Învățați trucurile de șobolan

Șobolanii sunt foarte inteligenți și inteligenți, astfel încât îi puteți învăța multe trucuri.

metodă

Instruiți șobolanul să facă trucuri Pasul 1
1
Utilizați un tratament pentru a vă ghida șobolanul. Încercați să vedeți dacă șobolanul se află pe picioarele posterioare atunci când țineți tratamentul. Dacă o face, atunci spune repede "ridică-te" și dă-i recompensa. Ei bine, nu este ușor să trenăm șobolani?
 • Antrenează-ți sfaturile să faci trucuri Pasul 2
  2
  Pentru a vă învăța șobolanul să "scuture mâinile", țineți-vă mâna cu tratamentul lângă laba lui. Apoi, încet și cu atenție luați laba șobolanului și puneți-l pe trata. Spune-i "mâinile se agită" sau "dă labele", dă-i tratamentul și o lovesc.
 • Imagine intitulată Train your advice to do trucuri Pasul 3
  3
  Pentru a vă învăța șobolanul să se așeze la comandă, așezați-l pe podeaua pe care o practicați cu el. Dacă șobolanul dvs. este distras, apoi țineți mâna peste trata și prindeți-vă acolo cu degetele. Dacă șobolanul se culcă apoi pe podea, spuneți repede "întins".
 • Imaginea intitulată Antrenează-ți sfatul de a face trucuri Pasul 4


  4
  Asigurați-vă șobolanului ceva interesant în cușcă, în timp ce stați pe picioarele din spate, apoi spuneți repede comanda potrivită și aruncați-o în cusca.
 • Image cu titlul Train Your Advice to Do Trucks Pasul 5
  5
  De asemenea, puteți învăța șobolanul dvs. multe alte comenzi. Țineți minte că, de îndată ce șobolanul dvs. este în poziția dorită, veți spune rapid ordinea și apoi veți da tratamentul. Dacă șobolanul dvs. sa obișnuit cu trucurile, atunci nu trebuie să le recompensați cu tratează. Ar fi făcut o grăsime pe termen lung. În loc de tratamente, ați putea dori să căutați o alternativă mai bună pentru gustări de șobolani sau pur și simplu să o răsplătiți cu câteva lovituri.
 • Imaginea intitulată Antrenează-ți sfaturile să faci trucuri Pasul 6
  6
  Pentru a avea succes, trebuie să te antrenezi cu șobolan (sau șobolani) în fiecare zi. Toți rozătoarele ar trebui să petreacă timp și în afara coliviei zilnice. Dar dacă aveți mai mult de un șobolan atunci atenția dumneavoastră nu trebuie să se limiteze la doar unul. Ar trebui să luați același timp pentru fiecare șobolan, fie că îi antrenați, fie că "jucați" pur și simplu cu ei. Dacă vrei doar să-i înveți pe un șobolan o comandă, scoate-l din cușcă, antrenează-l și apoi pune-l înapoi. Dacă aveți doi șobolani, puteți avea grijă de ei cu un prieten, dacă unul dintre voi antrenează un șobolan, iar celălalt se joacă cu celălalt șobolan. Dar ar trebui să stați în două camere diferite, astfel încât șobolanii să nu vă distragă atenția.
 • +Nu folosiți niciodată bile de alergare. Șobolanii sunt speriați de acest lucru, ci doar fug de perete și suferă răniri, și sa întâmplat deja că șobolanii au spart ceva. Rareori se întâmplă ca șobolanul să sufere de un atac de cord și să moară!

  Sfaturi

  • Faceți o vânătoare cu un șobolan! Lasă-i un traseu de tratează și vezi dacă le poate găsi pe toate și să urmeze traseul până la capăt.
  • Ajutați șobolanul să efectueze trucurile, iar dacă reușiți, arătați-i că o iubiți și sunteți mândri de ea!
  • Conectați formarea, de asemenea, cu jocul, astfel încât șobolanul dvs. să vă obișnuiască și mai bine și nu pierdeți plăcerea de a practica!
  • Întotdeauna dă-i mușcături mici de tratează. Deci, aveți câteva dintre ele de multă vreme și, din moment ce este întotdeauna o cantitate mică, puteți să-i dați întotdeauna unui șobolan un tratament fără să-l supraîncărcați!
  • De asemenea, trebuie să discutați cu șobolanul dvs. în afara antrenamentului pentru a vă obișnui cu vocea. Poate că nu înțelege totul, dar va face mai ușor să o antreneze. De asemenea, reduce stresul.
  • Construiește un labirint pentru șobolan și termină un tratament. Îl va place!
  • Șobolanii sunt foarte sociabili și mai fericiți în grupuri, deoarece sunt animale de ambalaj. Prin urmare, trebuie să aveți întotdeauna mai mulți șobolani. În plus, șobolanii fericiți sunt mai ușor de antrenat și pot învăța unul de celălalt.
  • Nu striga sau disciplina șobolanul tău dacă face ceva rău. S-ar putea doar să se teamă de tine și poate chiar să te muște.
  • Încercați să utilizați sunete în loc de cuvinte pentru a vă antrena șobolanul. E mai ușor pentru ea și vei putea să-i înveți mai repede.
  • Aveți grijă să nu vă administrați proteinele bogate în proteine, deoarece prea multă proteină face ca stratul de șobolani să fie gras și dificil de îngrijit.

  avertismente

  • Spălați-vă mâinile înainte, în timpul și după antrenament și nu încercați să vă păstrați degetele aproape de fața șobolanului, deoarece acestea mirosesc tratamentele pe care le folosiți pentru a le recompensa.
  • Nu exagerați antrenamentul, astfel încât șobolanul dvs. să nu se suprasolicite.
  • Unii șobolani nu vor răspunde la aceste sfaturi și trucuri așa cum doriți. Va trebui să veniți cu alte metode.
  • Nu lasa sobolanul tau sa faca nimic care ar putea sa o raneasca.
  • Dacă vă folosiți mâncarea obișnuită ca tratament, nu o puteți numi recompensă. Cel mai bine este să găsiți ceva special care să aibă un gust bun șobolanului dvs. și poate chiar sănătos, cum ar fi fructele sau legumele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit