori pot.
 • Imaginea intitulată Alegeți dintre cărți tipărite și cărți Hardback Pasul 16
  2
  Un cititor de e-mail aduce cel mai bun confort. E-cititorii sunt perfecte pentru iubitorii de cărți care călătoresc. Puteți să depozitați întreaga bibliotecă într-o tabletă care se potrivește cu palma dvs. și să cumpărați cu ușurință cărți în deplasare. Acest lucru este, de asemenea, grozav pentru cititorii cu deficiențe de vedere, deoarece dimensiunea fontului și spațierea liniilor sunt personalizabile. E-cărțile sunt adesea mai ieftine decât cărțile hardcover sau paperback, deși unii cititori pot prefera atingerea umană a unei cărți reale și a paginilor către pagini.
  • Cumpărați un cititor de e-mail cu iluminare din spate pentru a nu vă răni ochii sau pentru a le obosi.
 • Imaginea intitulată Alegeți între cărțile tipărite și cărțile Hardback Pasul 17
  3
  Utilizați o aplicație de citire pe telefon pentru a citi oricând, oriunde. O altă opțiune excelentă pentru cititori în mișcare este citirea aplicațiilor, cum ar fi iBooks sau aplicația Amazon Kindle. Adesea aplicațiile sunt gratuite (bineînțeles că trebuie să cumperi cărțile!). Acestea sunt opțiuni excelente dacă sunteți blocați accidental undeva și nu aveți nici o carte sau cititor de e-mail cu dvs. sau nu aveți loc pentru o carte în timp ce călătoriți sau călătoriți.
 • Sfaturi

  • Coperțile grele protejează cartea de ani de zile de la deteriorare. Puteți adăuga o cartelă din plastic sau Mylar® la cartea dvs. pentru protecție.
  • Extindeți durata de viață a broșurii prin utilizarea acesteia cu folie de plastic sau chiar cu un capac greu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit